04 / 05 / 2024

kolay inşaat maaliyeti hesaplama

kolay inşaat maaliyeti hesaplama

Günümüzde inşaat sektöründe en önemli konuların başında maliyetler geliyor. İnsaathesabi .com aracılığı ile inşaat maliyetleri, gerekli bilgiler girildikten sonra sadece 5 dakika içerisinde hesaplabiliyor...

İnşaat sektörünün yeni buluşma noktası Workindo! 

Workindocom, inşaat sektöründe çalışanlar ve firmaların ihtiyaç duyduğu bütün hizmetleri tek bir platformda topladı. Workindo CEO’su Erhan Kocabaş, projeye ilişkin, "Mavi yakalıları ve firmaları buluşturan Workindo ile iş bulmak da işçi bulmak da çok kolay" dedi...

İzmirli firmalar inşaat sektörüne yatırıma hazır!

Uzun yıllardır İzmir'de inşaat sektöründe hizmet veren 55 temsilci bir araya gelerek Türkiye'de inşaat sektörünün gelişmesi için çalışmaya devam edeceklerini söylediler. Toplantıya katılan iş adamı Serdar Kolay, "Ülkemiz ekonomisi için taşın altına elimizi sokmaya hazırız" dedi. 

İnşaat maliyetini hesaplamanın en pratik formülü: Hesapçı!

Pek çok etkeni dikkate alarak yapılması gereken 'inşaat maliyet hesabı' artık çok kolay. KRC Yapı tarafından geliştirilen, standart ve profesyonel olmak üzere iki sürümü hazırlanan 'Hesapçı', daha proje hazırlanmadan inşaatın maliyetini ortaya koyan bir program.

Kolay İnşaat ve Yapı Malzemeleri Elektrik Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolay İnşaat ve Yapı Malzemeleri Elektrik Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Yılmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Mart'ta Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi, 35.Sokak'ta kuruldu.

Ender Özatay: İnşaat maaliyeti azaltılabilir!

Doka, inşaat yatırımcılarının azalan kar marjları için bir çözüm geliştirdiğini duyurdu. Çözümü Doka Kalıp İskele Genel Müdürü Ender Özatay açıkladı.

Bursa Panayır Kavşağı’nda inşaat başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’yı daha kolay ulaşılabilir bir kent haline getirmek amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında Panayır Kavşağı’nda da kısa zamanda inşaatın başlayacak.

Bursa Panayır Kavşağı'nda inşaat başlayacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’yı daha kolay ulaşılabilir bir kent haline getirmek amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında Panayır Kavşağı’nda da kısa zamanda inşaatına başlayacak.

İnşaat sektörü ana eksen olmaya devam edecek!

Türk inşaat sektörünün yalnız içeride değil dışarıda da gurur verici işlere imza attığını anlatan Eyfel Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halil Suner, bugünlere kolay gelinmediğine değindi.

Ali Babacan: Sanayiciler kolay para için inşaatçı oldu!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın, “Sanayiciler kolay para için inşaatçı oldu” sözleri şehirlerdeki 10 yıllık değişimin fotoğrafı oldu. 2004’te başlayan inşaat hamlesiyle şehrin göbeğinde kalan fabrikalar AVM ve rezidansa dönüştü...

Sanayici inşaatçı olunca, fabrikalar rezidans oldu!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın, “Sanayiciler kolay para için inşaatçı oldu” sözleri şehirlerdeki 10 yıllık değişimin fotoğrafı oldu. 2004’te başlayan inşaat hamlesiyle şehrin göbeğinde kalan fabrikalar AVM ve rezidansa dönüşüverdi

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

kolay inşaat maaliyeti hesaplama Haberi

kolay inşaat maaliyeti hesaplama

İnsaathesabi .com güçlü bir altyapıya sahip bütçe yazılımıdır.  İnşaat Hesabı yüzde 98’lik başarı oranı ile çalışmaktadır. Bu başarısını, algoritma oluşturulurken 1000’in üzerinde mimari, istatistik ve elektrik projesi incelemesine ve en ince ayrıntısına kadar düşünülerek minimum hata oranını hedefleyerek ilerlemesine borçlu. 
Bu sistemin avantajlarından en önemlisi hız kazandırması olarak karşımıza çıkıyor. İnşaat maliyetleri, gerekli bilgiler girildikten sonra sadece 5 dakika içerisinde hesaplanıyor.  Sistemi kullanmak için Excel bilgisi de gerekmiyor. Kullanıcıların rahat kullanabilmesi için oluşturulan arayüzün kullanımı oldukça kolay.  Sistemde bunlara ek olarak haricinde, ödemelerinizi planlayabilir, nakit akış raporlarınızı gözden geçirebilir, açık hesap çalıştığınız firmaları takip edebilir, kısa ve uzun vadede nakit ve borç durumunuzu istediğiniz her an kontrol edebilirsiniz. 

İnsaathesabi .com’un uygulaması ve paneline 7 gün 24 saat, bilgisayarın olmadığı durumlarda...