29 / 04 / 2024

Koçtaş balkon ürünleri

Koçtaş balkon ürünleri

Koçtaş’ta bulunan her zevke uygun bahçe mobilyaları, rengarenk çiçekler, çeşit çeşit saksılar ve onlarca seçenekteki bahçe aletleri baharı bahçe ve balkonlarınıza getiriyor.

Koçtaş, bahçe ve balkonlar için yeni ürünlerinin tanıttı!

Havaların ısınmasıyla birlikte evinizin güzellik merkezi Koçtaş, bahçe ve balkonlarında keyifli zaman geçirmek ve bu alanları daha verimli kullanmak isteyenler için bahçe ürünlerini beğeniye sunuyor...

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Beşiktaş'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Orien İnşaat Taşımacılık Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Orien İnşaat Taşımacılık Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Koçtaş’ta Simfer 4552 çift camlı midi fırın fiyatı resmen dibi gördü!

Koçtaş, evinde lezzetli yemek yapmak isteyenler için Simfer 4552 çift camlı midi fırını cazip fiyatıyla satışa çıkardı. 9 aya varan taksit seçeneğinin de bulunduğu midi fırının Koçtaş’ın internet sitesinden alımlarında kargonun ücretsiz olduğu öğrenildi.

Tubam İnşaat Plastik Elektrik Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Tubam İnşaat Plastik Elektrik Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arzuhan Eker tarafından kuruldu.

Carpet İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Carpet İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Songül Erdoğan tarafından kuruldu.

Koçtaş’ta vantilatör fiyatları resmen dibi gördü! Opp Ayaklı 40 cm Beyaz Vantilatör’de büyük fırsat!

Ev yapı malzemeleri konusunda öncü firmalardan Koçtaş, yaz aylarının da gelmesiyle vantilatör satışlarına hız verdi. Koçtaş, Opp Ayaklı 40 cm Beyaz Vantilatör’ü satışa çıkardı.

Koçtaş’ta Beko CM 9101 Çamaşır Makinesi’ne özel sepette 2 bin TL indirim!

Koçtaş, evine çamaşır makinesi almak isteyenleri sevindirecek bir haber verdi. Beko CM 9101 Çamaşır Makinesi’ne sepette 2 bin TL indirim kuponu vereceğini paylaşan Koçtaş, kampanyanın detaylarını da açıkladı.

Sfa Hırdavat İnşaat Hafriyat Elektrik Orman Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu! 

Sfa Hırdavat İnşaat Hafriyat Elektrik Orman Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülseren Kekeç tarafından kuruldu.

Migros’ta ayın ürünleri! Saklama kutusu 40 TL'ye, elektrikli cezve 70 TL'ye, kek kabı 190 TL'ye çakıldı!

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden Migros’ta ayın ürünleri belli oldu. Migros’ta 5 lt Saklama kutusu 40 TL’ye, sepet 70 TL’ye, kek kabı 190 TL’ye düştü. Peki, Migros’ta başka hangi ürünler indirimde? Sizin için derledik...

Çadır fiyatları ne kadar? Trendyol, Koçtaş ve Decathlon çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 çadır fiyat listesi 

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle sarsıldı. Deprem, sonrası büyük yıkım oluşurken depremzedelerin en çok ihtiyaç duyduğu çadırların fiyatları araştırılmaya başladı. Çadır fiyatları ne kadar? Trendyol, Koçtaş ve Decathlon çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 fiyat listesi 

Duş Seti 1.159 TL! Bauhaus’ta banyo ürünleri ne kadar? İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

Bauhaus’ta banyo ürünleri ne kadara satılıyor? Birçok ev ürünü bulunan Bauhaus’ta banyo malzemeleri indirimli olarak satışta. İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta kaçırılmayacak fırsatlar başladı! TV Ünitesi 809 TL! İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta kaçırılmayacak fırsatlar başladı! TV Ünitesi 809 TL’den başlayan fırsatlarla sizlerle… İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi ve ürünlerin özellikleri…

Koçtaş balkon ürünleri Haberi

Koçtaş balkon ürünleri

Havaların ısınmasıyla birlikte bahçe ve balkonlarını güzelleştirmek isteyenler, Koçtaş’ta bulunan bol çeşitli ürünlerle bahar aylarının tadını çıkaracak. Bahçe oturma setlerinden, yemek masalarına, kömürlü mangallardan çim biçme makinelerine, bahçe aletlerinden rengarenk saksılara kadar çeşit çeşit bahçe ürünleri Koçtaş’ta cazip fiyat avantajıyla satışa sunuluyor.


Yepyeni bahçe ve balkon ürünlerinin yer aldığı Koçtaş’ta, bir yuvarlak cam masa, bir şemsiye ve dört katlanır sandalyeden oluşan Patio Yemek Seti 299,90 TL’lik; 1 adet ikili ve 2 adet tekli koltuk ile 1 sehpadan oluşan Java minderli oturma takımı ise 799,90 TL’lik fiyatıyla keyfinize keyif...