23 / 05 / 2024

Kombassan Vadikent Projesi

Kombassan Vadikent Projesi

KOMBASSAN Holding Yöneticileri, Grubun çalışmakta olduğu banka, katılım bankası ve diğer fınansal kuruluş temsilcileriyle Ankara'da buluştu. Komyapı tarafından devam ettirilen Vadikent Projesi yakından inceleme imkanı bulundu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faizsiz konut sistemiyle ilgili talimat!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Lütfi Elvan’a 'faizsiz konut alma sistemi' hakkında talimat verdi. Erdoğan'ın “Lütfi, şu işe bir çekidüzen verin. Bunlarla ilgili şikâyetler artıyor, yakında Kombassan, Çiftlik Bank işine dönecek. Batarlarsa devlete yük olacak hepsi” dediği iddia ediliyor.

Kemal Kılıçdaroğlu, Kombassan Holding mağdurlarıyla görüştü!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kombassan Holding mağdurlarıyla TBMM'de görüştü. Mağdurlar için "Alın teri ile kazandıkları paralar var onların hakkı teslim edilmiyor" dedi...

Vadikent Konutları’nda yüzde 25 indirim fırsatı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından başlatılan Enflasyon ile Topyekün Mücadele Programı'na destek verdiğini açıklayan Komyapı, 30 Kasım tarihine kadar Vadikent Konutları'nda yüzde 25 indirim uygulayacağını ifade etti.

Kombassan Holding inşaatta kapasite artıracak!

Konya'da faaliyet gösteren Kombassan Holding dikey büyümeyi hedefliyor. Firma, rulman, makine-vinç, kağıt, inşaat, pvc kapı pencere ve turizmde kapasite artıracak.

Komyapı Vadikent ile Keçiören'de konut anlayışını değiştiriyor!

Komyapı Genel Müdür Yardımcısı Mensuri Seher, başta İstanbul ve bir çok şehirde binlerce konut, inşa ettiklerini belirtti. Yurtdışında da bir çok bölgede ülkemiz adına prestijli projelere imza atıklarını ifade eden Seher, Ankara'ya da Keçiören'deki Vadikent projesiyle giriş yaptıklarını söyledi

Kuruçeşme Vadikent Sitesi'nde teslimler 2016'da!

Kocaeli Kuruçeşme Hatipköy’de inşaatına başlanılan Vadikent Sitesi, Deniz İnşaat ve Barış Yapı tarafından yapılıyor. Projede teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Kocaeli Kuruçeşme Vadikent'te daireler ne kadar?

Kuruçeşme Hatipköy’de inşaatına başlanılan Vadikent Sitesi, Deniz İnşaat ve Barış Yapı tarafından yapılıyor. Firmalarla işbirliği yapan Kocaeli Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri projenin danışmanlığını yürütecek

Kombassan Holding'in 5 şirketi İSO 2. 500'de!

Kombassan Holding grup şirketlerinin İSO 2014 yılı İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesinde yer alması hakkında Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.

Vadikent Ankara satış ofisi!

9 blok şeklinde yükselen Vadikent Ankara projesinde daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Vadikent Ankara satış ofisi telefon numarası 0 312 236 44 66 olarak belirlendi.

Ankara Vadikent Evleri satılık!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde inşa edilen projede toplam 570 adet daire bulunuyor. Proje Kom Yapı imzası taşıyor. Ankara Vadikent Evleri satılık daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Ankara Vadikent teslimleri ne zaman?

Toplam 570 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Proje Kom Yapı imzası taşıyor. Peki Ankara Vadikent teslimleri ne zaman?

Vadikent Ankara güncel fiyatlar!

Teslimlerin bu yıl Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan Vadikent Ankara'da banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Projede 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen konutlar bulunuyor. İşte Vadikent Ankara güncel fiyatlar...

Kombassan Holding'in yeni yönetimi belli oldu!

Kombassan Holding'in yeni yönetimi yapılan olağan genel kurulda seçildi. Kombassan Holding yönetiminde, Torku Konyaspor Başkanı olan Ahmet Şan'a yer verilmedi.

Kombassan Vadikent Projesi Haberi

Kombassan Vadikent Projesi

KOMBASSAN Holding Yöneticileri, Grubun çalışmakta olduğu banka, katılım bankası ve diğer fınansal kuruluş temsilcileriyle Ankara'da buluştu. 


Finans sektörüne ait bir çok kuruluşun yöneticisi, Kombassan'ın Ankara'da bulunan yatırımları hakkında bilgi almak maksadıyla, geçtiğimiz aylarda hizmete giren Bera Ankara Otel ve Keçiören Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapımı Kombassan şirketlerinden Komyapı tarafından devam ettirilen Vadikent Projesini yakından inceleme imkanı buldu. Projeleri yakından inceleyen kuruluş temsilcileri, ziyaretlerin ardından ülkemizin sosyo-ekonomik gelişiminde Kombassan"ın gerçekleştirdiği her geçen gün artan yatırımların önemine vurgu yaparak duydukları memnuniyeti ifade ettiler. 


BERA ANKARA OTEL MİSAFİRLERİNE KAPILARINI AÇTI 


Kombassan Holdingin Ankara yatırımlarından olan Bera Ankara, Bera Oteller zincirinin son halkası olarak 01.12.2013 tarihinde hizmete girdi. Bera Oteller Grubunun ikinci beş yıldızlı oteli olan Bera Ankara; toplam 208 oda. 415 yatak ve 710...