06 / 05 / 2024

kocaeli yeni konut projeleri

kocaeli yeni konut projeleri

Çevre Şehircilik Bakanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Kocaeli’ye toplamda 6 bin 864 adet konut inşa edilecek.

Bahçecik konut projeleriyle dikkat çekiyor!

Bahçecik doğası ve manzarası nedeniyle yoğunlukla villalardan oluşuyor. Müstakil ya da site içerisinde ki villa seçeneklerini değerlendirmeyi düşünenler 150 bin TL ile 1 milyon TL arasında bütçe içeren seçeneklerle karşılaşacaktır.

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesiyle tam tamına 564 yeni konut geliyor!

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesiyle tam tamına 564 yeni konut geliyor... İşte TOK Körfez 2023 projesi detayları...

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 446 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... 446 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın... İşte TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesi detayları...

TOKİ Kocaeli İzmit projesiyle tam 989 yeni konut geliyor! 

TOKİ Kocaeli İzmit projesiyle tam 989 yeni konut geliyor. Merakla beklenen projenin ihalesi 13 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı! 711 yeni konut için büyük gün yarın!

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı... 711 yeni konut için büyük gün yarın... İşte TOKİ Kocaeli 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ Kocaeli'deki 1010 yeni konut için düğmeye bastı! Bu tarihi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli'deki 1010 yeni konut için düğmeye bastı. Tek tek açıklanan bu tarihi kaçırmayın...

TOKİ Kocaeli projesi tarih belli oldu! Tam 1.010 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli projesi tarih belli oldu... Tam 1.010 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Kocaeli’nde 534 yeni konut!

Dar gelirli kişilere düşük taksitler ve aynı zamanda düşük peşinatlar ile konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli'de tam 534 yeni konut inşa edecek. İşte detaylar…

TOKİ'den Kocaeli'ye 496 yeni konut müjdesi!

Dar gelirlileri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli'de 496 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Kocaeli projesi için düğmeye bastı! 115 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli'de 115 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Kocaeli'ye 115 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Çayırova'da 115 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Kocaeli Körfez'e 1010 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri hayata geçirecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Körfez'de 1010 konut ve 24 dükkan inşa edecek.

TOKİ'den Kocaeli Yarımca'ya 496 yeni konut!

Yeni konut yatırımlarını sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Yarımca'da 496 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den İzmit'e 1105 yeni konut ve 6 dükkan!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi'nde 1105 yeni konut ve 6 adet dükkan inşa edecek.

kocaeli yeni konut projeleri Haberi

kocaeli yeni konut projeleri

Çevre Şehircilik Bakanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Dilovası, Gebze, İzmit, Derince ve Körfez ilçelerine toplam 6 bin 864 yeni konut inşa edilecek. Sabah'tan Abbas Çakar'ın haberine göre, deprem şehri Kocaeli'nin, doğal afete hazır hale gelebilmesi amacıyla tüm kamu kurum ve kuruluşları elbirliğiyle çalışıyor.

CEDİT'TE 50 BLOK 982 KONUT

Kocaeli İzmit tarihinin en büyük kentsel dönüşüm projeleri arasında yer alan Cedit Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi hayata Bakanlık, Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile inşa ediliyor. Proje yaklaşık olarak 13 hektarlık alanda inşa edilecek. Toplam 50 bloğun yapılacağı proje kapsamında, 464 adet 3 oda 1 salon ve 518 adet 2 oda 1 salon olmak üzere toplamda 982 konut inşa edilecek. 100 milyonluk proje şehre değer katacak.

DİLOVASI-TAVŞANCIL REZERV YAPI ALANI PROJESİ

Dilovası ve Tavşancılık Rezerv...