23 / 07 / 2024

kocasinan belediyesi argıncık

kocasinan belediyesi argıncık

Ulaşım hizmetleriyle dikkat çeken yeni yollar açıp mevcut yolları da bütün alt yapısıyla birlikte modern biçimde yenileyen Kocasinan Belediyesi Argıncık’ın ana damarlarından Orhan Gazi’yi de yeniliyor.

Villa Serander Yalıncık satışta! Yeni Proje...

Serander Mimarlık tarafından inşa edilen Villa Serander Yalıncık satışa çıktı. İşte Villa Serander Yalıncık projesine ilişkin tüm detaylar...

Kocasinan Belediyesi 10 taksitle gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş., Kayseri Kocasinan Sümer Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 taksitle satışa çıkardı.

Mersin Aydıncık TOKİ’de 240 ay taksitle!

TOKİ'nin Mersin projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Mersin Aydıncık projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Mersin Aydıncık TOKİ'ye nasıl başvurulur? Mersin Aydıncık TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Kocasinan Belediyesi 16 adet gayrimenkulün satışından 47.5 milyon TL gelir elde etti!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında bulunan 16 adet taşınmazın satışından 47 Milyon 555 bin Türk Lirası hasılat elde etti.

Kayseri Kocasinan Belediyesi'nden 11.5 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Mithatpaşa, Pervane ve Şeker mahallelerinde yer alan 10 adet arsayı 11 milyon 555 bin TL'ye satıyor...

Kocasinan Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı'nda imar konuşuldu!

Kocasinan Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde yapılacan meclis toplantısında 12 gündem maddesi konuşularak karara bağlandı.

Kocasinan Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, pandemi kapsamında 44 kiracısının toplamda 1 milyon 430 TL kira bedeli borcunu silme kararı aldı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlık'ta cami inşa ediyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Asri Mezarlık girişinde 5 bin metrekare alan üzerinde cami inşa ediyor. 

Kocasinan Belediyesi'nin konut satış ihalesine yoğun ilgi!

Kocasinan Belediyesi'nin kentsel dönüşüm kapsamında Uğurevler Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan 20 adet daireyi satışa sunduğu ihale yoğun ilgi gördü.

Kocasinan Belediyesi Uğurevler'deki 20 daireyi satışa çıkarıyor!

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm kapsamında Uğurevler Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan 20 adet daireyi ihale ile bugün satışa çıkarıyor.

TOKİ'den Yozgat Aydıncık'a 112 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Aydıncık'ta 112 yeni konut inşa edecek.

Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projelerini masaya yatırdı.

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

kocasinan belediyesi argıncık Haberi

kocasinan belediyesi argıncık

Ulaşım hizmetleriyle dikkat çeken yeni yollar açıp mevcut yolları da bütün alt yapısıyla birlikte modern biçimde yenileyen Kocasinan Belediyesi Argıncık’ın ana damarlarından Orhan Gazi’yi de yeniliyor.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, şehir hayatını kolaylaştıran, şehri yaşanabilir kılan hizmetlerin başında ulaşımın geldiğini belirterek, ulaşım hizmetlerinin daha güvenli, akıcı ve kaliteli olması için çalıştıklarını söyledi.

Yeni Kayseri Kocasinan’da Kurulacak, Kocasinan Kayseri’nin Yeni Yüzü Olacak sloganıyla yoğun gayret gösterdiklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, " Kayseri imarlı ve imarla gelişen, genişleyen ve değişen bir şehir. Hızlı imar hareketi neticesinde kurulan yeni yerleşim birimleri için yeni yollar açıyoruz. Mevcut olan yollardan da yıpranan ve yorulanları bütün alt yapısıyla birlikte yeniliyoruz" dedi.

Argıncık Semti’nin şehir merkezine en yakın yerleşim birimi olduğunu ve yoğun bir nüfusun burada yaşadığını vurgulayan Başkan...