05 / 05 / 2024

koçtaş anadolu yakası

koçtaş anadolu yakası

Ev geliştirme perakendeciliği alanındaki faaliyetleriyle evleri güzelleştiren Koçtaş, açtığı yeni mağazalarla her geçen gün daha fazla sayıda tüketiciye ulaşıyor. Koçtaş son olarak Ataşehir Brandium Alışveriş Merkezi’nde mağaza açtı...

Beyttürk, satış başarısını Reagroups ile Anadolu Yakası’na taşıdı!

Beyttürk, "REAGROUPS" Emlak Pazarlama markası ile uzun yıllardan beri süregelen yabancıya satış tecrübesini İstanbul Anadolu yakasına taşıdı…

Cansu Dere Anadolu Yakası’na taşındı!

Güzel oyuncu Cansu Dere, doların artmasıyla Bebek’teki evinden taşınıp, Anadolu Yakası’na gitmesini kâra dönüştürdü.

Emlak İstasyonu, Anadolu Yakası bölge müdürlüğünü açıyor!

Emlak İstasyonu, İstanbul Anadolu Yakası bölge müdürlüğünü açıyor. Emlak İstasyonu, belirlediği bölgelerde açılacak olan franchising ofisleri ile büyüme kararı paralelinde girişimci adaylarına avantajlı franchising koşulları ile yatırım fırsatı sunuyor.

İstanbul Anadolu Yakası OSB'de 15 milyon TL'ye satılık gayrimenkuller!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Taşınmazların satış bedeli 15 millyon TL olarak belirlendi.

216 Yapı'dan Anadolu Yakası'na 3 yeni proje!

216 Yapı, İstanbul’un Anadolu yakasında, Fenerbahçe Dalyan’da, 25 milyon dolarlık yatırımla ultra lüks projeye başlıyor. 216 Yapı, Anadolu yakasında Kozyatağı ve Taşdelen’de olmak üzere iki proje daha yapacak.

Anadolu Yakası’nda kentsel dönüşüm lüks semtlere talebi artırdı!

Marmara depremi sonrası İstanbul’da farklı semtlere taşınan mülk sahipleri, riskli binaların yenilenmesiyle artık Göztepe, Kalamış, Caddebostan’a geri dönmeye başladı. Anadolu Yakası’nda dönüşüm lüks semtlere talebi artırdı.

İstanbul Anadolu Yakası'nda elektrik kesintisi 23 Şubat 2016!

Ümraniye ve Kadıköy'ün bazı mahallelerinde 23 Şubat'ta elektrik kesintisi yapılacak. İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, kesinti yapılacak yerler ve saatleri şöyle:

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 25 Ocak 2016!

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre; Adalar, Ataşehir, Sultanbeyli, Sancaktepe ve Ümraniye'nin bazı mahallelerinde 25 Ocak'ta elektrik kesintisi yapılacak.

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 11-12 Ocak 2016!

Anadolu yakasındaki bazı ilçelere 11-12 Ocak'ta elektrik verilemeyecek.Kartal, Maltepe, Kadıköy ve Çekmeköy'ün bazı mahallelerinde, 11-12 Ocak'ta elektrik kesintisi yapılacak.

İstanbul Anadolu yakası elektrik kesintisi 29 Aralık 2015!

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre Adalar, Beykoz, Kadıköy, Sancaktepe ve Pendik'in bazı mahallelerinde 29 Aralık'ta elektrik kesintisi yapılacak...

İstanbul Anadolu Yakası'nda elektrik kesintisi! 23 Aralık 2015!

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki 5 ilçede 23 Aralık'ta elektrik kesintisi yapılacak. Şile, Sancaktepe, Kadıköy, Tuzla ve Adalar'ın bazı mahallelerinde uygulanacak kesinti ile ilgili şu açıklama yapıldı.

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 21 Aralık!

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe, Tuzla, Üsküdar, Kartal, Kadıköy, Maltepe ve Pendik'in bazı mahallelerinde 21 Aralık'ta elektrik kesintisi yapılacak.

Anadolu Yakası'nda elektrik kesintisi 25 Ağustos!

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Çekmeköy, Üsküdar, Beykoz, Tuzla, Maltepe ve Pendik'in bazı mahallelerinde 25 Ağustos'ta elektrik kesintisi yapılacak.

koçtaş anadolu yakası Haberi

koçtaş anadolu yakası


Ev geliştirme perakendeciliği sektörünün lider kuruluşu Koçtaş, yeni mağazasını Koç Holding Turizm, Gıda ve Perakende Grup Başkanı Tamer Haşimoğlu ve Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu’nun katılımıyla Brandium Alışveriş Merkezi’nde hizmete açtı. Brandium AVM mağazasının açılmasıyla birlikte Koçtaş, 19 ilde toplam 200 bin metrekarelik satış alanına ulaşmış oldu. 4250 metrekarelik toplam satış alanı bulunan Koçtaş Brandium AVM, 95 kişilik kadrosuyla müşterilere hizmet verecek.


Ev geliştirme perakendeciliği alanındaki faaliyetleriyle evleri güzelleştiren Koçtaş, açtığı yeni mağazalarla her geçen gün daha fazla sayıda tüketiciye ulaşıyor. Koçtaş son olarak Ataşehir Brandium Alışveriş Merkezi’nde mağaza açtı.


Koçtaş Ataşehir Brandium AVM’de açılan yeni mağazasıyla İstanbul’un Anadolu Yakası’nda 3 noktada müşterilerine hizmet veriyor olacak. Daha önce İstanbul Anadolu Yakası’nda Kartal ve Optimum AVM mağazalarıyla hizmet veren Koçtaş, Ataşehir...