16 / 05 / 2024

Kocasinan yol projeleri

Kocasinan yol projeleri

Yaz aylarında yol ve kaldırım çalışmalarını hızlandıran Kocasinan Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde trafik akışını rahatlatmak adına atağa geçti.

Kocasinan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak'ta!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın en büyük Kentsel Dönüşüm Projeleri arasında yer alan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek.

Kayseri Kocasinan'da dönüşüm için ihale vakti!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm projeleri için düğmeye bastı.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümde altın çağını yaşıyor!

Kocasinan Belediyesi’nin Kocasinan’a ve Kayseri’ye değer katacak vizyon projeleri arasında yer alan Kocasinan Kentsel Dönüşüm Projeleri tüm hızıyla devam ediyor. 

Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projelerini masaya yatırdı.

İnşasına başlanmamış yol yapım çalışmaları mecliste!

Projeleri bitirildiği halde inşasına başlanmamış veya tamamlanmamış yol yapım çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yol projeleri ve kaçak villalar arazi fiyatlarını uçurdu!

Emlak komisyoncusu ve mülk bilirkişisi İsa Demir, boş tarım arazilerine yapılan yatırımları kaleme aldı. Demir, İstanbul'un köylerindeki boş alanlarda fiyatların uçtuğunu kaydetti.

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, yeni sosyal tesis projeleri için düğmeye bastı.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümle değişiyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi’nin yürüttüğü ve 7’den 70’e herkesin mutlu olduğu kentsel dönüşüm projeleri büyük bir hızla sürüyor.

Zonguldak'ın yol projelerine ilişkin 11 soru mecliste!

Zonguldak ve çevresindeki yol inşaat projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Kuzu Grup'tan Katar'a yol ve altyapı projesi!

Türkiye ve Katar arasında işbirliği sağlayan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Kuzu Grup SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar'da yol ve altyapı projeleri yapacaklarını söyledi.

Kayseri Kocasinan'a 3 milyon 641 bin liralık yol yatırımı!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi 2017 yılında 160 bin ton asfalt sermeyi hedefliyor.

Kayseri Eski Hal bölgesinde yeni yol açılıyor!

Anadolu’nun en modern Hal Kompleksini yaparak Kocasinan Bulvarı yanındaki Hal Kompleksini taşıyan Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Eski Hal bölgesinde yol yapım çalışmalarına başladı

Kocasinan yol projeleri Haberi

Kocasinan yol projeleri


Yaz aylarında yol ve kaldırım çalışmalarını hızlandıran Kocasinan Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde trafik akışını rahatlatmak adına atağa geçti. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, cadde ve kaldırımlarda yapılan iyileştirme çalışmalarının yanı sıra açılan yeni yollarla da ‘Yeni Kocasinan’ı inşa ettiklerini vurguladı. 


Sıklıkla araziye çıkarak yapılan çalışmaları yerinde inceleyip sorumlu müdürlerden bilgiler alan Başkan Çolakbayrakdar, Sümer Mahallesi Kaldırım Caddesi’ndeki kavşak genişletme çalışmalarının devam ettiğini duyurdu. Kavşak yenileme ile ilgili açıklama yapan Başkan Çolakbayrakdar, çalışmalar sonunda kavşağın yeni haliyle trafiği rahatlatacağını vurgulayarak, yapılan çalışmalarla bölgenin daha modern bir görünüme kavuşacağını da ifade etti.

Sümer Mahallesi Kaldırım Caddesi’ndeki kavşağın mahalle sakinleri tarafından yoğun olarak kullanılan bir yol olduğunu ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan’da daha geniş ve güvenli bir ulaşım ağı sistemi için gerekeni yapıyoruz. Burada...