18 / 05 / 2024

Kocaelide genel yol çalışmaları

Kocaelide genel yol çalışmaları

Kandıra - Kefken arasındaki bozuk yol karayolları tarafından sezona yetiştirilerek onarıldı ve sıcak asfaltla kaplandı.

12’nci Kalkınma Planı, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi! Türkiye’nin 5 yıllık yol haritası belli oldu!

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ikinci kalkınma planı olan ve 2024-2028 dönemini kapsayan 12’nci Kalkınma Planı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayından sonra TBMM Başkanlığı'na sunulmuştu. 2024-2028 dönemini içeren 12’nci Kalkınma Planı TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.

Genel bütçeden en büyük pasta 2 trilyon 80 milyar lirayla Hazine ve Maliye Bakanlığının oldu!

2023-2025 dönemine ilişkin yol haritası olan Orta Vadeli Program (OVP) Resmi Gazete'de yayımlandı. OVP'ye göre, genel bütçe kapsamındaki kamu idarelerinin 2023 yılı ödenek teklifi tavanlarının toplamı 4 trilyon 93 milyar lirayı aşarken, ödenekte en yüksek pay 2 trilyon 80 milyar lirayla Hazine ve Ma

İzmir Üçyol-Buca Metro Hattı'nın inşaatı yılın 2. yarısında başlayacak!

İzmir tarihinin en büyük yatırımı olması planlanan Üçyol - Buca Metro projesinin genel ihale ilanı Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’nın internet sitesinde yayımlandı. Projenin inşaatının bu yılın ikinci yarısında inşaatın başlaması planlanıyor.

İzmir'de gayrimenkul sektörüne altı maddelik yol haritası!

Mimar ve mühendislerle sektörün beş temel sorununu masaya yatıran İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suphi Şahin gayrimenkul sektörü için 6 maddelik yol haritası hazırladıklarını söyledi.

İstanbul’la 2 kenti birbirine bağlayacak duble yol geliyor!

Karayolları Genel Müdürlüğü, İstanbul-Kocaeli ve Sakarya’yı Karadeniz şeridinden birbirine bağlayacak olan duble yol projesi için ÇED başvurusunda bulunmuştu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bu projeye ‘ÇED olumlu kararı’ verdi.

Emlak Konut Hoşdere genel altyapı işlerinin geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden İstanbul Hoşdere Genel Altyapı, Zemin İyileştirme ve Yol İnşaatı İşleri'nin geçici kabulü yapıldı.

Emlak Konut Halkalı altyapı ve yol inşaatı ihalesine 5 teklif!

Emlak Konut İstanbul Küçükçekmece Halkalı Genel Altyapı, Sanat Yapıları ve Yol İnşaatları İşi ihalesi 5 firmadan teklif geldi...

Kolin İnşaat'tan Senegal'e 400 milyon TL'lik yol yatırımı!

Kolin İnşaat Senegal'de yol yapımı için Senegal Karayolları Genel Müdürlüğü ile 400 milyon euroluk anlaşma imzaladı..

2018'in yol yatırımları belirlendi!

Karayolları Genel Müdürlüğünce 2018 yılında 202 kilometre otoyol, 615 kilometre bölünmüş yol, 630 kilometre tek platformlu yol yapılacak.

Mustafa Hakan Özelmacıklı: Artık vatandaşlıkta yol haritası belli oldu!

En az 1 milyon dolar tutarında taşınmaz alan yabancı uyruklu gerçek kişilerin Türk vatandaşlığına hak kazanmasıyla ilgili Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, “Artık vatandaşlıkta yol haritası belli oldu” dedi.

Ordu Yeşil Yol projesi 2018'de tamamlanacak!

Yeşil Yol Projesi kapsamında düzenlenen istişare toplantısının 5.si Ordu’da gerçekleştirildi. Doğu Karadeniz yaylalarını birbirine bağlayacak proje toplantısına Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Bülent Civelek ile 8 ilden yetkililer katıldı.

Enez’de yol yapım çalışmaları devam ediliyor!

Edirne İl Genel Meclisi’nin Enezli üyeleri Şenol Kılıç ve Erol Açık, İl özel idare tarafından yol şube ekiplerinin, Enez’de yol yapım ve bakım kapsamında çalışmalarına devam ettiğini bildirdi.

İZSU'nun yol haritası hazır!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 2050’li yıllarda kentin artacak nüfusuna göre alt yapı sistemini hazırlamak, yenilikçi teknolojileri hayata geçirmek ve yapılacak yatırımları belirlemek amacıyla yol haritası oluşturuyor.

Kocaelide genel yol çalışmaları Haberi

Kocaelide genel yol çalışmaları

Kandıra-Kefken arasındaki bozuk yol karayolları tarafından sezona yetiştirilerek onarıldı ve sıcak asfaltla kaplandı.


Yaz aylarında tatilcilerin Kandıra sahillerine akın etmesi sonucunda yoğun trafikten hasar gören Kandıra-Kefken yolu, karayolları tarafından sezon açılmadan onarılarak sıcak asfaltla kaplandı. Yıllardır sürücülerin kâbusu olan bu yolun yenilenmesiyle sürücü ve tatilcilerin bir nebze de olsa rahatlığı sağlandı. Önümüzdeki yıllarda yapılması planlanan Kandıra-Kefken duble yolunun da tamamlanmasıyla tatilciler rahat bir nefes alacak. 



Kocaeli...