26 / 05 / 2024

koçtaş Küçük mutfaklar için pratik çözüm

koçtaş Küçük mutfaklar için pratik çözüm

Koçtaş, evini güzelleştirmek isteyen herkesin ilk adresi olmaya devam ediyor. Koçtaş’ta yer alan katlanır, pratik ve kolay taşınabilir ürünleri mutfağınıza uygun dekorasyon fikirlerinizle birleştirerek hayalinizdeki mutfağa sahip olabilirsiniz.

Kar döndü! Sürücüler kış lastiği arıyor! Koçtaş oto malzemeleri ne kadar? İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi…

Kar yağışının yurdun bir bölümünü sarmasıyla birlikte sürücüler uygun fiyata kış lastiği araştırması yapıyor. Koçtaş’ta oto malzemeleri ne kadar? İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş'tan bahçe balkon depolama alanlarında indirim! 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

Koçtaş, bahçe balkon depolama alanlarında indirim fırsatlarını resmen başlattı. Peki, Koçtaş'ta bahçe balkon depolama alanları ne kadar, kaç TL? İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

Koçtaş'ta dekorasyon ve ev gereçlerine dev kampanya! Elinizi çabuk tutun! İşte 18 Aralık 2022 fiyat listesi...

Koçtaş'ta 100 TL İndirim Kampanyası! Peki kampanya ürünlerine kadar, kaç TL? İşte 18 Aralık 2022 fiyat listesi...

Koçtaş, Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını açtı!

Koçtaş, başkent Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını Bilkent Center AVM'de hizmete açtı.

Niğde'deki Koçak köyü taşınacak mı?

Niğde'nin Ulukışla ilçesi Koçak köyünün taşınmasına ilişkin CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, soru önergesi hazırlayarak sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Koçtaş yılbaşında açık mı?

Koçtaş, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Koçtaş yılbaşında açık mı? Koçtaş yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Koçtaş Park 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması başladı!

Şirket açıklamasına göre, Koçtaş'ın 2010 yılından bu yana devam ettirdiği ve üniversitelerin mimarlık, iç mimarlık, endüstri ürünleri tasarımcılığı bölümü öğrencilerinin bireysel ya da ekip olarak başvurabileceği Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışmasının 7'ncisi başladı.

Ankastre setleri en uygun fiyatlarla Koçtaş'ta!

Koçtaş’ta satışa sunulan 3’lü Candy Inox ankastre seti, montaj dahil 799.90TL’lik cazip fiyatı ve tasarımıyla mutfaklara şık ve modern bir hava katıyor.

TOKİ Kastamonu Taşköprü Emekli kura çekilişi!

Başvuru bedelinin 500 lira olarak belirlendiği projede toplamda 250 adet daire emeklilere özel satışa çıkarıldı. TOKİ Kastamonu Taşköprü kura çekilişi 25 Nisan 2016 tarihinde yapılacak.

Emekli TOKİ Kastamonu Taşköprü başvuru işlemleri!

Toplamda 250 konutun emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Kastamonu Taşköprü projesinde başvuru bedelleri 500 TL olarak belirlendi. Emekli TOKİ Kastamonu Taşköprü başvuru işlemleri bugün başladı.

2016 TOKİ Kastamonu Taşköprü Emekli Evleri başvuruları!

2016 TOKİ Kastamonu Taşköprü Emekli Evleri başvuruları bugün başladı. Toplamda 250 konutun emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Kastamonu projesinde ödemelere göre 240 aya kadar vadelendiriliyor.

TOKİ Kastamonu Taşköprü Evleri başvuru dönemi!

TOKİ Kastamonu Taşköprü Evleri başvuru dönemi yarın başlıyor. Toplam 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Kastamonu Taşköprü projesinde başvuru bedeli 500 TL olarak kabul edilecek.

TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli başvuru şartları!

Toplam 250 adte konut satışa çıkarıldığı pronede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. Projede ev tipleri 2+1 olarak tasarlandı. İşte TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli başvuru şartları...

koçtaş Küçük mutfaklar için pratik çözüm Haberi

koçtaş Küçük mutfaklar için pratik çözüm

Koçtaş, mutfaklardaki küçük alanlar için kolay taşınabilir ürünleri en pratik çözümleriyle birlikte sunuyor. Koçtaş, her zevke hitap eden pratik ve kolay taşınabilir ürün çeşitleriyle mutfaklardaki yer sorununu ortadan kaldırıyor.


Raf ve bölmeleri sayesinde hem depolama görevi gören hem dekoratif bir görünüm sunan 120x87x40 cm ölçülerindeki masa ve 2’li sandalye seti 199,90 TL’lik cazip fiyatıyla satışa sunuluyor. Mutfaklardaki dar alanlarda rahatlıkla kullanılabilen 110x78x70 cm ölçülerindeki masa ve 2 tabureden oluşan katlanabilir masa seti 279,90 TL’den başlayan fiyatıyla mutfaklarda alan ve mobil kullanım kolaylığı sağlıyor. İki kişinin rahatlıkla yemek yiyebileceği 80x80x74 cm ölçülerindeki sabit masa 149,90 TL’den, silinebilir mor sandalyelerin adedi ise 129,90 TL’den başlayan fiyatlarıyla Koçtaş mağazalarında sizleri bekliyor.


Mutluluğun paylaşıldığı mutfaklarda, keyfinize keyif katacak dekoratif, pratik ve kullanım kolaylığı sunan ürünleri...