06 / 05 / 2024

Kocasinan Nil Caddesi yenileme çalışmaları

Kocasinan Nil Caddesi yenileme çalışmaları

Kocasinan’ın dört bir yanında eş zamanlı yenileme çalışmaları gerçekleştiren Kocasinan Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi Nil Caddesi’ni asfaltlama çalışmalarını tamamlayarak caddeyi, vatandaşın hizmetine sundu.

Nilüfer Özlüce'de cephe sağlıklaştırma çalışması yapılacak!

Nilüfer Belediyesi’nin hazırladığı yeni projeyle Özlüce Abdi İpekçi Caddesi üzerindeki işletmeler, cephe sağlıklaştırması yapacak. 

Kocasinan'ın yeni yolları hizmete girdi!

Kocasinan Belediyesi, Beyazşehir Mahallesi’ndeki Çınarbaşı ve Koçkaya Caddesi’ndeki alternatif yolun ikinci etabını tamamlayarak vatandaşın hizmetine sundu.

Kocasinan Nil Caddesi sil baştan!

Kocasinan’ın dört bir yanında eş zamanlı yenileme çalışmaları gerçekleştiren Kocasinan Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi Nil Caddesi’ni asfaltlama çalışmalarını tamamlayarak caddeyi, vatandaşın hizmetine sundu.

Bursa'nın gayrimenkulde parlayan yıldızı: Lefkoşa Caddesi!

Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Lefkoşe Caddesi ve çevresini mercek altına alan EVA Gayrimenkul Değerleme, bölgenin markalı konut, ofis, otel ve AVM yatırımlarıyla hızlı bir gelişim içinde olduğunu belirtiyor.

Kayseri Kocasinan'a modern yollar!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Mimarsinan Mahallesi Nefi Caddesi’nde alt yapı çalışmalarının tamamlandığını belirterek, yoğun bir şekilde asfalt çalışmalarının başladığını duyurdu.

Kocasinan Fuzuli Caddesi yeni yüzüne kavuşuyor!

Kocasinan Belediyesi, Fuzuli Caddesi çevre düzenlemesi yapım işi ihalesini gerçekleştirdi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çevre düzenine ve yeşilin önemine dikkat çekerek, ihalelerin sonuçlanmasıyla ‘Yeni Kocasinan’ı hazırlamak için çalışmaların hızlanacağını belirtti.

Kocasinan İstasyon Mahallesi yenileniyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, İstasyon Mahallesi Kaldırım Caddesi’nde yol yapım ve kaldırım çalışmalarının başladığını duyurdu.

Kayseri Kocasinan'da yeni yollar açılıyor!

Kocasinan Belediyesinin yol atağı devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Bulvarı ile Horasan Caddesi arasında yapımı devam eden‘Taşkın Koruma Kanalı’ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Kayseri Kocasinan İstasyon Mahallesi yenileniyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, İstasyon Mahallesi Kaldırım Caddesi’nde yol yapım ve kaldırım çalışmalarının başladığını duyurdu.

Kayseri Kocasinan'ın kaldırımları yenileniyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Mimarsinan Mahallesi Nefi Caddesi’nde yol yapım ve kaldırım çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

Kayseri Kocasinan'ın caddeleri yenileniyor!

Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Gevher Nesibe Mahallesi Mehmet Akif Caddesi’nde asfalt yenileme, yol genişletme ve modern kaldırım döşeme çalışması devam ediyor.

Ahmet Çolakbayrakdar: Kocasinan'ı baştan aşağıya modernize ediyoruz!

KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Bulvarı ile Horasan Caddesi arasında yapımı devam eden kanal boyu dere ıslahı ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Serhat Gayrimenkul Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serhat Gayrimenkul Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rüskat Aslan ve Rıfat Aslan ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Maltepe, Zümrütevler Mahallesi, Nil Caddesi'nde kuruldu.

Kocasinan Nil Caddesi yenileme çalışmaları Haberi

Kocasinan Nil Caddesi yenileme çalışmaları


Yenileme çalışmaları çerçevesinde çok sayıda yeni yolu tamamlayarak hizmete açan Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfaltlama çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürerek, Kocasinan’ın en önemli geçiş güzergahlarından biri olan Nil Caddesi’ni yeniledi. Asfaltlama çalışmalarının yanı sıra modern ve daha dayanıklı bazalt taşları kullanılarak, kaldırım ve otoparklara daha estetik bir görünüm kazandıran Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 10 metre genişliğinde 600 metre uzunluğundaki caddeye, bin 250 ton asfalt serimi gerçekleştirdi.


Bölge sakinleri de yapılan yenileme çalışmalarından dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a ve Kocasinan Belediyesi ekiplerine teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi. Vatandaşlar, “Kocasinan Belediyesi ekipleri dört dörtlük çalışıyor. Çok memnunuz. Hizmetlerden dolayı Kocasinan Belediye Başkanımız Ahmet Çolakbayrakdar’a çok teşekkür ederiz.” dedi.



Kocasinan...