16 / 05 / 2024

koçak fiyatları 2022

koçak fiyatları 2022

Pırlanta almak isteyenler indirimli pırlanta fiyatlarını araştırıyor. Net yüzde 50 indirim fırsatı ile Koçak indirimli takıların listesnii paylaştı. İşte 3 Ekim 2022 Koçak Pırlanta 2022 fiyat listesi...

Ekonomist Hatice Kolçak açıkladı! Ev fiyatları fırlayacak, ev alacaklar geç kalmasın!

Ekonomiye dair yaptığı yorumları ile sık sık gündeme gelen ekonomist Hatice Kolçak, bu kez de ev fiyatları ile ilgili olarak yaptığı  çarpıcı açıklamalar ile gündemdeki yerini korudu. Bu süreçte, ev alacaklara seslenen uzman isim Kolçak, fiyatların yine fırlayacağının altını çizdi.

Prof. Dr. Ali Koçak İstanbul ve Marmara'nın kurtuluş reçetesini açıkladı!

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Koçak, yapımı 30 seneyi geçmiş, korozyona uğramış, depreme dayanıklı olmayan yapıların güçlendirilmesi yerine yıkılıp yeniden inşa edilmesinin daha çok tercih edilmesi gerektiğini belirtti.

Konut almak isteyenlere müjde! Fiyatlar düşüyor, alım fırsatı başlıyor!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Yönetim Kurulu Üyesi, Dr. Mustafa Koçak, konut fiyatlarının nominal olarak artsa da son bir kaç aydır aylık bazda reel olarak düştüğünü, söyleyerek konut almak isteyenlere müjdeyi verdi.

Piyasada durgunluk! Metal fiyatları 2022 yılına göre düşüşte!

ABD'nin borç tavanı krizi ve Çin'deki talep zayıflığı faktörlerine bağlı olarak metal fiyatları haftaya beklenmedik bir başlangıç yaptı. Bu değerli maddelerin fiyatları 2022'nin zirvesinin %30 olmasıyla dikkat çekti.

TÜİK emlak piyasası verilerini paylaştı! Konut fiyatları uçunca kimse ev sahibi olamıyor!

Türkiye genelinde konut satışlarının azalması, TÜGEM Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Koçak tarafından vurgulandı. Koçak, son 1,5-2 yıl içinde konut fiyatlarında önemli bir artış olduğunu belirtti.

Hakkı KOÇAK kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Vizyon Grup bağımsız Denetim A.Ş Ortak, Yeminli Mali Müşavir Hakkı KOÇAK kimdir? Hakkı KOÇAK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakkı KOÇAK'ın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Hakkı KOÇAK`ın hayatına dair merak edilenler.

Tüp fiyatları rekora koşuyor! Fiyatları duyan vatandaşlar isyan etti! Kötü haberler ardı ardına geldi!

Tüp fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşı canından bezdirirken tüp fiyatları da rekora koşuyor. Resmen insanların ocakları değil cepleri yanıyor. Yapılan zamların ardından güncel tüp fiyatları en çok sorgulanan konular arasında yer alıyor.

Klasik altın alyanslarda çılgın kampanya! En uygun alyans ne kadar? Koçak 3 Mart 2023 fiyat listesi

Koçak, 14 ayar altın alyans fiyatlarında çılgın kampanya başlattı.  Bu kapsamda binlerce kişi ''en uygun alyans fiyatı ne kadar?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Koçak 3 Mart 2023 fiyat listesi.

14 ve 22 ayar altın kelepçe bileklik fiyatı ne kadar? Altın kelepçe bileklik fiyatı kaç TL? 22 Şubat Koçak fiyat listesi

Altın kelepçe bileklik almak isteyen binlerce kişi fiyat listelerini merak ediyor. Hem davetler için hem de düğünlerde en çok tercih edilen bu bilekliklerin fiyatları ne akadar? Altın kelepçe bileklik fiyatı kaç TL? 22 Şubat 2023 Koçak fiyat listesi.

14 ayar incili altın set fiyatları ne kadar? İncili altın set kaç TL? Koçak 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Altına en çok yakışan değerli taşlardan biri de incilerdir. Zarif ve sadeliğin en güzel göstergesi olan inci altın setlerin fiyatları ise oldukça merak ediliyor. Peki İncili altın set kaç TL? Koçak 20 Şubat 2023 fiyat listesi.

Hurda kablo ve akü fiyatları şoke etti! İşte 14 Şubat 2023 fiyat listesi…

Çok sayıda kişiyi doğrudan ve dolaylı olarak ilgilendiren inşaat malzemelerindeki fiyat artışı devam ediyor. Hurda kablo ve akü fiyatları görenleri şoke ediyor. İşte 14 Şubat 2023 fiyat listesi…

Sevgililer Günü'ne özel dev fırsat! Sepette ek yüzde 10 indirim! Koçak 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Koçak'ta altın ve pırlanta takılarda dev fırsat başladı. Sevgililer gününe özel kampanya başlatan Koçak'ta ek yüzde 10 indirim de sepette uygulanıyor. İşte Koçak 9 Şubat 2023 fiyat listesi.

14 ve 22 ayar altın kolye uçları ne kadar? Koçak altın kolye uçları kaç TL? 25 Ocak 2023 fiyat listesi

Spor, klasik ve alternatif kıyafetler ile aksesuarlara eşsiz bir uyum sağlayan altın kolye uçlarının fiyatları araştırılıyor. Peki 14 ve 22 ayar altın kolye uçları ne kadar? Koçak altın kolye uçları kaç TL? 25 Ocak 2023 fiyat listesi.

koçak fiyatları 2022 Haberi

koçak fiyatları 2022

Pırlanta yüzük, bileklik, kolye ve küpelerde büyük indirim başladı. Koçak'ta net yüzde 50 indirim fırsatı açıklandı. Koçak tüm pırlanta kolye, bileklik, yüzük ve küpelerde  büyük indirimi duyurdu. 

Pırlanta  küpeden, pırlanta zincir kolyeye, tek taş  pırlanta yüzükten pırlanta  beştaş yüzüğe kadar onlarca üründe uygulanan indirimler sayesinde alışveriş yapan takı severlerin yüzü gülüyor.

Kadınların vazgeçilmez takısı haline gelen pırlanta takıların fiyatları binlerce kadın tarafından araştırılıyor.

Peki Koçak'ta pırlanta kolye, küpe, bileklik ve yüzük ne kadar? İşte Koçak Pırlanta fiyat listesi 3 Ekim 2022...

KOÇAK PIRLANTA 3 EKİM 2022 FİYAT LİSTESİ

0.56 Karat Pembe Turmalin Pırlanta Yüzük
10.450 TL YERİNE 5.230 TL

0.08 Karat EF SI Pırlanta Tektaş Kolye
9.910  TL YERİNE 5.450 TL

0.08 Karat G SI Tektaş Pırlanta Kolye
9.250 TL YERİNE 5.090 TL


0.25 Karat Safir...