12 / 05 / 2024

Köksu Turizm İnşaat

Köksu Turizm İnşaat

Köksu Turizm İnşaat Sağlık ve Otelcilik Hizmetleri Anonim Şirketi İçmeler Şubesi, Mustafa Yıldız Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi'nde açıldı.

Köksu Turizm İnşaat Sağlık ve Otelcilik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Köksu Turizm İnşaat Sağlık ve Otelcilik Hizmetleri Anonim Şirketi, Önder Köse, Hasan Fehmi Yaşar, Köksal Köse tarafından 3 milyon TL'lik sermaye ile 3 Mayıs'ta kuruldu

Simetri Turizm İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Simetri Turizm İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Murat Albayrak tarafından kuruldu.

Sude Tekne Ve Yatçılık Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sude Tekne Ve Yatçılık Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Derya Demir tarafından kuruldu.

İmperial Mimarlık Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İmperial Mimarlık Turizm İnşaat Anonim Şirketi Beykoz'da Tugay Çelebi tarafından kuruldu.

Dostu Emlak Danışmanlık Turizm İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dostu Emlak Danışmanlık Turizm İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün fatih'te Khaled El Merhebi ve Mohamad Fares ortaklığında kuruldu.

Foça Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Fuat Mert ve Sadettin Çağlar Keskin ortaklığında kuruldu.

Pesams İthalat İhracat Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Pesams İthalat İhracat Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Sultangazi'de Edward Owusu Mensah tarafından kuruldu.

Kmy Turizm İnşaat Gıda Ve Petrolcülük Limited Şirketi kuruldu! 

Kmy Turizm İnşaat Gıda Ve Petrolcülük Limited Şirketi Maltepe'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Aydın, Mahmut Aydın ve Mustafa Yaşar Aydın ortaklığında kuruldu.

Vp Turizm İnşaat Taşımacılık İşletme İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Vp Turizm İnşaat Taşımacılık İşletme İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Natalia Drumea, Nurıya Temel, Oksana Taylan ve Oxana Prıtoulenko ortaklığında kuruldu.

Falema Turizm İnşaat Reklam Bilgi Teknolojileri Taşımacılık Gıda Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Falema Turizm İnşaat Reklam Bilgi Teknolojileri Taşımacılık Gıda Koz.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Falema Turizm İnşaat Reklam Bilgi Teknolojileri Taşımacılık Gıda Koz.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı. 

Omar Emlak Danışmanlık Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Omar Emlak Danışmanlık Turizm İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Omar Hader A Al Arıfı tarafından kuruldu.

Zirve Otelcilik Turizm İnşaat Emlak Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Otelcilik Turizm İnşaat Emlak Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğukan Şişek Mehmet Şişek ve Nazım Demiray  tarafından kuruldu.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Köksu Turizm İnşaat Haberi

Köksu Turizm İnşaat

Köksu Turizm İnşaat Sağlık ve Otelcilik Hizmetleri Anonim Şirketi İçmeler Şubesi, Mustafa Yıldız Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi'nde açıldı.


Köksu Turizm İnşaat Sağlık ve Otelcilik Hizmetleri Anonim Şirketi İçmeler Şubesi adres: Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi, Atatürk Caddesi...