09 / 05 / 2024

Kocasinan Uğurevler kentsel dönüşüm

Kocasinan Uğurevler kentsel dönüşüm

Uğurevler Mahallesi’nde kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde denetleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Uğurevler'in kentsel dönüşümle değiştiğini söyledi.

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2022!

Oturduğu binası kentsel dönüşüm dahilinde riskli olarak tespit edilerek yıkılan malikler ve kiracılar kira yardımı alabiliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2022 nelerdir?

Mehmet Özhaseki'den kentsel dönüşüm bütçesi için çağrı!

Kayseri Kocasinan Belediyesince Uğurevler Mahallesi'nde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm kapsamındaki anahtar teslim töreninde konuşan Özhaseki, kentsel dönüşüm bütçeleri için çağrıda bulundu.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde teslimler başlıyor. Uğurevler Mahallesi’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri 11 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek. 

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm projesinde eski binalar yıkılıyor!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Uğurevler Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binalar ortadan kaldırılıyor.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Uğurevler mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Oturduğu ev kentsel dönüşüme girenler dikkat!

18 ay kira yardımı imkanı yüzbinlerce kişiyi ilgilendiriyor ve ayrıntılar merak ediliyor. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı hangi şartlarda veriliyor? Başvuru için gerekli evraklar neler? İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşümde nelere dikkat edilmeli?

Takvim Gazetesi köşe yazarı Feride Hilal İmal, bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Evimizi kentsel dönüşüm kapsamında yeniden yapmak istiyoruz. Acaba çok uzun sürüp, bize maddi anlamda sorun çıkarır mı?'' sorusunu cevapladı...

Kocasinan'da 336 kentsel dönüşüm konutunun sahipleri belirlendi!

Kayseri Kocasinan Belediyesi’nin Yunus Emre Mahallesi’nde hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapımı tamamlanan 336 konutun kura çekimi gerçekleşti.

Kayseri Uğurevler'de kentsel dönüşüm başladı!

Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı, Uğurevler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında okul inşa ediliyor.

Kocasinan Belediyesi'nin konut satış ihalesine yoğun ilgi!

Kocasinan Belediyesi'nin kentsel dönüşüm kapsamında Uğurevler Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan 20 adet daireyi satışa sunduğu ihale yoğun ilgi gördü.

Kocasinan Belediyesi Uğurevler'deki 20 daireyi satışa çıkarıyor!

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm kapsamında Uğurevler Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan 20 adet daireyi ihale ile bugün satışa çıkarıyor.

Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kanal İstanbul yanıtı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye ziyareti sırasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. İmamoğlu, Kanal İstanbul'u bir kentsel dönüşüm projesi olarak değerlendirmediğini söyledi...

Kartal Yeşilyurt Apartmanı sakinleri yeni evlerine kavuştu!

Kartal'da bir yıl önce çöken ve 21 kişinin hayatını kaybettiği Yeşilyurt Apatmanı'nın bulunduğu sokakta kentsel dönüşüm kapsamında TOKİ'nin inşa ettiği 105 dairenin sahipleri evlerine taşınmaya başladı...

Kocasinan Uğurevler kentsel dönüşüm Haberi

Kocasinan Uğurevler kentsel dönüşüm


Kentsel dönüşümü sosyal dönüşümle birlikte gerçekleştiren Kocasinan Belediyesi, Uğurevler Mahallesi’ne sosyal donatı alanları inşa edecek. Kocasinan Belediyesi'nde yer alan habere göre, Uğurevler Mahallesi’nde kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde denetleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, dönüşümle Kayseri’de yaşayan tüm vatandaşların memnuniyetini ve yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Uğurevler Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanına giderek, çalışmaları kontrol eden Başkan Çolakbayrakdar, Yeni Kocasinan’ için hızlı bir şekilde dönüşüm sağladıklarını  belirtti. Kocasinan'daki kentsel dönüşüm projelerinin Kayseri’ye büyük atılımlar yaptıracağını dile getiren Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan’ın daha da güzelleşmesi için kentsel dönüşüm en önemli çalışmalarımızdan biridir. Çalışma programımız kapsamında ekiplerimizle birlikte gece-gündüz demeden hizmetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Eskimiş, ömrünü doldurmuş, artık gelecekte hizmet veremeyecek eski binalarımızı yıkıp, onların yerine daha güzellerini inşa edeceğiz. Yıkım işlerinin ardından gelişmeleri sürekli takip...