19 / 05 / 2024

Kocasinan İmar gecekonduları dönüştürecek

Kocasinan İmar gecekonduları dönüştürecek

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İmar A.Ş.'yi özellikle kentsel dönüşüm ve bazı gecekondu bölgelerindeki imar hareketliliğinde aktif hale getirecek. İmar A.Ş., Yeşil Mahallede arsa anlaşması yapıyor...

Kocasinan Belediyesi 10 taksitle gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş., Kayseri Kocasinan Sümer Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 taksitle satışa çıkardı.

Bahçelievler Kocasinan Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bahçelievler ilçesi, Kocasinan Mahallesi, 13 pafta, 2765, 2763 ve 2848 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Kayseri'de geçici ruhsatı alınmış, projesi hazır 112 daire 6 dükkan satılıyor!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş., Kayseri'de Geçici Ruhsatı Alınmış Projesi Hazır 112 Daire 6 Dükkan için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Kayseri'de 10 taksitle satılık gayrimenkul fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş., Kayseri Cumhuriyet ve Seyrani Mahallelerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte detaylar...

Kayseri'de taksitle gayrimenkul fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş, Kayseri Kocasinan'da yer alan 6 adet gayrimenkulü 10 taksitle satışa çıkarıyor. İşte detaylar...

Bahçelievler Merkez, Yenibosna, Kocasinan Mahalleleri'ndeki riskli yapılara ilişkin plan itirazı askıda!

Bahçelievler ilçesi, 22.03.2021 tasdik tarihli Merkez, Yenibosna, Kocasinan Mahalleleri, Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 24.03.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

O ilde 10 taksitle arsa sahibi olma imkanı!

Kocasinan İmar A.Ş. tarafından, Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Sümer Mahalesi ve Yeni Mahalle mahallelerinde yer alan 4872 metrekare arsa 10 taksit satışa sunuluyor.

Kayseri Kocasinan'da 26.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri İmar ve İnşaat Ticaret A.Ş., Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Hacıkılınç Mahallesi, 11977 ada 1 parselde yer alan arsayı 26 milyon 200 bin TL'ye satıyor...

Kocasinan Belediyesi'nden 36.3 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kocasinan İmar Anonim Şirketi, Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşin bedeli 36 milyon 330 bin TL olarak belirlendi.

Kayseri Kocasinan'da 20.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Kocasinan Belediye Başkanlığı-Kocasinan İmar A.Ş, Kayseri Kocasinan Yunus Emre Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Kayseri Kocasinan Belediyesi imar planı değişikliklerini karara bağlayacak!

Kocasinan Meclisi, bugün olağan toplantısını gerçekleştirecek. Çolakbayrakdar, "2016 mali yılıyla ilgili kararların yanı sıra İmar Komisyonu'nun hazırladığı diğer raporlarla imar planı değişiklikleri talepleri de gündem içinde görüşülerek karara bağlanaca

Bahçelievler Kocasinan otopark imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bahçelievler Kocasinan Mahallesi, 18 pafta, 4156 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Güneşli G Yoo Mar Yapı!

Toplamda 17 bin 226 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Güneşli G Yoo Mar Yapı konut projesinin tamamlandığında 95 bin metrekare alana sahip olması planlanıyor.

Kocasinan İmar gecekonduları dönüştürecek Haberi

Kocasinan İmar gecekonduları dönüştürecek

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bir süredir atıl faaliyet gösteren İmar A.Ş.'yi özellikle kentsel dönüşüm ve bazı gecekondu bölgelerindeki imar hareketliliğinde aktif hale getirecek. Çelik'in talimatıyla İmar A.Ş., Yeşil Mahalle başta vatandaşlarla arsa anlaşması yapıyor. 



Kocasinan Belediyesi'nin neredeyse %100'e varan oranda hissedar olduğu İmar A.Ş. yeni dönemde daha aktif olacak. Seçimlerden hemen sonra Başkan Mustafa Çelik'in genel müdürlüğüne Melikgazi Eski Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Kazım Nuralan'ı getirdiği İmar A.Ş. kentsel dönüşüm ve çeşitli yapısal reformlarla ilgili çalışmalar başlattı.

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik seçim öncesinde vadettikleri mahallelerde kentsel dönüşüm için düğmeye bastıklarını belirterek. 

"İlk olarak Ahi Evran Mahallesi'nden başlayacağız. Orada 270 kadar konutun olduğu bir alan var. Bu bölge için herkesin takdirini toplayacak, her tiirlii sosyal donatının yer aldığı güzel bir proje...