09 / 05 / 2024

Kolombiyada 10 yeni mağaza çilek mobilya

Kolombiyada 10 yeni mağaza çilek mobilya

Çilek Mobilya'nın Kolombiya'da 5 yıl içinde 10 yeni mağaza açacağı belirtildi. Çilek Mobilya açıklamasına göre, şirket, 2012'de Kolombiya'nın başkenti Bogota'da açtığı mağaza ile ülkenin ilk Türk markası oldu...

Babacan Yapı'dan 20 milyar TL'lik 10 yeni proje geliyor!

Fnansal yeterliliği yüksek ve öz sermayesi güçlü şirketlerin öne çıkacağı bir dönemden geçildiğini dile getiren Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, “2 sene içinde kendi arsalarımızda geliştireceğimiz 10 projeye 20 milyar TL’lik yatırım yapacağız” diye konuştu.

iPhone 15 Pro'da Bulunması Beklenen 10 Yeni Özellik!

Önümüzdeki eylül ayında tanıtılacak olan iPhone 15 Pro modellerinde sunulacağı söylenen yeni özellikleri bir araya getirdik.

WhatsApp'a gelecek 10 yeni özellik! Bu özellikle başa bela olacak! 

WhatsApp yeniliklerine dur durak bilmeden devam ediyor. WhatsApp’a 10 yeni özellik gelecek ancak bunlardan biri bir kesimin hoşuna gitmeyecek gibi görünüyor.

Çiftçilere hükümetten 10 yeni müjde! Resmen açıklandı: Sıfır faizli kredi, gübre fabrikası, sera yatırımları...

Hükümetten çiftçileri ve besicileri ilgilendiren 10 yeni müjde açıklaması geldi. Bakan Vahit Kirişci, tarımdaki yeni hamleleri tek tek açıkladı. 

Cumhurbaşkanı'ndan çiftçilere 10 yeni müjde! Tek tek açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Nurdağı'nda yapımı sona eren köy evlerinin anahtar teslim töreninde konuştu ve özellikle çiftçilerimiz önemli müjdeler verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, çiftçilere 10 yeni müjde açıkladı. İşte Cumhurbaşkanı'nın o açıklamaları...

TOKİ'den Ankara'nın 5 ilçesine tam 3.400 ucuz konut geliyor! Tarihler duyuruldu, bakmadan geçenler bin pişman olur!

Dar ve orta gelirli aileler için yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'nın 5 ilçesinde 10 yeni projede toplam 3.400 konut inşa edecek.

TOKİ'den İstanbul'a 10 yeni proje müjdesi! Hemen bu son dakika ilçe ilçe proje listesine göz atın!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mega kent İstanbul'da tam 5 bin 991 konut hayata geçirecek.

TOKİ'den Ankara'ya 10 yeni projede tam 3.400 ucuz konut geliyor! Ankaralılar bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 10 yeni projede toplam 3.400 konut hayata geçirecek.

Marriott 10 yeni otel için çalışmalara başladı!

Marriott International, Inc., 2022'nin sonuna kadar 10 yeni otel açmak için çalışmalara başladı. Açılacak otellerle Türkiye genelinde 43 adet otel sayısına ulaşılacak. 

Erzurum'a 10 yeni millet bahçesi müjdesi!

n Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum yatırımları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, ""Erzurum'da toplam alanı 337 bin metrekare olan 10 millet bahçesi projemiz var." dedi.

Ramsey, 2021'in sonuna kadar 10 yeni mağaza açacak!

Ünlü marka Ramsey, mağaza yatırımlarını hızlandırdı. 2021'in sonuna kadar 10 yeni mağaza açmayı hedefleyen ünlü marka, İzmir ve Katar’da da yeni mağazalar açacak.

Hilton Türkiye'de 2021’de 100 oteli geçecek!

Kovid-19 salgınına rağmen 2020’de 10 yeni otel anlaşmasına imza atan Hilton Türkiye, 2021’de hedef yükseltti. Türkiye’nin en cazip pazar olduğunu kaydeden Hilton Türkiye Yatırım Yönetici Direktörü Temel, “Otel sayımızı 100’ün üzerine taşıyacağız” dedi

Murat Kurum: 10 yeni millet bahçesini daha açacağız!

10 millet bahçesinin daha hizmete açılacağını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "13 millet bahçemizin açılışını gerçekleştirmiştik. 10 yeni millet bahçesini daha açacağız'' diye konuştu.

Kolombiyada 10 yeni mağaza çilek mobilya Haberi

Kolombiyada 10 yeni mağaza çilek mobilya

Çilek Mobilya'nın Kolombiya'da 5 yıl içinde 10 yeni mağaza açacağı belirtildi. Çilek Mobilya açıklamasına göre, şirket, 2012'de Kolombiya'nın başkenti Bogota'da açtığı mağaza ile ülkenin ilk Türk markası oldu. Bogota'nın en ünlü caddesinde koleksiyonlarını sergileyen Çilek, önümüzdeki 5 sene içinde ülke çapında başkent Bogota başta olmak üzere Medellin, Villavicencio ve Bucaramango gibi şehirlerde 10 yeni mağaza açacak. Ülkedeki dağıtım kanallarını genişletmeyi hedefleyen Çilek, ülkede ayrıca cornerlar açmayı planlıyor. 


EN ÇOK 'Bİ CONCEPT' VE BÜYÜYEN BEBEK KARYOLASI İLGİ GÖRÜYOR 


Gelişen orta sınıfı, artan nüfusu ve yükselen alım gücü ile gelişmekte olan bir ülke olan Kolombiya'da inşaat sektörü hızla gelişiyor. Kendi çocuk mobilya markası olmayan ülkede, sektör ağırlıklı olarak marangozlar tarafından domine ediliyor. Çilek, pazara girdiği günden bu yana tematik tasarımlarıyla büyük ilgi görüyor. 


Kolombiyalı...