29 / 04 / 2024

kocasinan belediyesi imar

kocasinan belediyesi imar

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, seçim çalışmaları kapsamında Yeşil Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Ahmet Çolakbayrakdar Kocasinan'daki projelerle ilgili brifing alıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, belediyenin programında yer alan; hizmetlerin, projelerin ve yatırımların detayları hakkında ilgili birimlerden brifing almaya başladıklarını söyledi.

Kocasinan Belediyesi 10 taksitle gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş., Kayseri Kocasinan Sümer Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 taksitle satışa çıkardı.

Kocasinan Belediyesi 16 adet gayrimenkulün satışından 47.5 milyon TL gelir elde etti!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında bulunan 16 adet taşınmazın satışından 47 Milyon 555 bin Türk Lirası hasılat elde etti.

Kayseri Kocasinan Belediyesi'nden 11.5 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Mithatpaşa, Pervane ve Şeker mahallelerinde yer alan 10 adet arsayı 11 milyon 555 bin TL'ye satıyor...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 2021!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden imar planları için yeni uygulama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, imar planlarının tüm şehirde şeffaflığını sağlamak ve vatandaşların doğrudan, en hızlı şekilde imar planlarına erişebilmesi için İmar Otomasyon Sistemi (İMOS) kurdu.

Kocasinan Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı'nda imar konuşuldu!

Kocasinan Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde yapılacan meclis toplantısında 12 gündem maddesi konuşularak karara bağlandı.

Kocasinan Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, pandemi kapsamında 44 kiracısının toplamda 1 milyon 430 TL kira bedeli borcunu silme kararı aldı.

Kocasinan Belediyesi'nin konut satış ihalesine yoğun ilgi!

Kocasinan Belediyesi'nin kentsel dönüşüm kapsamında Uğurevler Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan 20 adet daireyi satışa sunduğu ihale yoğun ilgi gördü.

Kocasinan Belediyesi Uğurevler'deki 20 daireyi satışa çıkarıyor!

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm kapsamında Uğurevler Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan 20 adet daireyi ihale ile bugün satışa çıkarıyor.

Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projelerini masaya yatırdı.

Kocasinan Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Kocasinan Belediyesi, 2020 yılın ilk meclis toplantısında imar ağırlıklı gündem maddelerini masaya yatırdı.

kocasinan belediyesi imar Haberi

kocasinan belediyesi imar

Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Çolakbayrakdar, “Yeni dönemde Mithatpaşa ve Yeşil Mahalle ile diğer bölgelere hitap edecek büyük bir Kocasinan Akademi Tesisi inşa edeceğiz. Ayrıca çalışmaların devam ettiği imar hareketiyle mahallemizin değerine değer katacağız.” diye açıklama yaptı. 

Kayseri Haber'de yer alan habere göre Yeşil Mahalle´de vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çolakbayrakdar, bölge sakinlerine hal hatır sorup, sohbet etti. Sık sık bölge sakinleriyle bir araya geldiklerini dile getiren Başkan Çolakbayrakdar, “4 yıldır Kocasinan´a değer katan projeler ve yatırımlar yaptık. Mahallelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda hizmetler üreterek, aciliyetine göre birer birer yapıyoruz. Kocasinanımızın bütün mahallerine hizmet götürdük. Bu zamana kadar hayata geçirdiğimiz projelerimiz, filizlenmeye başladı ve yeni dönemde de yeni ve farklı projelerimiz var. İnşallah bu hizmetlerimiz, ilçemizi daha güzel hale getirecek. Vatandaşlarımıza layık...