12 / 05 / 2024

Kocaelide eski valilik binası

Kocaelide eski valilik binası

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski valilik binası alanının zemini düzeltip otopark olarak hizmete sundu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski valilik binasını yıkarak kente büyük bir alan kazandırdı.

Eskişehir İMO'dan Eskişehir Stadyumu açıklaması!

Eskişehir’de 2016 yılında yapılan yeni stadyum hava koşulları nedeniyle zarar gördü. Stadyum Valilik ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından kullanıma kapatıldı.

Kocaeli Yeni Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik alanında gerçekleştirilen kent meydanı ve yeraltı otoparkı projesinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli'ne yer altı otoparkı ve kent meydanı projesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik binasının yerine inşa edilecek ''Yer altı otoparkı ve kent meydanı'' projesinin yer teslimi yapıldı. Proje 350 günde tamamlanacak.

Kocaeli Kent Meydanı'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik binasının bulunduğu alana yaptırılacak olan Kent Meydanı ve Yeraltı Otopark ihalesi gerçekleşti.

Karabük Valilik binası inşaatında sona gelindi!

Karabük Valiliğine tahsis edilen eski belediye binasında çalışmalar tüm devam ediyor. Mevcut Valilik binasının ihtiyaçları karşılayamaması nedeniyle Karabük Belediyesi ile protokol imzalanmıştı.

Kocaeli Kent Meydanı ihalesi iptal edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, eski valilik binasına yapılacak kent meydanı ve yeraltı otopark projesinin ihalesi, kazanan firmanın güvenlik testinden geçememesiyle iptal edildi.

Kocaeli Kent Meydanı ve Katlı Otopark için ilk adım atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik binasının bulunduğu alana yaptırılacak olan Kent Meydanı ve yeraltı otopark ihalesi Büyükşehir İhale Salonunda yapıldı.

Kocaeli'de eski valilik binası alanı otoparka dönüştürüldü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski valilik binası alanının zemini düzeltip otopark olarak hizmete sundu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski valilik binasını yıkarak kente büyük bir alan kazandırdı.

Kocaeli Eski Valilik Binası alanı otopark oldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski valilik binası alanının zemini düzeltip otopark olarak hizmete sundu. Girişleri asfaltlanan alan parka uygun hale getirildi. Alana 286 araç park edebiliyor.

Kocaeli eski valilik binası alanı otopark oldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski valilik binasını yıkarak kente büyük bir alan kazandırdı. Altı otopark üstü meydan olacak şekilde planlanan alan projenin uygulama süreci başlayıncaya kadar otopark olarak hizmet verecek.

Kocaeli eski valilik binası alanı otopark oldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski valilik binasını yıkarak kente büyük bir alan kazandırdı. Altı otopark üstü meydan olacak şekilde planlanan alan proje uygulama sürecine kadar otopark olarak hizmet verecek.

Kocaeli eski valilik binası yıkım çalışmaları tamamlandı!

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, eski valilik binasının yıkım çalışmalarını inceledi. Taşıma işlemleri de en geç 10 gün içerisinde tamamlanacak.

Kocaeli eski valilik binası yıkıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski valilik binasının yıkım çalışmalarını tamamladı. Tamamlanan yıkım işlemleri neticesinde oluşan inşaat yıkıntı atıklarının düzenli depolama alanlarına taşınması sonucu bitecek olan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Kocaelide eski valilik binası Haberi

Kocaelide eski valilik binası

Altı otopark üstü meydan olacak şekilde planlanan alan projenin uygulama süreci başlayıncaya kadar otopark olarak hizmet verecek.

Alandaki eski valilik binasının yıkılması ve hafriyatın temizlenmesinin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi alanın zeminini dolgu ve asfalt kırığı sererek iyileştirildi. Girişleri asfaltlanan alan parklanmaya uygun hale getirildi. Alana 286 araç park...