18 / 05 / 2024

Koçakoğlu Hafriyat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Koçakoğlu Hafriyat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Koçakoğlu Hafriyat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Taceddin Kucak ve Halil İbrahim Kucak ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 10 Temmuz'da Sancaktepe' de kuruldu.

Yunusoğlu Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunusoğlu Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün 25 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Tuğ tarafından kuruldu.

Lazoğlu Group Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu! 

Lazoğlu Group Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yunus Lazoğlu tarafından kuruldu.

Koçuklar İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçuklar İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Koçuk ve Ramazan Koçuk ortaklığında kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Alemdaroğlu Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alemdaroğlu Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mehmet Alemdaroğlu ve Nıdhal Brıngı ortaklığında kuruldu.

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hidayet Birşey, İbrahim Özcan Aydın, Muhammed Akdemir ve Sacide Tanseli Özer ortaklığında kuruldu.

Doğanoğlu Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğanoğlu Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Mustafa Doğan ve Esmahan Musbah Ali Elkammushi ortaklığında kuruldu.

Kateroğlu Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kateroğlu Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Ekelik tarafından kuruldu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gayrimenkul anlaşmazlığı iddiası!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin emniyetten açıklama geldi. Yapılan açıklama ile birlikte cinayetle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gayrimenkul anlaşmazlığı iddiası gündeme geldi.

Koçoğlu Kablo İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçoğlu Kablo İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Koç ve Yeter Koç tarafından kuruldu.

Uveyjaoğlu Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uveyjaoğlu Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulah Uveyja tarafından kuruldu.

Beyoğlu Afrikahan Gayrimenkul Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Afrikahan Gayrimenkul Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Balcı, Kaan Namlıcı ve Mehmet İlbak ortaklığında kuruldu.

Koçakoğlu Hafriyat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Koçakoğlu Hafriyat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Koçakoğlu Hafriyat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Taceddin Kucak ve Halil İbrahim Kucak ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 10 Temmuz'da Sancaktepe'de kuruldu.


Koçakoğlu Hafriyat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü zemin ve arazi hazırlama, alanın temizlenmesi ile kazı ve hafriyat işleri yapılması, tarımsal arazilerin hazırlanması, dinamitleme ve kayaların kaldırılması, kırılması, inşaat tarım v.b. alanların drenajı, hafriyatı, kazı ve dolgu işlerinin yapılması. 2- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  3-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş...