08 / 07 / 2024

Kocaeli Uluslararası Botanik Merkezi nerede

Kocaeli Uluslararası Botanik Merkezi nerede

Süs bitkicileri ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, Uluslararası Botanik Merkezi projesini tanıttı. Milletvekili Adayı İsen, “Biz hazırız, proje hazır." dedi.

Kocaeli'nin kentsel dönüşüm araştırma raporu hazırlandı!

AKP Milletvekili İlyas Şeker, riskli yapıların kentsel dönüşüm sürecinde depreme dayanıklı olarak yenilenmesi gerektiğine dikkat çekti. Şeker, "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm araştırma raporunu hazırladı. Her yıl uluslararası deprem gerçeği ve kentleşme çalıştayını yapıyor" dedi...

EBRD ve ICBC’den Kocaeli lojistik merkezine 30 milyon dolar kredi!

İki banka, Arkas Holding ve Alman lojistik firması Duisport ortaklığıyla Kocaeli’de kurulması planlanan uluslararası lojistik merkezi için 30 milyon dolarlık kredi verecek...

Kocaeli'deki yapıların yüzde 99'u kontrol altında!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 5. Uluslararası Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı'nda konuştu. Karaosmanoğlu, Kocaeli'deki yapıların yüzde 70'i ruhsatsız ve plansızdı ama şimdi yüzde 99'u kontrolümüz altında" şeklinde konuştu.

4. Uluslararası Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce Marmara Depremi'nin 18. yılında düzenlenen "4. Uluslararası Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı" sona erdi.

Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi'ne yeni köprü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi ile Sanayi Mahallesi arasına yeni köprü inşa ediyor.

MMS İnşaat'tan Kocaeli'ne Double Tree By Hilton projesi!

Kocaeli'nde önemli inşaat projelerine imza atan yüksek inşaat mühendisi Mustafa Murat Satı'nın şirketi MMS İnşaat, bölgeye uluslararası bir otel markası kazandırmaya hazırlanıyormuş.

Kocaeli Deprem Çalıştayı 8-10 Kasım'da!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’nın III. Uluslararası Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı, 8-10 Kasım tarihlerinde Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Meclis Salonu’nda yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir'den deprem çalıştayı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı’nınl üçüncüsünü düzenleyecek. Bu yıl uluslararası hale getirilen çalıştaya yurtdışı ve yurtiçinden çeşitli akademisyenler ve uzmanlar katılacak.

1. Uluslararası Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Kongresi 13-14 Kasım'da!

Kocaeli'de düzenlecek 1. Uluslararası Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Kongresi'nin başkanlığını Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mümin Şahin yapacak.

5. Uluslararası Deprem Sempozyumu başladı!

5. Uluslararası Deprem Sempozyumu, The Ness Otel’de başladı. 2003 yılından itibaren Kocaeli Üniversitesi tarafından düzenlenen Deprem Sempozyumları çok disiplinli ve çok katılımlı bir etkinlik olarak devam ediyor...

5. Uluslararası Deprem Sempozyumu 10-12 Haziran'da!

Kocaeli Üniversitesi,(KOÜ) Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Valiliği tarafından organize edilen 5. Uluslararası Deprem Sempozyumu, 10-12 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

5. Uluslararası Deprem Sempozyumu başlıyor!

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ), Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Valiliği tarafından organize edilen 5. Uluslararası Deprem Sempozyumu 2015, 10-12 Haziran tarihleri arasında Başiskele The Ness Hotel’de yapılacak.

Kocaeli Uluslararası Botanik Merkezi tanıtıldı!

Süs bitkicileri ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, Uluslararası Botanik Merkezi projesini tanıttı. Milletvekili Adayı İsen, “Biz hazırız, proje hazır." dedi.

Kocaeli Uluslararası Botanik Merkezi nerede Haberi

Kocaeli Uluslararası Botanik Merkezi nerede

Süs bitkicileri ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, Uluslararası Botanik Merkezi projesini tanıttı. Milletvekili Adayı İsen, “Biz hazırız, proje hazır. Büyükşehir Belediyemizin bu projesi hayata geçirilince süs bitkiciliğinde desten yazarız” ifadelerini kullanırken; Bakan İslam, “Süs bitkisi sektörüne gereken desteği vermeye devam edeceğiz. Bu projeleri hayata geçirmek için birbirimizle sürekli istişare içerisinde olacağız” dedi.


Sakarya Süs Bitkileri İstişare Toplantısı, Arifiye Gölbaşı Park’ta yapıldı. Programa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Vali hüseyin avni coş, Ak Parti Sakarya Milletvekili Adayı Mustafa İsen, ilçe belediye başkanları ile çok sayıda sektör temsilcisinin katıldı. İstişare toplantısında konuşan Marmara Fidanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şeker ve Sakarya Süs Bitkileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yaşar, Büyükşehir Belediyesi tarafından...