11 / 05 / 2024

kocaeli Yuvacık kaçak yapılaşma

kocaeli Yuvacık kaçak yapılaşma

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personeli, Yuvacık Baraj Havzasında Kaçak yapılaşmanın önlemesi hususunda bölge muhtarlarını ziyaret etti...

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Lütfü Türkkan’ın kaçak çiftliği yıkılıyor!

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Kocaeli'deki çiftliğinde bulunan 15 kaçak yapının tahliyesinin ardından yıkımına başlandı.

Lütfü Türkkan’a ait kaçak çiftlik tahliye ediliyor!

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’un olan Kocaeli'ndeki 15 kaçak yapıya ilişkin verilen yıkım kararının kesinleşmesinden sonra çiftliğin tahliyesi başlatıldı. 

Aykut Erdoğdu kaçak inşaat iddialarına ne yanıt verdi?

5 milyon liralık kaçak lüks daire iddialarıyla gündeme gelen CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, söz konusu inşaat ile ilgili yöneltilen sorulara yanıt vermedi.

Side’de 50 yıllık kaçak yapılara savaş açıldı! 60 tarihi konak yapıldı!

Manavgat Belediye Başkanı CHP’li Şükrü Sözen 2017'de alınan kararla 50 yıllık kaçak yapılaşmaya karşı savaş açtı. Bugün de yıkımı süren kaçak yapıların yerine 60’ı aşkın tarihi konak kazandırıldı.

Kocaeli Derince'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Kocaeli Derince Belediyesi, Yapı Kontrol Müdürlüğü ilçede bulunan kaçak yapılarının yıkımını gerçekleştirmeye devam ediyor. 

Diyarbakır surlarının etrafındaki kaçak yapılar yıkılıyor! 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, UNESCO Dünya Mirası Listesi'ndeki tarihi surlara yapışık kaçak yapıların yıkımı için kamulaştırma çalışmalarına devam ediyor.

Lütfü Türkkan'ın kaçak eklentili çiftliğine yıkım kararı!

Dilovası Belediyesi, İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın çiftliğiyle ilgili belge ibraz edememesi sonucunda çiftliğin kaçak bölümleri mühürlenirken, 1 ay süre verildi. 1 ay içerisinde gerekli işlemlerin yerine getirilmemesi durumunda yapılar yıkılacak.

Soner Yalçın’ın kaçak villasına çifte soruşturma!

Oda TV’nin sahibi ve Sözcü Gazetesi yazarı Soner Yalçın’ın İstanbul Levent'teki milyonlarca dolarlık kaçak villası ile ilgili soruşturma başlatıldı

Feriköy'deki 27 yıllık kaçak apartman tahliye edildi!

27 yıl önce İstanbul'un Feriköy ilçesinde inşa edilen Polat Apartmanı'nın kolonları çatlayınca bina sakinleri tahliye edildi. Apartman sakinleri kaçak inşaatın 27 yıl sonra ortaya çıkan ağır bedelini ödüyor.

İzmit'te Hazine arazisine yapılan kaçak yapı yıkıldı!

Kocaeli'nin İzmit ilçesine bağlı Yenimahalle’de hazine arazisi üzerine yapılan kaçak yapı iş makinesi yardımıyla yıkımı gerçekleşti...

Kocaeli Dilovası'nda 32 kaçak yapı yıkıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Dilovası'nda bulunan 32 kaçak yapı yıkıldı. Bölgede, İmar Barışı yasasının geçerli olduğu tarihten sonra yapılan kaçak yapılara göz yumulmuyor.

Kocaeli Kandıra'daki 54 kaçak yapı yıkılıyor!

Kocaeli Kandıra'da bulunan 2018'de yapılan ve imar barışından faydalanamayan 54 kaçak yapı yıkılıyor.

kocaeli Yuvacık kaçak yapılaşma Haberi

kocaeli Yuvacık kaçak yapılaşma

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personeli, Yuvacık Baraj Havzasında Kaçak yapılaşmanın önlemesi hususunda bölge muhtarlarını ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı İmar İşleri Şube Müdürlüğü tarafından Yuvacık Baraj havzasında kaçak yapılaşmayı önlemek ve bölge halkını baraj koruma alanları konusunda bilgilendirmek amacıyla bölgedeki mahalle muhtarları ile görüşüldü. Kaçak yapılaşmaya karşı kararlılıkla mücadelesini sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, daha önceden planlanmış program doğrultusunda muhtarları yerlerinde ziyaret ederek bu konudaki hassasiyetini anlattı ve muhtarların sorunları dinledi. Muhtarlarla yapılan görüşmede, havza koruma alanlarının sınırlarını ve bu alanların kullanım koşullarını anlatan görevliler, muhtarlara Yuvacık Barajı koruma havzasıyla ilgili bilgilerin yer aldığı broşürlerden verdi. Yuvacık Barajı havzasında yapı ruhsatı olmadan bina yapanlara Türk Ceza Kanunu’nun 184/1 maddesi uyarınca 1 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası...