05 / 05 / 2024

kocasinan ticaret merkezinde son durum

kocasinan ticaret merkezinde son durum

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar “Ahi Evran mahallesine 60 bin metrekarelik alana ticaret merkezi yapılacak. Sadece AVM değil çünkü ticaret merkezinin konsepti çok daha fazla olacak.” dedi.

Belediye 8 taksitle dört arsa satacak! Konut, ticaret ve akaryakıt istasyonu imarlı arsaları kaçırmayın!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan konut, ticaret ve akaryakıt istasyonu imarlı arsaları satışa çıkardı.

Kocasinan Belediyesi 8 taksitle ticaret ve konut imarlı iki arsa satacak!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kocasinan Ertuğrulgazi'de yer alan ticaret ve konut imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 8 taksit imkanı sağlanıyor. 

Capital Ticaret Merkezi'nin yüzde 90'ı tamam!

Güler GYG, Mersin kent merkezinde 4 ilçenin kesişim noktasındaki ofis projesi Capital Ticaret Merkezi’nin yüzde 90’ını tamamladı. Şirket bu projesiyle 2018 yılında Türkiye’nin ve Avrupa’nın en iyi ofis projeleri ödüllerini almıştı.

Kayseri Kocasinan'da 26.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri İmar ve İnşaat Ticaret A.Ş., Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Hacıkılınç Mahallesi, 11977 ada 1 parselde yer alan arsayı 26 milyon 200 bin TL'ye satıyor...

Kocasinan Yunus Emre'de dönüşüm başlıyor!

Kocasinan Belediyesi’nin en önemli dönüşüm projelerinden biri daha hayata geçiyor. Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yunus Emre Mahallesi’nde, 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşmalar yaptı.

Şehitkamil ticaret merkezinde inşaat sürüyor!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Çamlıtepe Mahallesi’ne yapımı süren Şehitkamil ticaret merkezini yerinde inceledi. 

Kocasinan Belediyesi kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yunus Emre Mahallesi’nde, 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşma sağladıklarını açıkladı.

Hasankeyf'in yeni konutlarında sona geliniyor!

Ilısu Barajı'nın tamamlanması ile birlilte sular altında kalacak Batman'ın Hasankeyf ilçesinin yeni yerleşim yerindeki konutların inşasında sona gelinirken, yapımı tamamlanan ticaret merkezinde 98 iş yerinin anahtarı hak sahiplerine dağıtıldı.

Perpa’da yenileme çalışmalarının yüzde 80’i tamamlandı!

Perpa, yenilenme çağını yaşıyor. Yenilenmeye başlanan ticaret merkezinde, projelerin yüzde 80’i tamamlanmış durumda.

Kayseri Kocasinan'da 4.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kocasinan Pervane'de bulunan arsayı satışa çıkardı. Konut + Ticaret Alanı olarak ayrılan arsanın satış bedeli 4 milyon 170 bin TL olarak belirlendi.

Kayseri Kocasinan'da 5.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kocasinan ilçesi, Pervane mahallesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Ticaret alanı imarlı arsanın satış bedeli 5 milyon 970 bin TL olarak belirlendi.

Kayseri Kocasinan'da 8 milyon 800 bin TL'ye satılık 3 arsa!

Mülkiyeti Kocasinan Belediyesi'ne ait olan 3 adet konut + ticaret alanlı arsalar toplamda 8 milyon 800 bin TL bedelle 28 Eylül 2016 Çarşamba günü ihale edilecek.

Gran Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gran Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mert Dağcı tarafından 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Kocasinan'da kuruldu.

kocasinan ticaret merkezinde son durum Haberi

kocasinan ticaret merkezinde son durum

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Kocasinan ile birlikte Kocasinan bölgesine topyekün bakıyoruz. Bununla ilgili sene sonuna doğru yapmamız gereken projelerimiz, programlarımız nelerse inşallah sizlerle paylaşacağız. Biz olaya şöyle bakıyoruz; Kocasinan’ı büyük bir şablon olarak yatırıyoruz. Bir yapboz gibi herşeyi parça parça yaparak bir programlama yapıyoruz. Bunlardan kentsel dönüşüm bu işin bir parçası, sosyal belediyecilik tarafından yapılması gerekenler bu işin bir parçası, kültürel değerlerimizle ilgili yapmamız gerekenler bu işin bir parçası, günlük rutin belediyecilik hizmetleri ile ilgili belki yapmamız gereken çok bir şey yok çünkü biz geçmişi olan bir belediyeyiz. Yeni kurulmuş bir belediye değiliz. Daha öncesinden kurulmuş var olan bir belediyeyiz ama bu belediyecilik faaliyetleri içerisinde artık yeni çağdaş normlara uygun belki araç, belki teçhizat veya yeni kullanılması gereken...