04 / 05 / 2024

kocaelideki lojmanlar yenileniyor mu

kocaelideki lojmanlar yenileniyor mu

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, eski okul lojmanlarını baştan aşağı yeniliyor.

Kocaeli'deki eski okul lojmanları yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, eski okul lojmanlarını baştan aşağı yeniliyor.

Erzurum Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi yenileniyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi daha hijyenik ve iyi bir ortamda hizmet verebilmek için yenileniyor.

Başakşehir Mevlana Celaleddin Rumi Caddesi yenileniyor!

Başakşehir Belediyesi yıpranan ve zarar gören yolların bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Mevlana Celaleddin Rumi Caddesi yenileniyor.

Adana Sinanpaşa kentsel dönüşümle yenileniyor!

Adana'nın en merkezi bölgesi olmasına karşın gecekondu ve çarpık yapılaşmasıyla kotu bir görüntü ortaya koyan merkez Yüreğiı Ilçesi'ndeki Sinanpaşa Mahallesi, kentsel dönüşüm kapsamında tamamen yenileniyor.

Gürpınar Aşık Veysel Sahnesi yenileniyor!

Beylikdüzü’nde kültür sanat adına hizmet veren alanlar yenileniyor. Açıldığı günden bu yana birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar Aşık Veysel Sahnesi baştan aşağı değişiyor.

Aydın Karacasu Otogarı yenileniyor!

Uzun zamandan beri proje ve ihale aşamasında olan Karacasu otogarı yenileniyor. 7 Eylül'de ihalesi, 5 Ekim'de yer teslimi yapılan 270 metrekare kapalı alana sahip yeni otogarın inşaatı, vurulan ilk kepçe ile başladı.

Kuşadası Tarihi Su Kemeri Parkı yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi tarafından Kadınlar Denizi Mahallesi Kemer Caddesi üzerinde bulunan Tarihi Su Kemeri Parkı yenileniyor.

Adapazarı Adnan Menderes Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı yaptığı açıklamada “’Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri Adapazarı Adnan Menderes Caddesi’nde devam etmektedir." dedi

Pendik Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi yenileniyor!

Kültür-sanat etkinliklerinin vazgeçilmez mekanı olan Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi yenileniyor. Aslına uygun olarak başlatılan yenileme çalışması kapsamında dış cephe baştan aşağı boyanıyor.

Kapalıçarşı, Başak Alaturka Kiremit'le yenileniyor!

Dünya'nın en büyük kapalı pazarı olan Kapalıçarşı, Başak Grubu'nun lokomotif şirketi Başak Alaturka Kiremit ile yenileniyor. Başak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Füruz Karık, "555 yıllık tarihi çarşının restorasyonu 1.2 milyon adet kiremit ile gerçekleşecek" dedi.

Konya Boyalı Hoca Camii yenileniyor!

Yarım asırdan fazla tarihe sahip olan Boyalı Hoca Camii, yenileniyor. Boyalı Hoca Camii, hayırsever iş adamı Bahattin Koçak’ın da desteğiyle şimdilerde yeniden inşa ediliyor.

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı cadde yenileme projeleri kapsamında Adnan Menderes Caddesi’nde dönüşüm devam ediyor. Arterin Bosna Caddesi Kavşağı ile Eski Terminal Kavşağı arasında kalan bölümü asfaltlanıyor.

Kartepe Seka Lojmanları ihalesine 78 firmadan teklif!

Seka lojmanları restorasyon ihalesi Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Seka Kampı alanında bulunan Seka Lojmanları restorasyon yapım işiyle ilgili açtığı ihaleyi yaptı.

kocaelideki lojmanlar yenileniyor mu Haberi

kocaelideki lojmanlar yenileniyor mu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri, eski okul lojmanlarını baştan aşağı yeniliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, ekipler, 4 okul lojmanının tadilat ve bakım işlerini tamamladı, 8 Okul lojmanında daha tadilat çalışmalarına devam ediliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 2018 içerisinde yapılan çalışmalar kapsamında Kandıra ilçesi Akçabeyli, Beylerbeyi, Kızılcapınar ve Pınardüzü bölgelerindeki okul lojmanları tamamlandı.

8 OKUL LOJMANINDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Alefli, Çamkonak Ketenönü, Çamkonak Hamidiye, Hacımazlı,
Pelitpınar, Sinanlıbilalli, Kırkarmut ve Ruşenler köyündeki eski okul lojmanlarında ise çalışmalar sürüyor. 2019 içerisinde Topluca Mahallesi’ndeki Sebenler ve Kasımlar lojmanlarında çalışmalar...