03 / 05 / 2024

Kolektif House 2022 hedefleri

Kolektif House 2022 hedefleri

Ofis sektöründe yeni nesil çözümler sunan Kolektif House, 2021'de pandemiyi fırsata çevirerek büyümesini sürdürdü. Şirket 2022'de yurt dışına açılmayı hedefliyor. 

Kolektif House 2022'de büyümeye devam edecek!

Ofis sektöründe yeni nesil çözümler sunan Kolektif House, 2021'de pandemiyi fırsata çevirerek büyümesini sürdürdü. Şirket 2022'de yurt dışına açılmayı hedefliyor. 

Ofis sektöründe trendler sil baştan değişiyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Didem Eryar Ünlü, koronavirüs salgınıyla değişen ofis sektörünü ve Kolektif House Kurucu Ortağı ve CEO’su Ahmet Onur'un konuyla ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Didem Eryar Ünlü'nün 'İş hayatında “olasılıklar dünyası”nın kapısı aralandı' başlıklı yazısı...

Kolektif House yeni lokasyonu için gün sayıyor!

Paylaşımlı ofis konseptiyle hizmet veren Kolektif House, Maslak'taki yeni lokasyonu için geri sayıma başladı. Kolektif House’un Aksoy Plaza’da yer alacak lokasyonu, Haziran ayında üyelerine hizmet verecek.

Kolektif House yeni ofis çözümleri geliştiriyor!

Ofis beklentilerini yakından inceleyen Kolektif House, yeni ofis çözümleri geliştiriyor. Şirket, ön yatırım şartı olmadan, ofis dairelerinde kurumların ihtiyacına uygun taşınmaya hazır ofis modeline başlıyor.

Kolektif House 2021'de yurtdışına açılacak!

Kolektif House, bugün İstanbul’da iki yakada 4 ofisiyle 1.500 şirkete ev sahipliği yapıyor. Girişimin kurucu ortağı ve CEO'su Ahmet Onur, 2021’de de yurt dışında en az iki ülkede operasyonlarımızın başlamasını hedefliyoruz” dedi...

Kolektif House’dan İstanbul’a 4'üncü merkez!

Paylaşımlı ofis konseptiyle hizmet veren Kolektif House, 4'üncü merkezini Aataşehir'de açtı. 

Kolektif House'un 4. merkezi Ataşehir'de açılıyor!

Ortak ofis alanı sunan Kolektif House, İstanbul'da 4. merkezini açıyor. Paylaşımlı ofis konseptiyle düzenlenmiş yeni lokasyon Ataşehir'de hizmet verecek.

Üçüncü dalga ofis kültürü; Kolektif House!

Ortak çalışma ve ofis alanı Kolektif House’un kurucularından Ahmet Onur: “Üçüncü dalga ofis gibi bir kültür oturtuyoruz burada. Hayalimiz ilk günden çalışanların mutluluğunu, motivasyonunu artıran iş ortamı”

Bomonti The House fiyat listesi!

Bomonti The House fiyat listesine göre daireler 220 bin dolardan başlıyor. Toplam 155 adet daireden oluşam projede daireler studyo, 1+1 ve 2+1 şeklinde dizayn edildi. Yenigün İnşaat imzası ile yükselen proje İstanbul Şişli Bomonti'de bulunuyor.

House Residence’de evlerin yüzde 45’i satıldı!

Yenigün İnşaat’ın Bomonti’de inşa ettiği The House Residence’ta satışların yüzde 45’i tamamlandı. 2016 yaz sezonunda teslim edilecek projede ortalama metrekare fiyatları 4bin 500 dolardan başlıyor.

The House Residence Bomonti'de satışların yüzde 45'i tamamlandı!

Yenigün İnşaat yatırımı, The House Collection markası ve FYP dizayn, marka ve konsept planlaması ile Bomonti’de hayat bulan The House Residence, bölgede farklılık yaratmaya devam ediyor.

Mersin Akkuyu Santrali 2022'de devreye girecek!

Akkuyu Nükleer Santrali için süreçler planlananın gerisinde; ilk ünite en az iki yıl gecikme ile 2022'de devreye girecek.

The House Residence Bomonti'nin web sitesi dünyanın en iyi seçildi!

Dünyanın önemli dijital medya ödül organizasyonlarından “IMA 2014” sahiplerini buldu. The House Residence Bomonti’nin internet sitesi IMA 2014’te “Bina ve Yapı” kategorisinde “Dünyanın En İyisi” oldu ve “Best In Class” ödülüne layık görüldü.

Kolektif House 2022 hedefleri Haberi

Kolektif House 2022 hedefleri

Koronavirüs salgının en çok etkilediği sektörlerden biri ofis sektörü oldu. Fortune Dergisi'nde yer alan habere göre; pandemi  sebebiyle çalışma alışkanlıkları değişmeden çok önce, vizyoner bir girişimle, iş dünyasına esnek ofis çözümleri sunmaya başlayan Kolektif House’un kurucu ortağı ve CEO'su Ahmet Onur çağın getirdiği ofis kullanım ihtiyaçlarını ve şirketin gelecek planlarını anlattı. 

2015 senesinde kurulan Kolektif House, bugün her ölçekte firmanın tercihini hibrit ofis modelinden yana kullanmaya başlaması sonucunda arkasına aldığı rüzgârdan yararlanıyor. Onur, 2022 hedeflerini “Istanbul ağırlıklı olmak üzere tüm Türkiye'de ve yurt dışında büyümeye devam etmek” olarak belirtiyor. Koronavirüs pandemisinin iş hayatında olasılıklar dünyasının kapısını açtğını düşünen Onur, bugün gelinen noktada “Rotasyonlu çalışma modelini kalıcı olarak benimseyen şirketler merkez ofislerini küçültürken, çalışanların evlerine yakın yerlerde uydu ofisleri ve kullandığın kadar...