05 / 05 / 2024

Koçman Caddesi altgeçit inşaatı yapım işi

Koçman Caddesi altgeçit inşaatı yapım işi

Bağcılar, Koçman Caddesi altgeçit inşaatı yapım işi ihaleye çıkıyor. İhale; 4 Eylül 2012 saat 10:00'da yapılacak...

Altın rekordan rekora koşuyor! ABD'li dev bankadan yeni altın tahmini geldi! Altınlarını satan bin pişman olacak!

Altın, Ortadoğu'da gerilimlerin artmasıyla rekordan rekora koşuyor. Altın fiyatlarının yükselmeye devam edip etmeyeceği merak edilirken, ABD'li dev bankadan yeni altın tahmini geldi! Altınlarını satan pişman olacak.

Vakıfbank'tan müjde! Bunları yapana ödeme yapılacak! Acilen bankaya koşmanız gerekiyor!

Türkiye'nin en çok tercih edilen bankalarından biri olarak akıllarda beliren Vakıfbank'tan inanılmaz bir kampanya yaptı. Bunları yapana ödeme yapacak! Peki, Vakıfbank tarafından başlatılan kampanyaya nasıl katılabilirsiniz? İşte bütün ayrıntılar...

1000 TL ödeme yapılacak! Ama bu tarihten hemen önce bankaya koşmanız gerekiyor

Garanti Bankası tarafından müşterilerine yönelik 1000 TL hediye verileceği duyuruldu. Ancak bu parayı almak isteyen vatandaşların son tarihe kadar bankaya başvuru yapması gerekiyor.

Altın kıkırdak küpelerde net yüzde 20 indirim! Çeşit çeşit modeller! İşte Koçak altın 17 Kasım 2022 fiyat listesi

Tarzına tarz katmak isteyen bayanların en çok tercih ettiği kıkırdak küpelerde net yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Koçak altında çeşit çeşit satılan bu altın küpelerin model ve fiyatları merak ediliyor. Peki kıkırdak altın küpe fiyatları ne kadar? İşte 17 Kasım 2022 Koçak altın fiyat listesi.

Menteşe Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin hizmete girmesinin ardından atıl kalan ve daha sonra tadilata giren Menteşe Devlet Hastanesi de açıldı.

İztuzu’nun Muğla Çevre Vakfı'na verilmesi tepki çekti!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ne devredilen İztuzu Plajı’nın, yeniden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’yla Muğla Valiliği ortaklığındaki Muğla Çevre Vakfı (MUÇEV) şirketine verilmesi tepki çekti.

Sultangazi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Sultangazi İlçesi, Mahmutbey Caddesi Üzeri Hayırlıoğlu Cami Önü Altgeçit Projesi imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Muğla'da öğrenciler yüksek kira fiyatlarına karşı sokakta!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencileri, üniversitenin yer aldığı Kötekli Mahallesi'nde kira fiyatlarının yüksek olmasını protesto etti.

Konyaaltı ihalesi neden Hülya Koçyiğit'in damadına verildi?

Antalya Büyükşehir Belediyesi arsa karşılığı Boğaçay özel proje alanı yapımının ihalesini gerçekleştirdi. Peki, Konyaaltı ihalesi neden Hülya Koçyiğit'in damadına verildi?

Yüksek kira fiyatları öğrencileri zorluyor!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, kira fiyatlarının öğrencileri zorladığını söyledi. Çiçek, yüksek kiraların öğrencileri suça ittiğini açıkladı.

Cak Yapı Mimarlık İnşaat Gıda Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cak Yapı Mimarlık İnşaat Gıda Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Can Aksu ve Ahmet Murat Koçman ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aksaray Altgeçit Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Aksaray Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan altgeçit projesinin ihalesi yapıldı. Projede toplam 8 şerit yer alacak.

Kocasinan'ın yeni yolları hizmete girdi!

Kocasinan Belediyesi, Beyazşehir Mahallesi’ndeki Çınarbaşı ve Koçkaya Caddesi’ndeki alternatif yolun ikinci etabını tamamlayarak vatandaşın hizmetine sundu.

Koçman Caddesi altgeçit inşaatı yapım işi Haberi

Koçman Caddesi altgeçit inşaatı yapım işi


İhale Kayıt No: 2012/102778

İhale Tarih ve Saati: 04/09/2012 10:00

İlgili Müdürlük/Birim Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü

İlgili Adres: İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü M. Nezihi Özmen Mah. Kasım Sokak No: 62 A Blok Kat:2 34010 Merter GÜNGÖREN/İSTANBUL

İlgili Telefon: 0212 449 44 50

İlgili Faks: 0212 449 46 52

İlgili E-Posta: [email protected]

İhalenin Yapılacağı Yer: İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanlığı, İhale İşleri Müdürlüğü İhale Salonu M. Nezihi Özmen Mah. Kasım Sokak No:62 A Blok Kat:4 34010 Merter / Güngören / İST.

İhale Türü: YAPIM

İhale Usulü: Açık İhale

Niteliği ve Miktarı: İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan...