05 / 05 / 2024

kocasinan belediyesi çalışanları

kocasinan belediyesi çalışanları

Makine Mühendisleri Oda Başkanı Hakan Özcan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız'ı ziyaret etti. Yıldız, afet ve yıkım yaşamamak için şehirlere, binalara ve yapılara mühendisliğin sinmesi gerektiğini söyledi...

İzmir Büyükşehir'den belediye çalışanlarına toplu konut müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı olağan ikinci meclis birleşiminde, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye ve şirket çalışanları için toplu konut çalışmasına başlayacağı açıklandı.

Mersin Mustafa Baysan Öğrenci Yurdu sağlık çalışanlarına tahsis edilecek!

Mersin Yenişehir Belediyesi, yeni eğitim-öğretim döneminde hizmete açılacak olan Yenişehir Belediyesi Mustafa Baysan Öğrenci Yurdu’nu sağlık çalışanlarına tahsis edecek. 

Mersin Büyükşehir Berdan Konukevi'ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 156 yataklı tesisin koronavirüsle mücadele kapsamında sağlık çalışanlarının hizmetine sunulmasından sonra, bünyesinde bulunan Berdan Konukevi'ni de sağlık çalışanlarına tahsis etti...

Beşiktaş Belediyesi, 2 öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Beşiktaş Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle iki öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi konuk evini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, konuk evini de sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Mersin Büyükşehir'in 156 yataklı tesisi sağlık çalışanlarına tahsis edildi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin 156 yataklı tesisi sağlık çalışanlarının ücretsiz olarak barınmaları için tahsis edildi.

Bakırköy Belediyesi bünyesindeki 2 misafirhaneyi sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Bakırköy Belediyesi, koronavirüs önlemleri dahilinde 2 misafirhanesini sağlık çalışanlarına tahsis etti.

DEÜ Hastanesi sağlık çalışanları için kiralanan yurdu kabul etmedi mi?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde gece gündüz demeden koronavirüs salgını sebebiyle çalışan sağlık çalışanları için İzmir'de bir yurt kiralamıştı. Ancak üniversite rektörlüğünün belediyenin sağladığı bu hizmeti geri çevirdiği ileri sürüldü...

Etimesgut Belediyesi'nden sağlık çalışanlarına otel tahsisi!

Ankara Etimesgut Belediyesi, İstasyon Mahallesi'nde bulunan otelini koronavirüs salgını nedeniyle sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Kocasinan Belediyesi vezneleri hafta sonu açık!

Kocasinan Belediyesi, Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergi Ödemeleri 2 Aralık Pazartesi günü sona ereceği için çalışma saatlerinde bazı düzenlemeler yaptı.

Eminönü'nde balık-ekmek teknesi çalışanlarından mahkeme kararına tepki!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), Eminönü’nde balık-ekmek satışı yapan teknelerin sözleşmelerin yenilenmeyeceğini bildirmesi üzerine tekne sahiplerinin açtığı dava reddedildi, bukarara balık-ekmek teknesi çalışanları tepki gösterdi. 

Antalya Turizm Çalışanları Toplu Konut Projesi’nin kuraları çekildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde Antalya Serik Kocayatak’ta inşa edilen Turizm Çalışanları Toplu Konut Projesi’nde kura çekimi yapıldı.

Cevahir AVM davasında belediye çalışanlarına hapis cezası!

Cevahir AVM'nin 32 bin metrekarelik alanında imara aykırı kaçak yapılaşmaya onay verdikleri iddiasıyla haklarında dava açılan Şişli Belediyesi çalışanları hapis cezasına çarptırıldı.

kocasinan belediyesi çalışanları Haberi

kocasinan belediyesi çalışanları


Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, afet ve yıkım yaşamamak için şehirlere, binalara ve yapılara mühendisliğin sinmesi gerektiğini söyledi. 


Makine Mühendisleri Oda Başkanlığına seçilen Hakan Özcan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Bekir Yıldız’ı makamında ziyaret ederek çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi, hizmetlerinden dolayı da teşekkür etti. 


Kocasinan Belediyesi'ni ağırlıklı olarak teknik elemanların oluşturduğunu belirten Başkan Bekir Yıldız, "Türkiye'nin en geniş teknik kadrolu belediyelerinden biriyiz. Makine Mühendisleri Odası’yla başından beri sıhhatli bir çalışma yürütüyoruz. Umarım bu çalışma daha üst seviyeye ulaşır. Afetler yaşamamak için şehirlere, binalara ve her türlü yapıya mühendisliğin sinmesini istiyoruz. Şehirdeki yapılarda makine, tesisat aksamıyla diğer alanların sıhhatli olması için yapılan işlere mühendislik sinsin istiyoruz." dedi. 


Birliğin ilk kurucuları arasında yer aldığını hatırlatan Başkan Bekir Yıldız, "Sürekli işbirliği halinde olacağız. Sizlerin...