17 / 05 / 2024

Kolon Build İnşaat adres 

Kolon Build İnşaat adres 

Kolon Build İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta100 bin TL sermaye bedeli ile Demet Öztopçu tarafından kuruldu.

Kolon Hafriyat Yıkım Nakliyat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolon Hafriyat Yıkım Nakliyat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demir tarafından kuruldu.

Build Proje İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Build Proje İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Can Berk Güven tarafından kuruldu.

Kolon Build İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolon Build İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta100 bin TL sermaye bedeli ile Demet Öztopçu tarafından kuruldu.

Build Structure Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Build Structure Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kays Aljzaeari ve Oday Rshak Alassafi ortaklığında kuruldu.

Alacalı İnşaat, Japonya’ya kolon-kiriş gönderecek!

Alacalı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Karahan, rahmetli Zeki Karahan’ın 20 yıl önce Japon Kurosawa Construction ile işbirliğini başlattığını belirterek, "Muratlı’daki fabrikamızda Japonya’daki inşaatlar için kolon ve kiriş üreteceğiz." dedi...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Etiyopya Addis Build İnşaat Fuarı'nda Türk rüzgarı!

Etiyopya’da başlayan ve ülkenin en büyük inşaat fuarı olma özelliği taşıyan 7. Uluslararası Addis Build Uluslararası İnşaat, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na Türk yatırımcılar büyük ilgi gösterdi.

Bakü Uluslararası İnşaat Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı!

Bakü Uluslararası İnşaat Fuarı sektör mensuplarını bir araya getirdi. Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen 21. Uluslararası 'Baku Build-2015' inşaat fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı.

Kolon İç Mimarlık Mobilya Endüstriyel Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolon İç Mimarlık Mobilya Endüstriyel Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Kaysı ve Nazım Dağdeviren ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Kadıköy'de kuruldu.

SKY Build İnşaat Taşımacılık Lojistik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SKY Build İnşaat Taşımacılık Lojistik ve Ticaret Limited Şirketi, Alfreds Saltis tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta Sarıyer, Beybi Giz Plaza, Maslak Mahallesi'nde kuruldu.

Denizli inşaat Müteahhitleri Derneği 37. Turkey Build Fuarı'nı ziyaret etii!

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Fehmi Demirten, Teknoloji tüm hızı ile yeni ürünleri ortaya çıkarıyor. Biz de bu ürünleri yakından görmek gereği duyduk. 30 kişilik ekiple fuarda iki gün incelemelerde bulunduk dedi...

Techno Build İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Techno Build İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Anna, F. Salem Omar Salem, A. Tareq Suliman El Funas tarafından 240 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Kolon Build İnşaat adres  Haberi

Kolon Build İnşaat adres 

Kolon Build İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta100 bin TL sermaye bedeli ile Demet Öztopçu tarafından kuruldu.

Kolon Build İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
A -Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...