17 / 05 / 2024

Koçdem Metal İnşaat Liman Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu

Koçdem Metal İnşaat Liman Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu

Koçdem Metal İnşaat Liman Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 21 Ocak 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Zübeyde Özbey tarafından kuruldu...

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Talat Koçoğlu ortaklığında kuruldu.

Akabey Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Akabey Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Koç tarafından kuruldu.

Gönüller Pazarlama Metal İnşaat Promosyon Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüller Pazarlama Metal İnşaat Promosyon Makina Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emirkan Karabaş tarafından kuruldu.

Ncm Geri Dönüşüm Metal İnşaat İnşaat Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ncm Geri Dönüşüm Metal İnşaat İnşaat Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Han tarafından kuruldu.

Aydınoğulları Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğulları Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Osman Kaplaner tarafından kuruldu.

Toker Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toker Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Çelik tarafından kuruldu.

Metropol Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metropol Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Akıncı tarafından kuruldu.

Endo Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Endo Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Erol Koçak tarafından kuruldu.

Barışcan Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barışcan Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Akdemir tarafından kuruldu.

Mln Metal İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mln Metal İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Behnan Or tarafından kuruldu.

Seyton Çelik Metal İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyton Çelik Metal İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abubekir Bayrak ve Tolga Osman Bektaş tarafından kuruldu.

Toprak Plastik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toprak Plastik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Toprak tarafından kuruldu. 

Tamay Metal İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamay Metal İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Fındık tarafından kuruldu. 

Koçdem Metal İnşaat Liman Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu Haberi

Koçdem Metal İnşaat Liman Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu

10 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir işletebilir kiralara kiraya verebilir bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir ipotek alabilir ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Soğanlık Yeni Mahallesi Baltacı Mehmet Sokak Helenium Twins NO:1 B Blok Kat:8/42 adresinde faaliyete geçirildi. 21 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma,  Zübeyde Özbey tarafından...