20 / 05 / 2024

Kombassan holding konya yatırımları

Kombassan holding konya yatırımları

1989 yılında Kombassan Kağıt’la yeni bir ekonomi modeli olarak ticari hayata giren, yurtiçi ve dışında onlarca şirketi ve binlerce çalışanıyla 25. yılını geride bırakan Kombassan Holding bölge ekonomisine değer katmaya devam ediyor...

Kemal Kılıçdaroğlu, Kombassan Holding mağdurlarıyla görüştü!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kombassan Holding mağdurlarıyla TBMM'de görüştü. Mağdurlar için "Alın teri ile kazandıkları paralar var onların hakkı teslim edilmiyor" dedi...

LC Waikiki Konya'dan 121 milyon TL'ye arsa aldı!

Bera Holding'in Konya ili, Selçuklu İlçesi Kayacık Köyü'ndeki toplam 573 bin 660,82 metrekarelik arsası 121 milyon TL'ye LC Waikiki'ye satıldı.

İttifak Holding “Çalışanlarına Özel Konut Projesi” Yapıyor!

İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila, çalışanlarına özel yapacakları konut projesi yapacaklarını söyledi. Proje, Konya’nın en güzel yerlerinden olan Kelebekler Vadisi’nin hemen yanı başında yer alıyor..

Seha İnşaat Konya'da 4 milyona arsa aldı!

Konya Selçuklu Belediye Başkanlığı'nın 4 milyonluk arsa ihalesini İttifak Holding'in bağlı ortaklığı Seha İnşaat kazandı. 

Seha İnşaat Konya'daki arsasını Adese'ye sattı!

İttifak Holding'in bağlı ortaklığı olan Seha İnşaat Konya'da 42 bin 557,89 metrekare büyüklüğündeki imarlı arsayı 43 milyon 855 bin TL + KDV bedelle Adese A.Ş.'ye sattı. Söz konusu arsada 300 konut ve 15 bağımsız ticari bölümden oluşacak proje geliştirilecek.

Zermeram Konya'da şimdi al teslimde öde!

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı'nın hayata geçirdiği Zermeram Konya'da şimdi al teslimde öde kampanyası başladı.

Seha Yapı, Kanyon Park ile Konya Gayrimenkul Fuarı'nda!

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı, 3. İstanbul ve Zermeram projelerinin yanı sıra Konya’da inşa edeceği yeni projesi Kanyon Park’taki fırsatları Konya Gayrimenkul Fuarı’nda müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Kombassan Holding inşaatta kapasite artıracak!

Konya'da faaliyet gösteren Kombassan Holding dikey büyümeyi hedefliyor. Firma, rulman, makine-vinç, kağıt, inşaat, pvc kapı pencere ve turizmde kapasite artıracak.

Konya Zermeram'ın temeli 15 Temmuz'da atılacak!

İttifak Holding imzasıyla Konya'da hayata geçirilecek Zermeram projesinin temel atma töreni 15 Temmuz Cuma günü gerçekleştirilecek. Törene Kalkınma Bakanı Lütfü Elvan'ın katılım gösterecek.

İttifak Holding'ten Konya'ya 50 milyon TL'lik yatırım!

İttifak Holding, büyüme kararı aldığı beş ana sektörden biri olan tarım-hayvancılık alanındaki markası Selet için 50 milyon TL yatırım değeri olan Türkiye'nin en modern yumurta çiftliğini kuruyor.

Kombassan Holding'in 5 şirketi İSO 2. 500'de!

Kombassan Holding grup şirketlerinin İSO 2014 yılı İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesinde yer alması hakkında Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.

Kombassan Holding'in yeni yönetimi belli oldu!

Kombassan Holding'in yeni yönetimi yapılan olağan genel kurulda seçildi. Kombassan Holding yönetiminde, Torku Konyaspor Başkanı olan Ahmet Şan'a yer verilmedi.

Komyapı Konya Selçuklu'da 1,500 dairelik yeni projeye başlıyor!

Kombassan Holdingin inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketi Komyapı, Sivas, Malatya ve Konya'da toplam 1.885 konutun yer aldığı projeleri tamamlamasının ardından hedef büyüttü..

Kombassan holding konya yatırımları Haberi

Kombassan holding konya yatırımları


1989 yılında Kombassan Kağıt’la yeni bir ekonomi modeli olarak ticari hayata giren, yurtiçi ve dışında onlarca şirketi ve binlerce çalışanıyla 25. yılını geride bırakan Kombassan Holding bölge ekonomisine değer katmaya devam ediyor.


Özellikle Konya bölge ekonomisine katkılarıyla ilgili Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin yaptığı açıklamada, “Konya havzasında bulunan şirketlerimiz 2013 yılında, mevcut ciromuzun yaklaşık olarak yarısına tekabül eden 611 milyon TL’lik ciro yapmışlardır. Ayrıca bu şirketlerimiz 2013’de sadece bölgemizden 363 milyon TL’lık mal ve hizmet alımı gerçekleştirmiş, bölge tedarikçisi ve üreticisine önemli kazançlar sağlanmıştır. Yine bu dönemde aynı bölgede 64 milyon TL personel ödemesi, 53 milyon TL’lik vergisel ödeme ve yükümlülükler, 24 milyon TL’lik yatırıma yönelik harcamalar ve 80 milyon TL’lik ihracat olmak üzere, Konya Bölge ekonomisine toplamda...