25 / 07 / 2024

Koloğlu Göletleri

Koloğlu Göletleri

Manisa Soma ilçesine bağlı Büyükgüney Mahallesi'nde Koloğlu - 2 Göleti olarak planlanan alan içerisinde tespit edilen III.(Üçüncü) Derece Arkeolojik sit tescil önerisi kabul edildi...

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler ev sahibi ve kiracılara büyük fırsatlar sunuyor!

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler, kiralık ev arayanlara merkezi lokasyonlarda, eşyalı, tam donanımlı konaklama hizmeti sunarken ev sahiplerine de evlerini güvenle kiraya vererek, maksimum gelir elde etme fırsatı sunuyor.

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Bakırköy'de Adem Kulakcı tarafından tarafından kuruldu.

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek'in İlk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı!

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen liderlerinden Tahincioğlu, Göcek’in ilk markalı lüks konut projesi Nidapark Göcek’in satışına başlıyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi fiyat! 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek fiyat bilgisi ve proje detayları...

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Koloğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koloğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Kol tarafından kuruldu.

Gazioğlu Görsel Mimarlık İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazioğlu Görsel Mimarlık İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Selim Kurnaz tarafından kuruldu.

Celal Koloğlu'ndan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu yaptığı açıklamada "Milletin zaferiyle sonuçlanan hain darbe girişimi, bir ve beraber olduğumuzda ne kadar güçlü, ne kadar büyük ve ne kadar güzel bir ülke olduğumuzu ortaya koymuştur." dedi.

Murat Başoğlu Gölköy'deki evini boşalttı!

3 yıl önce Bodrum'da öz yeğeni Burcu Başoğlu ile uygunsuz şekilde yakalanan Murat Başoğlu'na tepkiler kesilmiyor. Yeni sevgilisiyle Gölköy'de kirada oturan Başoğlu, evi boşaltmak zorunda kaldı.

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu tarafından kuruldu.

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gökmahal Şubesi açıldı!

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gökmahal Şubesi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu tarafından açıldı.

Şevketoğlu Gıda İnşaat Nakliyat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Şevketoğlu Gıda İnşaat Nakliyat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Çatalca'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Muçu tarafından kuruldu.

Celal Koloğlu'ndan iş dünyasına 'umutsuzluğa kapılmayın' mesajı!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu yaptığı açıklamada "İş dünyası olarak bize düşen birlik olmak, umutsuzluğa kapılmadan çalışmalarımızı sürdürmek ve istihdamın korunması için gereken hassasiyeti göstermektir" dedi

Koloğlu Göletleri Haberi

Koloğlu Göletleri

İZMİR II NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI

KORUMA BÖLGE KURULU

KARAR

                                                                                                                   45.11/124

TOPLANTI TARİHİ VE NO   : 18.07.2014 - 170                                 Toplantı Yeri

KARAR TARİHİ VE NO        : 18.07.2014 - 4155                                   İZMİR

Manisa ili,...