27 / 04 / 2024

Komodor Remzi Bey Yalısı nerede

Komodor Remzi Bey Yalısı nerede

Anadoluhisarı'ndaki tarihi Komodor Remzi Bey Yalısı, Beykoz Adliyesi İcra Müdürlüğü tarafından bugün satışa çıkıyor. 20 milyon TL'ye satışa çıkan yalıya alıcı çıkmaması halinde 28 Mart'ta ikinci kez ihaleye çıkacak.

Komodor Remzi Bey Yalısı'nın restasyonunda iş kazası!

Beykoz'daki Komodor Remzi Bey Yalısı'nda restorasyon çalışmalarının yapıldığı sırada iş kazası meydana geldi.

Namık Tanık: Komodor Remzi Bey Yalısı’nı 20 dakikada aldım!

Erdal İnönü’nün eşi Sevinç İnönü’ye ait olan Komodor Remzi Bey Yalısı’nı icra yoluyla satışından hemen önce satın alan NATA Holding’in patronu işadamı Namık Tanık konuştu. Tanık, “Sevinç Hanım’ı üzmedik, ilk söylediği rakamı kabul ettim.” dedi.

Komodor Remzi Bey Yalısı'nın yeni sahibi belli oldu!

Boğaz'ın en gözde klasik Osmanlı yalılarından biri olan Komodor Remzi Bey Yalısı'nın icradan satışı 28 Şubat'ta durdurulmuştu. Komodor Remzi Bey Yalısı'nın yeni sahibi belli oldu.

Komodor Remzi Bey Yalısı'nın icradan satışı durduruldu!

Sevinç ve Erdal İnönü Vakfı’na ait Anadoluhisarı’ndaki 100 yıllık Komodor Remzi Bey Yalısı'nın icradan satış ihalesi bugün yapılacaktı. Ancak satış ihalesi durduruldu.

Komodor Remzi Bey Yalısı bugün icradan satılıyor!

Anadoluhisarı'ndaki tarihi Komodor Remzi Bey Yalısı, Beykoz Adliyesi İcra Müdürlüğü tarafından bugün satışa çıkıyor. 20 milyon TL'ye satışa çıkan yalıya alıcı çıkmaması halinde 28 Mart'ta ikinci kez ihaleye çıkacak.

Sevinç İnönü, Komodor Remzi Bey Yalısı hakkında konuştu!

Komodor Remzi Bey Yalısı 28 Şubat’ta Beykoz İcra Dairesi’nden yeniden satışa çıkarılacak. Sevinç İnönü, "Erdal burayı çok severdi. 1998 yılından 2007 yılına kadar da Erdal’la burada yaşadık. Güzel günlerimiz oldu. " dedi.

Komodor Remzi Bey Yalısı icradan satılıyor!

Sevinç ve Erdal İnönü Vakfı’na ait Anadoluhisarı’ndaki 100 yıllık Komodor Remzi Bey Yalısı, yıllardır süregelen hukuk savaşının ardından bir kez daha icradan satışa çıkarılıyor. Yalıya 20 milyon TL fiyat biçildi.

Beykoz Komodor Remzi Bey Yalısı icradan satılıyor!

Beykoz İcra Dairesi, Beykoz Anadolu Hisarın'daki Komodor Remzi Bey Yalısı'nı satışa çıkardı. Açık artırma usulüyle ihale edilecek yalının fiyatı 20 milyon TL olarak belirlendi.

Beykule İnşaat Bey Kasrı teslim tarihi!

Beykule İnşaat Bey Kasrı teslim tarihi bu yıl Haziran ayı olarak belirtiliyor. Beylikdüzü Bey Kasrı Konakları'nda metrekare birim fiyatı 3 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Mehmet Remzi Esen İhlas Ev Aletleri Yönetim Kurulu Üyeliği'ne getirildi!

İhlas Ev Aletleri İmalat Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Mehmet Remzi Esen''in yönetim kurulu üyeliğine getirildiğini açıkladı. Detaylar haberimizde yer alıyor...

Remzi Gür Aslanlı Köşk'ün yerine 7 yıldızlı otel yapacak!

Remzi Gür, “Ticaret korkaklığı sevmez ama yavaş ve akıllı gitmekte fayda olduğuna inanıyorum” dedi. Adabank’ta BDDK onayını alamamasını ise bir özeleştiri ile özetledi: “Beceremedik demek lazım.”

Beyşehir Devlet Hastanesi'nin ihalesi 26 Mayıs'ta yapılacak!

Beyşehir'e yapılacak yeni devlet hastanesi ihalesinin 26 Mayıs'ta gerçekleştirileceği bildirildi. Yeni devlet hastanesi, Beytepe Mahallesinde, Anadolu Öğretmen Lisesinin arkasındaki 30 bin metrekarelik kapalı alanda inşa edilecek...

Beyşehir'e 150 yataklı devlet hastanesi yapılacak!

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, Beyşehir’e kazandırılacak son dönemin en önemli sağlık yatırımlarından olan 150 yataklı, 261 yatak kapasiteli devlet hastanesinin 26 Mayıs 2014 tarihinde ihalesinin yapılacağını belirtti...

Komodor Remzi Bey Yalısı nerede Haberi

Komodor Remzi Bey Yalısı nerede

Sevinç ve Erdal İnönü Vakfı'na ait Anadoluhisarı'ndaki 100 yıllık Komodor Remzi Bey Yalısı, yıllardır süregelen hukuk savaşının ardından bugün bir kez daha icradan satışa çıkarılıyor. Sevinç İnönü'nün, armatör kardeşi Hasan Selim Sohtorik'in kullandığı banka kredisine kefil olması nedeniyle dört yıl önce haciz edilen ve 20 milyon lira fiyat biçilen tarihi yalı bugün bir kez daha Beykoz Adliyesi İcra Müdürlüğü Kalemi'nden icradan satışa çıkacak. Tarihi yalıya alıcı çıkmaması durumunda 28 Mart'ta aynı yerde ikinci ihale yapılacak. İstanbul Kültür Mirası ve Kültür Ekonomisi Envanteri'nde yer alan yalı, 1917'de inşa edildi. Cumhuriyetin ilk yıllarında Balkan, Çanakkale, Sakarya ve Büyük Taarruz'da savaşan Mümtaz Aktay Paşa tarafından satın alınan yalıya 1972'de sahip olan Erdal İnönü, binayı kagir olarak yeniden yaptırıp, "Benden sonra müze olsun"...