04 / 05 / 2024

konak gayrimenkul Yusuf Çete

konak gayrimenkul Yusuf Çete

Konak Gayrimenkul, önümüzdeki yıldan itibaren inşaat sektörüne girmeyi planlıyor. Sektörde 6 yıldır faaliyet gösterdiklerini söyleyen şirket sahibi Yusuf Çete, satılık, kiralık daireler ve arsaların alım-satımı ile ilgili faaliyet gösteriyoruz dedi...

Vakıf GYO İzmir Konak Mersinli gayrimenkullerinin değeri belli oldu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın, İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi'nde yer alan 8604 ada 4 parsel, 8604 ada 1 parsel ve 8603 ada 1 parsellerde yer alan gayrimenkullerinin değerleri belli oldu. Peki Vakıf GYO İzmir Konak Mersinli parsellerinin değerleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Bodur Zuabi Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodur Zuabi Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Musa Zuabi ve Yusuf Bodur ortaklığında kuruldu.

Vakıf GYO İki Konak projesiyle İzmir'e 524 yeni konut geliyor!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İki Konak projesiyle İzmir'e 524 yeni konut geliyor. İşte merakla beklenen İki Konak projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Pacta Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Pacta Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Yusuf Ahmet Uzun ve Recep Metin ortaklığında kuruldu.

Besni Mega Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Turizm İthalat İhracat Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Besni Mega Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Turizm İthalat İhracat Tic.Ltd.Şti. Esenyurt'ta Yusuf Özüdoğru tarafından kuruldu.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü İzmir'in göbeğindeki gayrimenkulü 35 yıllığına kiraya verecek!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, İzmir Konak, Ahmetağa Mahallesinde yer alan gayrimenkulü restorasyon veya onarım karşılığı kiraya verecek. Söz konusu ihale 15 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Asbor Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Asbor Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi bugün Esenler'de Ayhan Aslan, Orhan Aslan, Bayram Yusuf Aslan, Gökalp Aslan ve Yusuf Caner Aslan ortaklığında kuruldu.

Tarabya Group Turizm Gayrimenkul Mobilya Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarabya Group Turizm Gayrimenkul Mobilya Dış Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Yusuf İsa tarafından kuruldu.

Bett One Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bett One Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da Taşkın Aydogdu ve Yusuf Kösebaşkan ortaklığında kuruldu.

İstebul Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstebul Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Yusuf Dalar tarafından kuruldu.

Mana Global Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mana Global Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Ahmad Bazoun, Yavuz Orhan ve Yusuf Selim ortaklığında kuruldu.

Metaverse üzerinden gayrimenkul alım satım işlemleri gelecekte emlak sektörünü nasıl etkileyecek?

Emlak sektörünün önde gelen firmalarından PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz Metaverse'nin gayrimenkul sektörüne etkilerini değerlendirdi.

Beysu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beysu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Alibey Özkaradeniz ve Yusuf ÖZkaradeniz ortaklığında kuruldu.

konak gayrimenkul Yusuf Çete Haberi

konak gayrimenkul Yusuf Çete

Konak Gayrimenkul, önümüzdeki yıldan itibaren inşaat sektörüne girmeyi planlıyor. Sektörde 6 yıldır faaliyet gösterdiklerini söyleyen şirket sahibi Yusuf Çete, "Aslında biz sektörde 10 yıla yaklaşan bir tecrübeye sahiptik. 2008'de ise yeni yapılanma ile bugünkü halimizi aldık. Kentin imara açılan bölgelerinde satılık, kiralık daireler ve arsaların alım-satımı ile ilgili faaliyet gösteriyoruz. 


Ancak Adana'da imar konusunda bazı sorunlar var. Kentte imara açılan bölgenin çok az olması nedeniyle Adana'daki emlak fiyatları normalin yüzde 20 üzerinde" dedi. 


Dünya...