17 / 05 / 2024

Kocaeli Üniversitesi ulaşım

Kocaeli Üniversitesi ulaşım

Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık bölümüne öğretim üyeleri alınacak. Başvuru süresi ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gün olarak belirlendi...

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

Kocaeli'nin yarım asırlık hayali teleferik projesinin yüzde 95'i tamamlandı!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde İzmit Körfezi ile Sapanca Gölü'nü aynı anda izleme imkanı sunacak olan ve Samanlı Dağları'nın zirvesine ulaşım sağlayacak teleferik hattının yüzde 95'lik bölümü tamamlandı.

Ankara Ulaşım Ana Planı son durum!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Gazi Üniversitesi tarafından yapılan Ankara Ulaşım Alanı 2038 Ulaşım master planı ve nazım plan çalışmasının akıbeti belirsiz.

Kocaeli'de yatırımda aslan payı ulaşımın!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların kaliteli ve konforlu ulaşım ihtiyacını karşılamak için hayata geçirdiği hizmetleri her sene olduğu gibi 2016 yılında da sürdürdü.

Gebze'nin ulaşım sorunu meclis gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, yol yetersizliği nedeni ile Gebze'de yaşanan ulaşım sorununu meclis gündemine taşıdı..

Kocaeli İlk Adım Köprüsü yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü tarafından İlk Adım Köprüsünde kavşak düzenleme çalışması gerçekleştirilecek. Çalışmalar süresince ulaşım alternatif yollardan sağlanacak.

Rize Ulaşım Master Planı protokolü imzalandı!

RİZE Belediyesi ile Gazi Üniversitesi, Kent içi Ulaşım Teknolojileri Erişilebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (KUTEM) yetkilileri arasında ‘Rize Ulaşım Master Planı’ protokolü imzalandı.

Kocaeli ulaşımın da üssü oluyor!

Türkiye’nin sanayi kenti Kocaeli, ulaşımın da üssü oluyor. Murat Özdağ, “Kuzey Marmara ve Batı Karadeniz Otoyolu, Körfez Geçişi ve Gebze Orhangazi Otoyolu projeleriyle bölge adeta ulaşım üssü olacak” dedi.

Kocaeli'de ulaşım için yeni sistem kurulacak!

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, hızlı, güvenli ve konforlu ulaşımı kent geneline yaymak amacıyla oluşturulan kısa süreli ve uzun süreli projeleri anlattı. Büyükakın, yeni bir sistemin hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

İzmit ulaşım projelerinde son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr.Tahir Büyükakın ile, Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, İzmit'teki ulaşım projeleri hakkında bilgi verdi.

Kocaeli'de ulaşım yatırımları hız kesmeyecek!

Kocaeli'nin en önemli ve büyük ilçelerinden Gebze’de hayata geçirilmeye başlanan yatırımları yerinde denetleyen ve bilgilendirme alan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Ulaşımda yatırımlarımızın hızı kesilmeyecek." dedi

İzmir Siena Loft ulaşım!

Teslimlerin 2016 yılı Kasım ayında yapılması planlanan projede 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. İzmir Siena Loft ulaşım bilgileri kapsamında Katip Çelebi Üniversitesi'ne 450 metre uzaklıkta bulunuyor.

Ahmet Çelebi Kocaeli'deki ulaşım projelerini anlattı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistem Müdürü Ahmet Çelebi, Kocaeli Valiliği İl Koordinasyon Kurulu 3. Dönem Toplantısında yaptığı sunumda, 19 Ekim'de Akçaray'ın temel atma törenini gerçekleştireceklerini duyurdu.

Kocaeli Üniversitesi ulaşım Haberi

Kocaeli Üniversitesi ulaşım

Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğünden:


ÖĞRETİM ELEMANI ALINACAKTIR

Üniversitemize bağlı birimlere 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanuna dayalı olarak çıkartılan yönetmelik hükümlerine göre öğretim elemanı alınacaktır. Başvuru süresi ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gün olup, posta ile yapılan başvurular geçersizdir.

Profesör ve Doçent kadroları devamlı statüde olup, adayların anabilim dalını belirten dilekçelerine ekleyecekleri 2 adet fotoğraf, öğrenim belgeleri örnekleri ve "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği"nin ilgili maddelerinde yazılı olan bilgi ve belgeleri kapsayan dosyaları Rektörlük Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

Yurtdışında alınan diploma veya unvanların Üniversitelerarası Kurulca eşdeğerliliğinin yapılmış olması gerekmektedir.

İlgililere duyurulur.


Bölüm

Anabilim Dalı

Ünvanı

Derece

Adet


İç Mimarlık

İç...