27 / 04 / 2024

kocaeli yatrıımları 2016

kocaeli yatrıımları 2016

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Derince Belediyesi’nin ortaklaşa hazırladığı proje kapsamında İshakçılar’a 300 kişilik kültür merkezi yapılıyor.

Kocaeli Cedit'te yıkımlar başladı!

Kocaeli’nin en önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkımlar başladı. 

Kocaeli'ne yapılan ulaşım yatırımları TBMM'de!

Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Kocaeli iline son 5 yıl içinde yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı..

Gayrimenkul yatırımları 2016 düzeyinde!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Abdurrahman Yıldırım bugünkü yazısında, Mart ayı cari işlemler açığını değerlendirdi. Gayrimenkul sektöründe Mart ayı cari işlemler açığı eski seviyesine ulaştı.

Kocaeli Dilovası Nisan ayı toplantısında yatırımlar konuşuldu!

Kocaeli Dilovası Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 2017 yılı yatırımlar ve projeler konuşuldu.

Kocaeli Körfez'de 2016'da 35 metruk bina yıkıldı!

Kocaeli Körfez Belediyesi Metruk bina yıkımlarına devam ediyor. 2016 yılında 35 metruk binanın yıkıldığı Körfez'de 62 metruk binanın yıkımı için planlama yapılıyor.

Kuyumcukent, Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Raporu'nu yayınladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, 2016 yılı Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Raporu'nu yayınladı.

2016'da yatırımların yüzde 56'sı 15 Temmuz'dan sonra yapıldı!

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) Başkanı Arda Ermut, 2016'da Türkiye'ye yapılan yatırımları değerlendirdi. Ermut, Türkiye yatırımlarının yüzde 56'sının 15 Temmuz'dan sonra yapıldığını belirtti.

Kocaeli'de 2016'da en büyük yatırım ulaşıma ayrıldı!

Kocaeli'de 2016 yılında en büyük yatırım ulaşıma yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan noktalarda birçok üstgeçit, köprü, viyadük ve bulvarı hizmete açtı.

2016'da Kocaeli'de en büyük yatırım ulaşıma yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların kaliteli ve konforlu ulaşım ihtiyacını karşılamak için hayata geçirdiği hizmetleri her sene olduğu gibi 2016 yılında da sürdürdü.

Halk GYO Kocaeli binası 2016 yılsonu değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Kocaeli binası 2016 yılsonu değerleme raporunu yayınladı.

Kamu ve özel sektör yatırımları 2017'de artacak!

2016 yılında 440.7 milyar lira seviyesinde gerçekleşen yatırımlar gelecek yıl 497.1 milyar TL`ye yükselecek. Yatırımların 374.8 milyar liralık bölümü ise özel kesim tarafından yapılacak. Öte yandan yatırımların tamamlanma süresi de kısalıyor.

Gebze Kirazpınar Emlak Konutları 3. etap kura sonuçları 2016!

Gebze Kirazpınar Emlak Konutları 3. etap kura sonuçları 2016 açıklandı. Kocaeli Gebze'ye bağlı Kirazpınar Mahallesi'nde yer alan Gebze Emlak Konutları 3.etap projesi 1.905 daireden oluşuyor.

Kocaeli tesis yatırımlarıyla spor kenti oldu!

Yıllarca sanayi kenti kimliğiyle tanınan Kocaeli, Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği hizmetlerle, “Spor Kenti Kocaeli” hedefine ulaşmayı başardı.

kocaeli yatrıımları 2016 Haberi

kocaeli yatrıımları 2016

Derince genelinde bu dönem hizmete açılacak olan kültür merkezlerinden biri de İshakçılar’a inşa ediliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Derince Belediyesi’nin ortaklaşa hazırladığı proje kapsamında İshakçılar’da yapımı devam eden kültür merkezinin amacı bölgedeki sosyal faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için çok amaçlı mekanlar oluşturmak. Derince’nin 7 yeni mahallesi Çavuşlu, Geredeli, Karagöllü, Kaşıkçı, Tahtalı, Terziler ve Toylar sakinlerinin faydalanacağı İshakçılar Kültür Merkezi’nde düğün, nişan gibi cemiyetlerin yanı sıra KO-MEK sınıflarında vatandaşlara çeşitli kurs imkanları da sağlanacak.


Kocaeli Gazetesi 


Haber Mavi Kocaeli Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Derince’nin köy statüleri sona eren yeni mahallelerinin merkezi olan İshakçılar’a 300 kişilik kültür merkezi yapılıyor. Derince genelinde bu dönem hizmete açılacak olan kültür merkezlerinden biri de Derince’nin köy statülerinin sona ermesiyle oluşan 7 ayrı yeni mahallesinin merkezi olan İshakçılar’a inşa ediliyor. Kocaeli...