28 / 04 / 2024

Koleksiyon TSMD Mimarları Ağırlıyor sergileri Öncüoğlu Mimarlık

Koleksiyon TSMD Mimarları Ağırlıyor sergileri Öncüoğlu Mimarlık

Orta Doğu Üniversitesi Mimarlık Fakültesi işbirliğiyle Türk Serbest Mimarlar Derneği ve Koleksiyon Mobilya’nın ortak çalışması Öncüoğlu Mimarlık Mimari proje sergisi 28 Mart 2016 tarihinde ODTÜ Mimarlık Fakültesi’nde açılıyor.

TSMD 13. Mimarlık Ödülleri adaylarını bekliyor!

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından iki yılda bir TSMD Mimarlık Ödülleri adaylarını bekliyor. Sın başvuru tarihi 6 Temmuz 2018...

Cafer Bozkurt Mimari Proje Sergisi 21 Şubat'a kadar sürecek!

Koleksiyon ve İstanbul Serbest Mimarlar Derneği (İstanbulSMD)’nin  ortak çalışması “Koleksiyon / İstanbulSMD Mimarları Ağırlıyor” sergilerinden Cafer Bozkurt Mimarlık proje sergisinin açılışı yapıldı.

Türk Serbest Mimarlar Derneği eğitimlerine başlıyor!

Türk Serbest Mimarlar Derneği, daha önce sınırlı konularda yaptığı eğitimlerin kapsamını genişletilerek bu sene TSMD Akademi adı ile yeni bir program başlatıyor. 

Türk Serbest Mimarlar Derneği Çalıştayı bu sene İstanbul'da yapıldı!

SMD’ler Çalıştayı, 8 Nisan 2017 tarihinde Kalebodur sponsorluğunda, Türk Serbest Mimarlar Derneği (TSMD), İstanbul Serbest Mimarlar Derneği ve İzmir Serbest Mimarlar Derneği üyelerinin katılımıyla İstanbul Kalebodur Merkez Binası’nda yapıldı.

TSMD Mimarlık Öğrencileri Proje Sergisi 9 Ekim'de!

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından ikincisi düzenlenen TSMD Mimarlık Öğrencileri Proje Sergisi ”Basamaklar 2015” Metapan’ın desteği ile ve Serbest MİMAR Dergisi'nin iletişim sponsorluğunda 9 Ekim’de TSMD Mimarlık Merkezi’nde açılıyor.

TSMD Mimarlık Türkiye Projeleri paneli düzenlendi!

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serilerinin ilki Seranit Grup sponsorluğunda “Eğitim Yapıları” temasıyla 17 Eylül 2015 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapıldı.

TSMD Türkiye Projeleri panel serisi başlıyor!

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisi başlıyor. Panelin birincisi “Eğitim Yapıları” teması ile 17 Eylül 2015 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.

Ünlü mimarlar Serra Seramik için koleksiyon tasarladı!

Yüksek kaliteli ve yenilikçi ürünleriyle seramik sektöründe hızla büyüyen Serra Seramik yepyeni bir projeye imza attı. Türk Serbest Mimarlar Derneği üyesi tanınmış mimarlar Serra Seramik için yeni bir koleksiyon tasarladı

Koleksiyon/TSMD Mimarları Ağırlıyor-6 BT Mimarlık söyleşisi 16 Nisan'da!

Çankaya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi işbirliğiyle Türk Serbest Mimarlar Derneği ve Koleksiyon Mobilya’nın ortak çalışması Koleksiyon / TSMD Mimarları Ağırlıyor- 6 sergilerinin altıncısı BT MİMARLIK söyleşisi 16 Nisan 2015 tarihinde yapılacak.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Koleksiyon/TSMD Mimarları Ağırlıyor!

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mimarlık Fakültesi işbirliğiyle Türk Serbest Mimarlar Derneği ve Koleksiyon Mobilya’nın ortak çalışması Koleksiyon / TSMD Mimarları Ağırlıyor- 1 sergilerinin birincisi Yakup Hazan Mimarlık 23 Mart'ta başlıyor.

Çankaya Üniversite​si Mimarlık Fakültesi, ​Koleksiyon​/TSMD Mimarları ağırlıyor!

Koleksiyon / TSMD Mimarları Ağırlıyor- 5 mimari proje sergisi 19 Mart 2015 tarihinde Çankaya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde açılıyor.

Gazi Üniversitesi Koleksiyon/TSMD Mimarları ağırlıyor!

Bilge Sezer Mimarlık ve Uz Mimarlık sergisi 02 Mart - 27 Mart 2015 tarihleri arasında Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde sergilenecektir.

Koleksiyon Türk Serbest Mimarlar Derneği etkinliği 17 Şubat'ta açılıyor!

'' Koleksiyon / TSMD Mimarları Ağırlıyor - 31 " etkinliğimizin bu ay ki konuğu Özcan Uygur ve Uygur Mimarlık. Etkinlik 17 Şubat'ta başlıyor.

Koleksiyon TSMD Mimarları Ağırlıyor sergileri Öncüoğlu Mimarlık Haberi

Koleksiyon TSMD Mimarları Ağırlıyor sergileri Öncüoğlu Mimarlık

Orta Doğu Üniversitesi Mimarlık Fakültesi işbirliğiyle Türk Serbest Mimarlar Derneği ve Koleksiyon Mobilya’nın ortak çalışması Koleksiyon / TSMD Mimarları Ağırlıyor sergilerinin onikincisi Öncüoğlu Mimarlık Mimari proje sergisi 28 Mart 2016 tarihinde ODTÜ Mimarlık Fakültesi’nde açılıyor.


Sergi 28 Mart -8 Nisan 2016 tarihleri arasında...