03 / 05 / 2024

Kolej

Kolej

Yeni eğitim-öğretim yılına büyük yatırımlar yaparak hazırlanan Coşkun Koleji, İstanbul Maltepe’de modern bir eğitim kampüsü kurdu.

Gaziantep Şahinbey’de okul alanı, ticaret ve konut alanı mı yapılacak?

Gaziantep Şahinbey'de, vakfa ait kolej arazisi, ticaret ve konut alanı yapıldı. Mahkeme kararı iptal etti fakat belediye Danıştay’a gitti. Şencan, "Arazi şu an çok değerli" diye konuştu. 

Koronavirüs salgınında 936 kolej kapandı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, en çok özel eğitim sektörünü etkiledi. Pandemi boyunca Türkiye genelinde  936 kolej kapatıldı. 

Ant Yapı Apex Projesi'nde Londra Haringey Belediyesi ile işbirliği!

Londra'nın Seven Sisters bölgesinde Apex House projesini sürdüren Ant Yapı, Londra Belediyesi, Londra Haringey Belediyesi, Enfield ve Kuzey Doğu Kolej ile bölgeye nitelikli iş gücü kazandırmayı hedefleyen bir işbirliğine imza attı...

Folkart Time anahtar teslimleri 2018! 

2016 yılında inşaatı başlayan Folkart Time projesinde anahtar teslimleri başladı.  İzmir  Bornova'da hayata geçirilen projede 360 daire, 271 ofis, 48 dükkan ve kolej alanı yer alıyor. 

Hatay'da inşaatın istinat duvarı çöktü! 1 ölü, 2 yaralı!

Hatay'ın Defne ilçesindeki kolej inşaatı sırasında istinat duvarı çöktü. Olay sonucunda 1 işçi hayatını kaybederken, 2 işçide yaralandı.

Folkart Time ödeme planı!

Folkart Time ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 1+0'dan 3+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje 360 daire, 271 ofis, 48 dükkan ve kolej alanından oluşuyor. 

2017'de 9 OSB'de teknik kolej açıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın çalışmaları neticesinde geçtiğimiz yıl Aksaray, Bursa Kestel, Kayseri, Kırşehir, Manisa (2.etap), Şırnak, Afyonkarahisar, Antalya ve Tokat OSB’lerde Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) eğitim bursu destekli 9 adet teknik kolej kuruldu..

300 OSB'de 300 teknik kolej kurulacak!

Sanayinin dijital dönüşümü için seferberlik başlatıldı, bu kapsamda 300 OSB’de 300 teknik kolej kurulacak.

302 OSB'nin her birisinde teknik kolej açılacak!

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz: "Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı'yla da mutabakata vardık. Türkiye'de 302 tane organize sanayi var, Allah nasip ederse bu 302 organize sanayinin her birisinde teknik kolej açacağız" dedi.

300 OSB için 300 teknik kolej kurulacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, 7. Kastamonu Ahşap Fuarı'nın açılışına katıldı. Özlü yaptığı konuşmada, " Türkiye'de yaklaşık 300 OSB var. Bunlar için 300 teknik kolej kurmayı hedefliyoruz.' dedi.

300 OSB'ye 300 teknik kolej geliyor!

"OSB'ler içinde teknik kolejler kuracak ve yaygınlaştıracağız" diyen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, "Amacımız yaklaşık 300 OSB içinde en az 300 teknik kolej kurmak." şeklinde konuştu.

Folkart Time: Şimdi senin zamanın!

Folkart Yapı imzası taşıyan Folkart Time projesi 360 konut, 271 ofis, 48 dükkan ve kolej alanından oluşuyor. Folkart Time projesinin Eylül 2018'de tamamlanması planlanıyor.

Bornova Folkart Time ev fiyatları 2017!

Bornova Folkart Time ev fiyatları 306 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Folkart Time Bornova projesinde konut, ofis, dükkan ve kolej alanı bulunuyor...

Kolej Haberi

Kolej

Yeni eğitim-öğretim yılına büyük yatırımlar yaparak hazırlanan Coşkun Koleji, İstanbul Maltepe’de modern bir eğitim kampüsü kurdu. ‘İstanbul Coşkun’ olarak adlandırılan yeni okulun Uluslararası Bakalorya (IB) programıyla eğitim faaliyetlerini sürdüreceği belirtildi.


Bir dünya okulu olmak için IB programını tercih eden Coşkun Koleji, 2011 Eylül ayında müracaat sürecini başlattı. Bu süreç yaklaşık 2 ay kadar sürdü. IB organizasyonu, eğitim kurumundan gelen başvuruyu değerlendirdi ve Coşkun Koleji’ne 3 aşamalı ilkokul-ortaokul-lise (PYP-MYP-DP) IB programını uygulama yetkisi verdi. Bu sene yapılan başvuruyla aday okul olarak ikinci yılına başlayacak olan okul, 2013 Mart ayında bir dünya okulu olmayı hedefliyor.


Yeni açılacak olan okula fiziki imkânlar açısından yaklaşık 15 milyon euro gibi çok büyük bir yatırım yapıldı. Okul bünyesinde modern donanımlı 44 derslik hazırlandı. Ayrıca, bilgisayar ve fen...