17 / 05 / 2024

koçfest finali nerede

koçfest finali nerede

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri’nin 11. Türkiye Koçfest Üniversite Spor Oyunları’nın final müsabakalarına ev sahipliği yapacağını belirtti. Final mücadelesi 9 – 16 Mayıs tarihleri arasında yapılacak...

Duşakabin en ucuz nerede alırım? Koçtaş’ta duşakabin ne kadar? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Duşakabin fiyatları ne kadar? En ucuz duşakabin nerede alırım? Koçtaş’ta duşakabin kaça satılıyor? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Koçtaş priz ürünleri ne kadar? En uygun priz nerede satılır? İşte 23 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta priz ürünleri ne kadar… En kaliteli ve uygun priz nerede alınır? Koçtaş’ta satılan bazı priz ürünlerini sizler için derledik.  

Koşuyolu Koru Evleri nerede?

Koşuyolu Koru Evleri Taşyapı İnşaat  ve Selçuklu Turizm tarafından inşa ediliyor. Peki Koşuyolu Koru Evleri nerede yükseliyor?

Koşuyolu Konakları nerede?

Teslimleri 2019 yılının Haziran ayında yapılacak olan Koşuyolu Konakları'nda fiyatlar metrekare bazında 15 bin TL'den başlıyor..

DAP Validebağ Konakları nerede?

Toplam 368 lüks konut ve dükkanlara yer verilen Koşuyolu Validebağ Konakları'nda daireler 598 bin liradan satılıyor. Peki DAP Validebağ Konakları nerede?

Kira zammı davası nerede açılır?

Gayrimenkul kiralamalarında kira bedeli koşuluyla hâkim tarafından, kiralananın durumu göz önüne alınarak hakkaniyete göre belirlenebiliyor. Peki, kira zammı davası nerede açılır? Kira zammı davası nasıl açılır?

Koşuyolu Sur Yapı Evleri nerede?

Sur Yapı Koşuyolu Projesi için ön talep topluyor. Toplam arsa alanı 23 bin metrekare olarak belirlenen projede konutlar inşaat başladıktan 24 ay sonra teslim edilecek. Peki Koşuyolu Sur Yapı Evleri nerede?

Sur Yapı Koşuyolu Konutları nerede?

İletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlenen projede doğu cephesinin Adalar ve Marmara Denizi'ne sahip. Peki Sur Yapı Koşuyolu Konutları nerede?

Koşuyolu Projesi Sur Yapı nerede?

Ön talep sürecinin başladığı proje içerisinde konut, home ofis ve ticaret alanları yer alıyor. Projenin batı cephesi Tarihi Yarım Ada manzarasına sahip. Peki Koşuyolu Projesi Sur Yapı nerede?

Sur Yapı Koşuyolu Projesi nerede?

Home ofis, ticaret alanları ve konutlardan meydana gelecek olan Sur Yapı Projesi ön talep toplamaya devam ediyor. Peki Sur Yapı Koşuyolu Projesi nerede?

İzmir Folkart Life nerede?

25 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bornova Folkart Life projesinde koşu ve yürüyüş yolu, cafe ve çarşı, çocuk havuzu ve süs havuzu gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. Peki İzmir Folkart Life nerede?

TOKİ Kayaşehir 19.Bölge nerede?

TOKİ Kayaşehir 19.Bölge nerede? TOKİ Kayaşehir 19.Bölge nereye yapılacak? TOKİ Kayaşehir 19.Bölge daire fiyatları ne kadar? Kayaşehir 19.Bölge'de ödeme koşulları neler?

Semerkand Yapı Semerkand Line nerede?

Ödeme koşulları kapsamında 24 ay vade farksız taksit yapılabilen Semerkand Line Evleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden oluşuyor. Peki Semerkand Yapı Semerkand Line nerede?

koçfest finali nerede Haberi

koçfest finali nerede


Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri’nin 11. Türkiye Koçfest Üniversite Spor Oyunları’nın final müsabakalarına ev sahipliği yapacağını belirterek, “150 üniversiteden 5 bin sporcunun 8 ayrı branşta verdiği mücadelenin finalinin kentimizde yapılacak olması Kayseri’nin aynı zamanda bir spor kenti olduğunun da önemli bir göstergesidir.” dedi.


Vali Düzgün, 9 – 16 Mayıs tarihleri arasında Kayseri’de yapılacak 11. Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları ile ilgili olarak Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Kemal Tamer, Asbaşkan Atilla Pulur ile Genel Sekreter Erdoğan Pulur ve Koordinatör Mustafa Yıldırır’ı makamında kabul etti. Vali Düzgün, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici’nin de hazır bulunduğu ziyarette, üniversite spor oyunlarının final müsabakalarının Kayseri’de yapılacak olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, katkılarından dolayı Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı ve yöneticilerine teşekkür...