02 / 05 / 2024

kocaeli vizyon projeler

kocaeli vizyon projeler

Körfez Belediyesi’nin iki büyük projesi; Sarnıç Han ve Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

TOKİ'den Kocaeli'ye 651 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ yeni projeleri kapsamında Kocaeli Dilovası'nda da yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ'den Kocaeli'ye 766 konut!  

TOKİ, Kocaeli'nin Dilovası ve Çayırova ilçelerinde 766 yeni konut inşa edecek. Dilovası kentsel dönüşüm projesi için Tavşancıl'da 1500, Çayırova'da ise 115 konut yapılacak. Her iki ilçedeki projeler için ihale gerçekleştirilecek.

Körfez Hereke için yapılan projeler mecliste!

Kocaeli'nin Körfez ilçesine bağlı Hereke beldesi için yapılan projeler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda devir teslim!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, görevi Cahit Turhan'dan devraldı. Karaismailoğlu, düzenlenen devir teslim töreninde, "Önümüzde çok önemli, bütün dünyada ses getirecek, ülkemizin gelişmesine ve geleceğine katkı sağlayacak vizyon projeler var" dedi...

Başiskele'de yapılması planlanan projeler TBMM gündeminde!

Kocaeli'nin Başiskele ilçesi sahilinde kış aylarında sosyal yaşama hareketlilik kazandırılması maksadıyla yapılacak projeler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli'ye sürücüsüz metro geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projelerinden biri olan Gebze-Darıca Metrosu'nun 3 istasyon ve depo sahası çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor...

Bursa Osmangazi'ye yeni dönemde dev projeler inşa edilecek!

Bursa Osmangazi ilçesi son 10 yılda birbirinden farklı projelerle büyük bir gelişim gösterdi. 10 yılda 936 projeyi hayata geçiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni projeler ile Osmangazi'ye yeni bir vizyon kazandırmaya hazırlanıyor.

Osmangazi Belediyesi'nden Bursa için yeni projeler!

Hayata geçirdiği vizyon projelerle Bursa’ya değer katan Osmangazi Belediyesi, yeni projeler için düğmeye bastı.

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nün açılışı ertelendi!

Kocaeli Körfez Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında gösterilen Körfez Kampüsü projesinin açılışı hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe alındı. 

Kocaeli Bağçeşme’ye itfaiye binası inşa ediliyor!

Yeni projeler hayata geçirmeye devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme'ye itfaiye binası inşa ediyor.

Kocaeli Darıca'ya spor salonu geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca’da yapılacak spor salonu için ilk adımı attı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde spor alanlarını ve mekanlarını çoğaltmak adına projeler üretiyor. 

Osmangazi'nin projeleri Bursa'ya vizyon kazandırıyor!

Osmangazi Belediyesi'nin hayata geçirdiği projeler Bursa'ya büyük bir vizyon kazandırıyor. Türkiye'de birçok yerel yönetime örnek olan projeler şehrin çehresini değiştiriyor. 

Bursa Yıldırım'da vizyon projeler yükseliyor!

Bursa Yıldırım'da 2017 yılında yapılan projeler dönüşümün öncüsü oldu. Bölgede 2018 yılı içinde uzlaşma sağlanan hak sahipleri için yapılacak 850 konut ve ticaret alanlarının teslimatında geri sayıma geçildi. 

kocaeli vizyon projeler Haberi

kocaeli vizyon projeler

Körfez Belediyesi’nin iki büyük projesi; Sarnıç Han ve Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü inşaatları hızla yükseliyor. Başkan Baran da dün çalışmaları yakından inceledi. Körfez Belediyesi’nin iki büyük projesi; Sarnıç Han ve Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü’nün inşaat çalışmaları ara verilmeden devam ediyor. İki büyük vizyon projeden biri olan Sarnıç Han’da sona doğru gelinirken, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da Başkan Yardımcısı İsa Taş, Levent Yılmaz ve Özel Kalem Müdürü Emrah Çoban ile birlikte çalışmaları inceledi, gelinen son durum hakkında bilgiler aldı.


SIRA YURT PROJESİNDE

Başkan Baran, ilk olarak temel atma töreni kısa bir süre önce gerçekleştirilen Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü’nün inşaat alanını gezdi. Kısa süre önce başlamasına rağmen çalışmaların aralıksız devam ettiği kampüs inşası hakkında bilgi alan Başkan Baran, kampüsün bölgeye değer katacağını...