11 / 05 / 2024

kocaeli toki projesi 2022

kocaeli toki projesi 2022

Dar gelirlileri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli'de 496 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Kocaeli Körfez 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Körfez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli Körfez 2022 sosyal konut projesi...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde geri sayım! Deneme sürüşleri aralıkta...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde 3 yıldır devam eden inşaat çalışmalarında sona gelindi. Aralık ayında test sürüşleri yapılacak.

Zonguldak Rat TOKİ ikinci etap projesi durduruldu mu?

Zonguldak Baştarla Mahallesinde Rat ikinci etap TOKİ projesine ilişkin durduruldu iddialarına jet yanıt geldi. Peki, Zonguldak Rat Toki ikinci etap projesi iptal mi oldu, durduruldu mu? 

TOKİ Nevşehir projesinde son dakika! 168 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesi için beklenen tarih geldi. İşte Nevşehir TOKi projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Kocaeli projesi için beklenen tarih geldi! Körfez'e tam 520 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Körfez projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ'nin Kocaeli Körfez projesinde 520 konut yer alacak.

Çorum TOKİ projesi için yeni tarih belli oldu! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesi için de yeni ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

Kayseri TOKİ projesi yarın ihaleye çıkıyor!  618 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor. Kayseri TOKİ projesinde 618 konut yer alıyor.

TOKİ Kocaeli Körfez projesinde son dakika! 564 konut için beklenen tarih geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli projesi için beklenen tarih geldi. TOKİ, projedeki 564 yeni konut için yarın ihaleye çıkacak.

TOKİ Kocaeli projesi için resmen son dakika müjdesi geldi! Tam 564 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kocaeli 2023 projesi için resmen son dakika müjdesi geldi. Verilen detaylara göre, Körfez ilçesine tam 564 konutluk yeni proje geliyor.

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen Ayancık TOKi projesinin ihalesi yarın saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesinde son dakika! 520 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesinde son dakika... Tek bir ilçede inşa edilecek olan 520 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın... İşte Kocaeli TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesiyle tam tamına 564 yeni konut geliyor!

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesiyle tam tamına 564 yeni konut geliyor... İşte TOK Körfez 2023 projesi detayları...

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 446 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... 446 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın... İşte TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesi detayları...

TOKİ Kocaeli Körfez projesi için yeni tarih açıklandı! Tam 496 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli Körfez projesi 2023 için yeni tarih açıklandı. Tam 496 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Körfez 2023 projesi detayları...

kocaeli toki projesi 2022 Haberi

kocaeli toki projesi 2022

Dar gelirlileri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli projesi için ihale tarihini açıkladı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, TOKİ'nin Kocaeli projesi Körfez ilçesinde inşa edilecek.

Yarımca Mahallesi, İlimtepe Mevkii'nde hayata geçirilecek olan TOKİ Kocaeli Körfez projesinde 496 adet konut yer alacak. 

TOKİ Kocaeli Körfez projesinde altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor. Söz konusu projenin ihalesinin yarın saat 11:30'da yapılması planlanıyor. 

Kocaelili vatandaşların yüzünü güldüren TOKİ Kocaeli Körfez projesinin 550 takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 
 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:

İKN    :    2022/953589 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM...