05 / 05 / 2024

Kocaeli toki proje

Kocaeli toki proje

Kocaeli’de Köseler Mahallesi'nde TOKİ tarafından yapılacak 429 konutun ihalesi 2 Aralık 2019’da gerçekleştirildi. 83 milyar TL’lik projede imzalar atıldı.

Kocaeli Lifeside satışta! Yeni Proje

Üst Grup tarafından Kocaeli'nde inşa edilen Lifeside konut projesinde satışlar devam ediyor. Proje 11 dönümlük arsa üzerinde yükseliyor.

TOKİ Kocaeli projesi için resmen son dakika müjdesi geldi! Tam 564 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kocaeli 2023 projesi için resmen son dakika müjdesi geldi. Verilen detaylara göre, Körfez ilçesine tam 564 konutluk yeni proje geliyor.

TOKİ Kocaeli 2023 projesiyle tek bir ilçeye 520 konut geliyor! Bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli'de 520 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen proje yarın ihaleye çıkıyor.

TOKİ İzmit projesi için yeni tarih belli oldu! 989 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kocaeli İzmit 2023 projesi için yeni tarih belli oldu. 989 konutluk yeni proje 13 Haziran'da ihaleye çıkacak.

TOKİ Kocaeli projesinde son dakika! Tek bir ilçeye tam 496 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kocaeli projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Proje kapsamında tek bir ilçede tam 496 konut inşa edilecek.

TOKİ'den Kocaeli Körfez'e 496 konutluk yeni proje!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli projesinin ihalesini 18 Ekim tarihinde yapacak.

Kocaeli İzmit TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ İzmit kura sonucu 29.07.2022!

Kocaeli İzmit TOKİ kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İzmit kura sonucu 29.07.2022 ve proje detayları...

TOKİ'den Kocaeli'ye 651 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ yeni projeleri kapsamında Kocaeli Dilovası'nda da yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ'den Kocaeli'nin o ilçesine 1.000'in üzerinde konut geliyor! Dev proje için düğmeye basıldı!

Dar gelirli aileler için yeni konutlar üretmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kocaeli projesi için düğmeye bastı. Peki TOKİ Kocaeli projesi hangi ilçede inşa edilecek? İşte detaylar....

TOKİ'den Kocaeli'ye 114 konut ve 4 dükkanlık yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli'de 115 konut ve 4 dükkanlık yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKi'den Kocaeli'ye 651 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası projesi için ihale tarihi belli oldu. Projede 651 konut ve 12 dükkan yer alacak.

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 651 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Dilovası'nda 651 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 651 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Dilovası'nda 651 konutluk yeni proje hayata geçirecek.

Kocaeli toki proje Haberi

Kocaeli toki proje

Kocaeli Köseler Mahallesi'nde TOKİ tarafındayapılacak 429 konutun ihalesi 2 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirildi. TOKİ bu dev ihale için 107 milyon TL muhammen bedel belirtti. Ülke çapında birçok firmanın katıldığı bu ihaleyi Ankaralı Arsaş İnşaat kazandı. Arsaş İnşaat  ihalede 82 milyon 723 bin TL ile en düşük teklifi yaptı.

Kocaeli Barış Gazetesi’nde yer alan habere göre; Dilovası İstanbul Arsaş İnşaat İhaleden yaklaşık bir ay sonra, 9 Ocak Perşembe günü TOKİ ile Arsaş İnşaat ile sözleşme imzalandı. 83 milyon TL’lik bu büyük projede yer teslimi de yapıldı. TOKİ aracılığıyla firmaya ilk ödeme yapıldı ve kısa süre içinde inşaatlar ortaya çıkmaya başlıyor. Arsaş Demir Çelik İnşaat Yapı Malz. Petrol Ürn. SAN. ve TİC. A.Ş. isimli firma ihaleyi kazandı. Dilovası’ndaki TOKİ projesi kapsamında 1...