05 / 05 / 2024

koçtaş ataşehir

koçtaş ataşehir

Ev geliştirme perakendeciliği alanındaki faaliyetleriyle evleri güzelleştiren Koçtaş, açtığı yeni mağazalarla her geçen gün daha fazla sayıda tüketiciye ulaşıyor. Koçtaş son olarak Ataşehir Brandium Alışveriş Merkezi’nde mağaza açtı...

Nidapark Ataşehir'in yeni etabı satışta! 1,99 faiz oranıyla 36 ay vade!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ataşehir'in yeni etabı satışa çıktı. Nidapark Ataşehir'den 1,99 faiz oranıyla konut sahibi olmak mümkün.

Ataşehir'deki 28 bin metrekarelik taşınmazın satışa çıkarılması teklifi reddedildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, İstanbul Ataşehir'de imar planlarında metro istasyonu ve park şeklinde görülen taşınmazı satışa çıkarılması teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle reddedildi.

Ataşehir Modern satışta!

Ataşehir Modern İzmir projesi bugün satışa çıkıyor. Gergül İnşaat imzasını taşıyan projede toplamda 1.094 daire bulunuyor. 

Ataşehir Zübeyde Hanım Kültür Evi 19 Mayıs'ta açılacak!

Ataşehir Belediyesi Küçükbakkalköy Mahallesi'nde Ataşehir Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültür Evi'ni inşa etti. Merkez, Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla 19 Mayıs'ta hizmete açılacak.

Kibariye Ataşehir'deki lüks evinden taşınma kararı aldı!

Ünlü şarkıcı Kibariye, Erenköy'deki eski mahallesine olan özlemine daha fazla dayanamadı ve Ataşehir'deki lüks evinden taşınma kararı aldı.

TOKİ Ataşehir çevre düzenleme inşaat ihalesi 11 Ocak'ta!

TOKİ'nin İstanbul Ataşehir'de Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı Hizmet Binası ve çevre düzenleme inşaat ihalesi 11 Ocak'ta yapılacak.

Ataşehir sebze ve meyve hali taşınıyor!

İBB, 1970 yılından beri Anadolu Yakasında hizmet veren, günümüz ihtiyaçlarını karşılayamayacak duruma gelen Ataşehir Meyve Sebze Halini, Adapazarı, Kocaeli ve Gebze bölgesine de hizmet verecek modern bir komplekse taşıyacak.

Ataşehir Taçspor Tesisleri Altyapı Voleybol Salonu açıldı!

GS voleybol altyapı sporcularının kullanacağı Ataşehir'deki Taçspor Tesisleri Altyapı Voleybol Salonu'nun açılışı yapıldı. Başkanı Özbek:"Galatasaray'ı büyütmek, geliştirmek ve Galatasaray'ın yatırımlarını çoğaltmak amacı prensiplerimizin başında geliyor

Ataşehir Atapark Rekreasyon Alanı ihalesi 22 Mart'ta!

Atapark Rekreasyon Alanı yapılması ve intifa hakkı kaşılığı işletilmesi işi 22 Aralık 2015 ve 23 Şubat 2016 tarihlerinde ihale edilmişti. Ataşehir Belediye Başkanlığı projeyi 22 Mart'ta tekrar ihaleye çıkarıyor.

Nur Yapı ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Nur Yapı ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi, Hakan Ersöz Şube Müdürlüğü'nde 11 milyon 500 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Ataşehir, Fatih Mahallesi'nde açıldı.

Ataşehir Barbaros Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ataşehir Barbaros Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Mihrali Esenler Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yaşar Ekinci Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Graniter İnşaat Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Graniter İnşaat Limited Şirketi Ataşehir Şubesi, Turgah Günhan Şube Müdürlüğü'nde 101 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, G 77 Sokak'ta kuruldu.

Platin Ataşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Platin Ataşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Aliye Belma Saraç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Alzambak Sokak Varyap Meridian Sitesi'nde kuruldu.

koçtaş ataşehir Haberi

koçtaş ataşehir


Ev geliştirme perakendeciliği sektörünün lider kuruluşu Koçtaş, yeni mağazasını Koç Holding Turizm, Gıda ve Perakende Grup Başkanı Tamer Haşimoğlu ve Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu’nun katılımıyla Brandium Alışveriş Merkezi’nde hizmete açtı. Brandium AVM mağazasının açılmasıyla birlikte Koçtaş, 19 ilde toplam 200 bin metrekarelik satış alanına ulaşmış oldu. 4250 metrekarelik toplam satış alanı bulunan Koçtaş Brandium AVM, 95 kişilik kadrosuyla müşterilere hizmet verecek.


Ev geliştirme perakendeciliği alanındaki faaliyetleriyle evleri güzelleştiren Koçtaş, açtığı yeni mağazalarla her geçen gün daha fazla sayıda tüketiciye ulaşıyor. Koçtaş son olarak Ataşehir Brandium Alışveriş Merkezi’nde mağaza açtı.


Koçtaş Ataşehir Brandium AVM’de açılan yeni mağazasıyla İstanbul’un Anadolu Yakası’nda 3 noktada müşterilerine hizmet veriyor olacak. Daha önce İstanbul Anadolu Yakası’nda Kartal ve Optimum AVM mağazalarıyla hizmet veren Koçtaş, Ataşehir...