29 / 04 / 2024

Köksal Kasapoğlu yazıları

Köksal Kasapoğlu yazıları

Yeni Viçe gazetesi yazarı Köksal Kasapoğlu bugünkü yazısında konut finansmanında KDV indirimini kaleme aldı. İşte Kasapoğlu'nun o yazısı...

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları neler tetikliyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 9 maddede sıraladı!

Ev fiyatlarında ve kira bedellerinde yaşanan artışlar gündemden düşmüyor. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 9 maddede satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları nelerin tetiklediğini X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o açıklama...

Kemal Kılıçdaroğlu: Depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceğiz!

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşlarıma sözüm sözdür diyerek,  depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceklerini söyledi.

Bakan Kasapoğlu’ndan son dakika KYK borçları açıklaması! KYK borçlarında faizler silinecek mi?

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Faize en karşı olan biziz" iddiasında bulundu. Peki KYK borçlarına dair iki formül ne? KYK borçlarının faizi silinecek mi? İşte detaylar...

KYK borçları hakkında son gelişmeler! Bakan Kasapoğlu duyurdu! KYK borçları siliniyor mu?

KYK borçlarının silinip silinmeyeceği gündemde yer alan konulardan biridir. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu açıkladı. İşte detaylar!

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan mektuplu Kanal İstanbul çıkışı!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul projesine ilişkin büyükelçilere hitaben yazdığı mektupta "Ülkemizdeki yatırımcılar, Kanal İstanbul gibi her yönüyle dünya iklimine karşı bir hareket olan bu projeyi desteklememelidir." ifadelerini kullandı.

Köksal Holoğlu, Almanya'dan hastane satın alacak!

Köksal Holoğlu'nun hastane yatırımlarını hızlandırdığı, Avrupa'nın merkezinde hummalı bir çalışma içinde olduğu belirtiliyor. Köksal Holoğlu'nun Almanya'nın başkenti Berlin ile Hamburg ve Frankfurt gibi önemli kentlerinde hastane için yer aradığı ifade edildi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan TOKİ borçları açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla'ya gitti. ‘Afet Borçlandırma Senedi’ imzalatılmak istenen vatandaşların tepkisi gündeme gelirken Kemal Kılıçdaroğlu da dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu Burdur'daki imar mağdurlarıyla bir araya geldi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Burdur Belediyesi tarafından Bağlar Mahallesi'nde başlatılan imar uygulamasıyla mağdur olduğunu iddia eden bir grup mülk sahibiyle bir araya geldi.

Kemal Kılıçdaroğlu Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avcılar'da kentsel dönüşüm bölgesinde incelemeler yaptı.

Kasapoğlu Mimarlık Otomasyon İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasapoğlu Mimarlık Otomasyon İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kasap ve Davut Kasap ortaklığında kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Esnafa kira desteği verilmeli!

Partisinin Kovid-19 Danışma Kurulu toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Esnafa kira desteği verilmeli. İşsiz kalan yurttaşlarımıza hak ettikleri gibi İşsizlik Sigorta Fonu’ndan gelir desteği verilmeli'' dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan deprem vergisi sorusu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremin sonuçlarıyla ilgili olarak açıklamalar yaptı.

Muharrem Kasapoğlu: Türkiye'deki statlar inşaat kapasitesiyle dört dörtlük!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, başarılı sporcular yetişmesi için her türlü imkanı sağladıklarını belirterek, "Her yerde mükemmel tesisler var. Statlarımız Avrupa'da yok. Bizdeki statlar modernliği, inşaat kapasitesiyle dört dörtlük" dedi....

Köksal Kasapoğlu yazıları Haberi

Köksal Kasapoğlu yazıları



Yeni Viçe gazetesi yazarı Köksal Kasapoğlu bugünkü yazısında konut finansmanında KDV indirimini kaleme aldı. İşte Kasapoğlu'nun o yazısı...


Bazı basın-yayın organlarında yer alan haberlerde; 'Konutta, Katma Değer Vergisi (KDV) oranlarının düşürülmesi' nedeniyle, 'Konut Kredisi' kullanan tüketicilerin bankalara ya da Tüketici Hakem Heyetlerine' başvurarak iade alabilecekleri yönünde haber, yorum ve değerlendirmelere yer veriliyor ve konut alırken konut kredisi kullananlara KDV geri ödemesi yapılacağı yönünde yazılar yazılıyor. 

Derneğimiz Genel Merkezi ve Rize Şubesini arayan tüketiciler, kredilerde ödenen KDV'nin Tüketici Hakem Heyeti, Tüketici Mahkemesi, Bankalar ve Firmalara başvurarak geri alınıp alınmayacağını soruyorlar. 

8 Eylül 2016 tarihinde Resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren,'KDV'nin yüzde 18'den yüzde 8'e indirilmesi kararı, öncelikle 150 metrekareden büyük olan ve arsa metrekare değeri 1000 TL olan ve 8 Eylül 2016-31 Mart 2017...