16 / 05 / 2024

Kökmenler Ka Yapı Turizm Otomotiv Anonim Şirketi

Kökmenler Ka Yapı Turizm Otomotiv Anonim Şirketi

Kökmenler Ka Yapı Turizm Otomotiv Anonim Şirketi 23 Şubat 2015 'te, 100 bin TL sermaye ile Kartal'da, Selami Kökmen Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

65 yaş üstü vatandaşlara zamlı maaş müjdesi! Zamlı yaşlılık aylığı kaç TL oldu? Şubat'ta yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal yardım programlarının aylık ödemelerine yapılan zamları açıkladı. Peki 2024 yeni yaşlılık maaşı kaç TL oldu? 65 yaş aylığına ne kadar zam yapıldı? 

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökçe, Erkan Yılmaz ve Hasan Başçuhadar ortaklığında kuruldu.

Ybr Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ybr Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmekce'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birkan Kirman, Bülent Bora Rumelioğlu, Sema Rumelioğlu ve Yıldız Yeşim Kirman ortaklığında kuruldu.

Mfb Gayrimenkul Mimarlık Mühen. Yapı Proje Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mfb Gayrimenkul Mimarlık Mühen. Yapı Proje Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Berat Doğukan Barık ve Veysel Furkan Barık ortaklığında kuruldu.

Motif Mimarlık Mühendislik Yapı Taahhüt İnşaat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Motif Mimarlık Mühendislik Yapı Taahhüt İnşaat Nakliyat Limited Şirketi Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bedri Şimşek tarafından kuruldu.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilecek olan Sincan Saraycık projesinin ihalesi yapıldı.

Balat’ta bulunan sivil mimarlık örneği yapıların cepheleri yenileniyor!

Fatih ve İstanbul’un en özel ve güzel noktaları arasında yer alan Balat’ta bulunan sivil mimarlık örneği yapıların cepheleri yenileniyor.

Çınart Mimarlık Mühendislik Yapı Proje Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Çınart Mimarlık Mühendislik Yapı Proje Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Harun Reşit Çinar tarafından kuruldu.

Kocaeli Çınarlı'da eski cami avlusuna kütüphane yapılıyor!

Kocaeli'nin Çınarlı bölgesinde prefabrik mescidin sökülmesinin ardından avluda yapılan kütüphanenin yapımı hızlandı.

Antalya Serik'te hükümet konağı yapılacak arsanın devri yapıldı!

Antalya’nın Serik ilçesinde hükümet konağı yapılması planlanan arsanın devir işlemleri imza töreniyle gerçekleştirildi…

Grob Mimarlık Dizayn ve Yapı Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grob Mimarlık Dizayn ve Yapı Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Bigecanan Eren tarafından kuruldu.

Van'da 254 konut ve 297 ahır yıkıldı, 694 yapı ağır hasar aldı! 

Dün İran'da Türkiye sınırına yakın bölgede meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem Van'da can ve mal kaybına yol açtı. Depremde 254 konut ve 297 ahır yıkıldı, 694 yapı ise ağır hasarlandı...

Kılıçarslan Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçarslan Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Armut tarafından kuruldu. 

Kökmenler Ka Yapı Turizm Otomotiv Anonim Şirketi Haberi

Kökmenler Ka Yapı Turizm Otomotiv Anonim Şirketi

Kökmenler Ka Yapı Turizm Otomotiv Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile 23 Şubat 2015'te, Selami Kökmen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Kökmenler Ka Yapı Turizm Otomotiv Anonim Şirketi iş konusu;1-İNŞAAT ALANINDA; A)Her nevi Bayındırlık ve Turizm işletmeleri, Sosyal ve Endüstriyel tesisler yapmak. B) Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. C) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek veya işletmek. D) Türkiye sınırları...