07 / 05 / 2024

Kolcuoğlu Restoran yeni şubesi

Kolcuoğlu Restoran yeni şubesi

TÜRKİYE'DE 27 kentte hizmet veren Kolcuoğlu Restoran, 62'nci şubesini Antalya'da açtı. Açılışta Adana'da başlayan lezzet yolculuğunun 1 asırlık geçmişi anlatıldı.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan yeni altın yorumu! Gram altın tam tamına bu kadar olacak!

Altın fiyatları düşüşe geçti. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki düşüş karşısında endişelenirken, ''altın fiyatları ne olur?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan yeni altın yorumu geldi. Gram altın tam tamına bu kadar olacak.

Beyoğlu'na 104 odalı yeni otel geliyor! İstiklal Caddesi'ne komşu!

Yenimelek Turizm Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. 104 odalı otel projesi 206 milyon 779 bin TL'ye mal olacak...

Ağaoğlu, iki yeni halka arza hazırlanıyor: GYO süreci bu yıl tamamlanacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Burak Kutluğ, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun iki halka arza daha imza atmayı planladığını belirtti. İşte Kutluğ'un o son dakika açıklaması...

Beyoğlu'na 105 odalı yeni otel geliyor! 267 milyonluk yatırım için düğmeye basıldı!

Dia Otelcilik Turizm, Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. Söz konusu otel 267 milyon 762 bin TL'ye mal olacak.

Prof. Dr. Bedirhanoğlu'nda yeni konutlar için uyarı! 2023'teyiz ama hala kolon miktarı az!

6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde 300’den fazla ağır hasarlı yapıyı inceleyen Dicle Üniversitesi'nden Prof. Dr. İdris Bedirhanoğlu, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Bakan Uraloğlu'ndan yeni hızlı tren müjdesi: Ankara-İstanbul arası mesafe 80 dakika olacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu,  Ankara-İstanbul arasını 80 dakikaya düşürecek yeni bir hızlı tren projesinin olduğunu açıkladı.

Ulaştırma ve haberleşmede yeni dönem: Demir yolları, otoyol projeleri, havalimanı yatırımları peş peşe geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da, yeni görevini devralarak bakanlık yatırımlarına ilişkin ilk planlarını duyurdu. İşte yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar...

Ozan Kolcuoğlu nereden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Ne iş yapıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kolcuoğlu ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Ozan Kolcuoğlu kimdir? İşte ayrıntılar...

İmamoğlu duyurdu! Yeni evleneceklere destek projesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada yeni bir destek projesini hayata geçirdiklerini açıkladı. İşte projenin detayları...

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu'ndan yeni şirket! 

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu Ataşehir'de yeni bir şirket kurdu. İşte ayrıntılar... 

Ahu Aysal Kerimoğlu 30 milyon TL'ye yalı aldı!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Ahu Aysal Kerimoğlu'nun yeni aldığı yalı dairesine ilişkin yazdı. Peki Ahu Aysal Kerimoğlu nerede yalı aldı? İşte ayrıntılar...

Deniz İstanbul Bahar Rezidans basın toplantısı 1 Nisan'da!

İstanbul'da çok sayıda sembol konut ve alışveriş merkezi projesi hayata geçiren Keleşoğlu Holding yeni projesini görücüye çıkarıyor. 

Ahmet Temeltaş 5 milyon TL'ye yeni şirket kurdu! 

Temeltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş yeni şirket kurdu. Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Temeltaş ve Turgay Kolcuoğlu ortaklığında kuruldu.

Kolcuoğlu Restoran yeni şubesi Haberi

Kolcuoğlu Restoran yeni şubesi

Akdeniz Bulvarı, The Corner Park Otel'in altındaki açılışa, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Konyaaltı Kaymakamı ibrahim Keklik, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Antalya Milletvekili Adayı Çetin Osman Budak, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, sanatçı Sümer Ezgü ve davetliler katıldı. 



Açılışta 1910 yılında Adana'da başlayan lezzet yolculuğunun 1 asırlık geçmişi anlatıldı. Toklu koyun eti, kuyruk yağı ve biberin oluşumundan yapılan tescilli kebaplarıyla Antalyalıları buluşturan Kolcuoğlu Restoran, konuklarını ilk gün spesiyalleriyle ağırladı. Kurdelenin dualarla kesilmesiyle meşhur Adana Kebabı şovunu izleyenler, eşsiz lezzetin tadına bakma fırsatı yakaladı.



Gazete...