27 / 04 / 2024

Köksal Holoğlu hastaneleri

Köksal Holoğlu hastaneleri

Köksal Holoğlu'nun hastane yatırımlarını hızlandırdığı, Avrupa'nın merkezinde hummalı bir çalışma içinde olduğu belirtiliyor. Köksal Holoğlu'nun Almanya'nın başkenti Berlin ile Hamburg ve Frankfurt gibi önemli kentlerinde hastane için yer aradığı ifade edildi.

Köksal Holoğlu, Almanya'dan hastane satın alacak!

Köksal Holoğlu'nun hastane yatırımlarını hızlandırdığı, Avrupa'nın merkezinde hummalı bir çalışma içinde olduğu belirtiliyor. Köksal Holoğlu'nun Almanya'nın başkenti Berlin ile Hamburg ve Frankfurt gibi önemli kentlerinde hastane için yer aradığı ifade edildi.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kanal İstanbul’un parasını ödemeyeceğiz!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, çılgın proje Kanal İstanbul  faaliyet gösterecek müteahhitleri uyardı. Kılıçdaroğlu, “Bugünden söylüyorum, iktidar olduğumuzda asla paralarını vermeyeceğiz” diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Yerel Yönetimler ve Turizm Zirvesi”nde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da zirve çıkışı kameralar karşısında, “bir rant projesi” olarak niteledikleri çılgın proje “Kanal İstanbul”a yüklendi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul yorumu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul ile ilgili olarak "Bir kişi ben yapacağım diyor. İlla ben Karadeniz’i Marmara ile buluşturacağım diyor. Yapamazsın kardeşim. Zaten yapamayacaksın. Zaten ilk seçimde gideceksin." diye konuştu...

Kemal Kılıçdaroğlu: Tank palet fabrikasını bedava veren herkes sorumludur!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Tank palet fabrikasının bedava Katar ordusuna peşkeş çekilmesine izin veren herkes, en alttaki subaydan en yukarısına kadar herkes sorumludur. Onların hiçbirisine ben vatansever demem" dedi...

Kemal Kılıçdaroğlu, tank palet fabrikasının kiralanmasını sordu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Sakarya'dan bulunan tank palet fabrikasının kiralanmasıyla ilgili soru sordu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Mal varlığı araştırma komisyonu kurulsun!

Eski başbakan Ahmet Davutoğlu'nun “Yaşayan cumhurbaşkanları dahil herkesin mal varlığı Meclis’te araştırılsın” çağrısına CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan da destek verdi. Kılıçdaroğlu, "Bir komisyon kurulmak istenmesi halinde buna CHP olarak bizim desteğimiz olur" diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Tank Palet Fabrikası için ihale yapıldı mı?

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Tank Palet Fabrikasının ihalesini yaptın mı? Niye ihale yapmadın? İhale yaptın da bizim mi haberimiz olmadı?" diye konuştu...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Tank Palet Fabrikası açıklaması!

CHP Başkanı Kılıçdaroğlu, TBMM düzenlenen grup toplantısında yaptığı açıklamasında; "Sen 25 yıllığına kiraladığın tank palet fabrikası için kaç lira aldın? 5 kuruş dahi almadın" diye konuştu...

Kemal Kılıçdaroğlu Maltepe'de yarın tapu dağıtacak!

Kemal Kılıçdaroğlu, 40 yıl sonra imar sorunu çözüme kavuşan Maltepe'nin Başıbüyük, Gülsuyu ve Gülensu mahallelerindeki hak sahiplerinin tapusunu dağıtacak...

Kemal Kılıçdaroğlu'dan Esenyurt'a dönüşüm sözü!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Esenyurt'un bugün beton yığınına dönüştüğünü dile getirerek dönüşüm sözü verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşüme karşı değiliz!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı çıkmadıklarını ifade etti...

Kemal Kılıçdaroğlu: Her mahalleye kreş yapacağız!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, adaylarına yönelik, "Proje açıklamıyor." eleştirilerine cevap verdi.

Köksal Holoğlu hastaneleri Haberi

Köksal Holoğlu hastaneleri

Türkiye'nin ilk özel fizik tedavi merkezi Romatem (Romatizma Tedavi Merkezi), Köksal Holoğlu tarafından 2005'te Samsun'da kuruldu. Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Romatem, bugün zincir hale geldi. 2005 yılından bu güne önemli yatırımlar gerçekleştirdi. Hastane sayısını 6'ya yükseltti. Hastanelerin ikisi Azerbaycan'da, dördü Türkiye'de Samsun, Kocaeli, İstanbul ve Bursa'da bulunuyor. 

Romatem yurt dışında Azerbaycan'da hizmet sunuyor. Şimdi Balkanlar'da Karadağ'ın başkenti Podgorica'da klinik açılması için hazırlıklar sürüyor. Sene sonuna kalmadan bu kliniğin açılması planlanıyor. Son hazırlıklar gerçekleştiriliyor. 

Yeni bir gelişme daha ortaya çıktı. Avrupa'ya Balkanlardan adım atan Romatem'in patronunun şu sıralar Avrupa'nın merkezinde hummalı bir çalışma içinde olduğu belirtiliyor. Köksal Holoğlu'nun Almanya'nın başkenti Berlin ile Hamburg ve Frankfurt gibi önemli kentlerinde de yer arayışında olduğu ifade edildi. Eğer uygun bir yer bulursa gelecek sene...