19 / 05 / 2024

Kocaeli Yıldızlı Mühendislik inşaat sektörüne mi girdi

Kocaeli Yıldızlı Mühendislik inşaat sektörüne mi girdi

Kocaeli'nin en köklü ailelerinden biri olan Yıldızlı ailesinin yeni nesil yöneticilerinden Harun Yıldızlı, Yıldızlı Mühendislik'in yeni projelerini anlattı.

Mersin Erdemli'ye 623 milyonluk dev yatırım! 5 yıldızlı otel, apart ve iş yeri için start verildi!

Mersin İli, Erdemli İlçesi, Tömük Mahallesi, Athena Yapı İnşaat tarafından 1 Adet 150 Odalı 5 Yıldızlı Otel, 60 Adet Apart ve 1 Adet İş yeri yapılması planlanıyor.

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Yld Yıldırım Mühendislik Anonim Şirketi Kuruldu!

Yld Yıldırım Mühendislik Anonim Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermeye bedeli ile Suat Yıldırım tarafından kuruldu.

Vesta Global'dan 5 yıldızlı ev-otel projesi: L’and Vineyards!

2017'de Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından kurulan Vesta Global, Portekiz’de bulunan çok ödüllü, üzüm bağlarında yer alan 5 yıldızlı ev-otel projesi L’and Vineyards ile yatırımcılarına kazanç vaad ediyor.

İzmir'de 5 yıldızlı otel binasına ilk depremzedeler yerleşti!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ata Holding’in büyük hissedarları olduğu eski 5 yıldızlı otel binası, depremzedeleri misafir etmeye başladı. Büyükşehir Belediyesi binanın 380 odasını depremzedelere açmıştı.

Marmaris'teki ruhsatsız 4 yıldızlı otel mühürlendi!

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki işletme ruhsatı olmadığı ileri sürülen 4 yıldızlı otel, belediye ekipleri tarafından mühürlendi.

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıyıldız ve Ayhan Sarıyıldız tarafından kuruldu.

Şanlıurfa'da 94.7 milyon TL'ye icradan satılık inşaat halinde 5 yıldızlı otel!

Şanlıurfa 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Direkli Mahallesi, 3237 ada 1 parselde yer alan inşaat halinde 5 yıldızlı oteli 94 milyon 691 bin 932 TL'ye icradan satıyor...

Ordu’ya 5 yıldızlı otel yatırımı!

İş insanı Naci Şanlıtürk, Ordu’da 5 yıldızlı otel inşa edecek.İnşaatı başlanan otelin önümüzdeki yıl hizmete açılması planlanıyor.

Barnathan Apartmanı 5 yıldızlı otel olacak!

Nar Yatırım, Barnathan Apartmanı'nın özgün kimliği koruyarak rezidans ve butik otel olmak üzere projelendirdi. Beş yıldızlı otel olarak planlanan Barnathan'ı da Merroddi markasıyla işletecekler. 

Sivas'ta 65.2 milyon TL'ye icradan satılık 4 yıldızlı otel!

Sivas 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Sivas İli, Merkez İlçesi, Kadıburhanettin Mahallesi'ndeki 4 yıldızlı oteli 65 milyon 218 bin 960 TL'ye icradan satıyor...

Binali Yıldırım: Çatalca'da arazi çok, yerleşim az!

Seçim gezileri kapsamında Çatalca’ya giden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, bölgede ulaşım sorunun metro ve hızlı tren projeleriyle çözüleceğini söyledi.

Özak GYO'dan Antalya'ya 5 yıldızlı otel projesi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), turizmde hedef büyüttü. Bölgeye 5 yıldızlı otel yatırımı yapacak şirket, projesinin inşaat yapı ruhsatını aldı.

Kocaeli Yıldızlı Mühendislik inşaat sektörüne mi girdi Haberi

Kocaeli Yıldızlı Mühendislik inşaat sektörüne mi girdi

Kocaeli'nin en köklü ailelerinden biri olan Yıldızlı ailesinin yeni nesil yöneticilerinden Harun Yıldızlı, Yıldızlı Mühendislik'in yeni projelerini anlattı.


Firmanın inşaat anlamında tüm Harun faaliyetlerini yürüten Yıldızlı genç ve başarılı isim, yıl sonuna doğru konut sektörüne gireceklerini söyledi. Firma olarak sahip oldukları en büyük gücü paylaşan Yıldızlı, "Kullanmamız gereken vinç, kamyon, TIR gibi araçları kiralamak yerine, şirketimiz bünyesinde bulundurmayı tercih ettiğimiz için güçlüyüz" dedi


Bizim...