30 / 04 / 2024

kocaeli valisi Hasan Basri Güzeloğlu

kocaeli valisi Hasan Basri Güzeloğlu

Köseköy Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören çocukları ziyaret eden Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Rehabilitasyon Merkezi’nin hemen yanında bulunan alana tüm çocukların spor yapmaları için bir tesis yapacağını belirtti.

Gölcük Adliyesi'nin temeli atıldı!

Yıllardır Gölcük Kaymakamlığı’nın bulunduğu binada hizmet veren ve yetersiz gelen Gölcük Adliyesi’nin temel atma töreni Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Kocaeli’ye 12 yılda 677 milyon TL’lik yatırım yapıldı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kocaeli Ticaret Odası’nda sanayici ve iş adamlarıyla bir araya geldi. Bakan Yıldız, kayıp kaçak oranın en düşük olduğu il olan Kocaeli’ye 12 yılda 677 milyon TL’lik yatırım yaptıklarını vurguladı.

Deprem gerçeği ve kentleşme çalıştayı Kocaeli'de düzenlendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Zemin Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü tarafından Kocaeli Üniversitesi ve de çeşitli kurumların katılımıyla çalıştay KOTO Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kocaeli yatırımları Sırrıpaşa’da görüşüldü!

Kocaeli’deki yatırımlar Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ele alındı. Sırrıpaşa Konağı’nda yapılan toplantıda Kocaeli yatırımları daire başkanları ve il müdürleri katılımıyla görüşüldü.

Yeni Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu kimdir?

Hasan Basri Güzeloğlu, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Kocaeli Valiliğine atandı. Peki Yeni Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu kimdir? İşte Kocaeli'nin Yeni Valisi..

Şanlıurfa'daki deprem konutları yeni yılda teslim edilecek!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak yaptığı açıklamada Şanlıurfa'daki deprem konutlarının yeni yılda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Seddar Yavuz: Bu şehirde riskli hiçbir yapıyı bırakmayacağız!

17 Ağustos 1999'da yaşanan Marmara depreminde hayatını kaybedenler için gerçekleştirilen anma töreninde konuşan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, yaptığı açıklamada "Bu şehirde riskli hiçbir yapıyı bırakmayacağız" dedi.

Kocaeli Şehir Hastanesi Ağustos'ta hizmete açılacak!

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, eğitim, sağlık, ekonomi, güvenlik ve sosyal projelerle ilgili konuştu. Aksoy, Kocaeli Şehir Hastanesi'nin Ağustos ayında hizmete açılacağını söyledi.

Hasan Şıldak: Salda'ya bir çivi bile çaktırmıyoruz!

Salda Gölü hakkında açıklama yapan Burdur Valisi Hasan Şıldak, "Salda'ya el sürenin elini kırarlar. Bunu ilin valisi olarak söylüyorum. Salda'ya bir çivi bile çaktırmıyoruz." diye konuştu.

Kocaeli'deki Pembe Köşk restore ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi,  İzmit ilçesi Hacıhasan Mahallesi’nde yer alan Pembe Köşk’ün restorasyon çalışmalarına devam ediyor.

Salda Turizm Merkezi'nin iptaline yönelik karar!

Burdur Valisi Hasan Şıldak yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz hafta Salda Turizm Merkezi'nin iptaliyle ilgili Cumhurbaşkanlığı kararı yayımlandı. Bunun Salda'daki koruma çalışmalarıyla hiçbir ilgisi yoktur." şeklinde konuştu.

Denizli'deki depremde bazı evler hasar gördü!

Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli'deki depremle ilgili açıklama yaptı. Karahan, "Bazı evlerde hasar olduğu belirtiliyor. Hasar tespit çalışmalarına başlandı" dedi...

Hasan Karahan: Depremde orta ve ağır hasar gören 500'e yakın ev var!

Denizli Valisi Hasan Karahan, Acıpayam'daki depremde 500'e yakın evin orta ve ağır derecede hasar gördüğünü dile getirdi. 

Denizlili depremzedelere kira yardımı yapılacak!

Denizli Valisi Hasan Karahan, Acıpayam'da dün meydana gelen depremde evleri ağır hasar gören vatandaşlara kira yardımı yapılacağını söyledi.

Denizli Acıpayam'daki depremden 10 ev hasar gördü!

Denizli Valisi Hasan Karahan, Acıpayam ilçesinde meydana gelen 5,5 büyüklüğündeki depreme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Denizli Acıpayam'daki depremden 10 evin hasar gördüğü açıklandı.

Salda Gölü'ne teleferik geliyor!

Burdur Valisi Hasan Şıldak, Salda Gölü'nün kenarından başlayıp kayak merkezine kadar ilerleyen bir teleferik projenin peşinde olduklarını söyledi...

Denizli'de imar barışından 270.5 milyon liralık tahsilat!

Denizli Valisi Hasan Karahan, İmar Barışı ile ilgili verileri paylaştı. Buna göre, Denizli'de imar barışından 270 milyon 501 bin 617 lira gelir elde edildi.

Denizli'de photoshoplu fotoğrafla imar barışı başvurusu yaptılar!

Denizli Valisi Hasan Karahan yaptığı açıklamada kentte imar barışından yararlanmak isteyen bazı art niyetli kişilerin arazilerinin üzerine photoshop ile gece kondu tarzı evler yaptığı ve imar barışına başvurduğu, bu yolla da imar izni almaya çalıştığını belirtti.

kocaeli valisi Hasan Basri Güzeloğlu Haberi

kocaeli valisi Hasan Basri Güzeloğlu

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu Köseköy’de bulunan Köseköy Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Güzeloğlu’na ziyarette eşi Ayşe Güzeloğlu, Vali Yardımcısı Abdullah Etil, Aile, Sosyal ve Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez eşi Rahime Üzülmez, Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş eşi Nurhan Durmuş, Köseköy Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Turgay Akdoğan eşlik etti. Rehabilitasyon Merkezi'ni gezen Güzeloğlu orada eğitim gören çocukların doğum gününü kutlayarak armağanlar dağıttı.


PASTA KESİLDİ

Vali Hasan Basri Güzeloğlu Köseköy Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni dolaşarak çocukların eğitim alanlarını gezdi ve çocukların yaptığı sanat eserlerini inceledi. Çocuklara armağanlar dağıtan Güzeloğlu, ardından Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören Firuzan Akkuş ve Ahmet Berkan Doğan’ın doğum günü pastasını birlikte kesti.


SPOR ALANI YAPACAĞIM

Çocuklara müjdeli bir haber veren Güzeloğlu,...