09 / 05 / 2024

konak semt merkezi

konak semt merkezi

Konak Belediyesi, yeni yatırımlarından biri olan Aziziye Mahallesi’ndeki semt merkezini hizmete açmak için çalışmalarını hızlandırdı. 

Semt Beytepe AVM için düğmeye basıldı! Ankara'ya 490 milyon TL'lik yeni alışveriş merkezi geliyor!

Semt Beytepe Alışveriş Merkezi için düğmeye basıldı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan proje 490 milyon TL'ye mal olacak.

Zorlu Konak'ın inşaatı durduruldu!

İzmir'deki tartışmalı projeler arasında yer alan ve Çankaya'daki Orkide Alışveriş Merkezi'nin bulunduğu alanda hayata geçirilecek olan Zorlu Konak'ın inşaatı durduruldu. Söz konusu kararı Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi duyurdu...

Konak Gençlik Destek Merkezi için ilk imzalar atıldı!

Konak Belediyesi Gençlik Destek Merkezi için ilk işbirliği protokolü Konak Belediyesi ile Bir Hayata Dokun Derneği ile imzalandı. AB hibe desteği almaya hak kazanan merkez “Sıfır Kayıp Projesi” olacak.

İzmir Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmaları meclis gündeminde!

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmalarında tarihi kalıntılara rastlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konak Beştepeler bölgesinin imar planları meclisten geçti!

Konak Belediye Meclisi mart ayı birinci oturumu Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un yönetiminde toplanan mecliste, 200 hektarlık alanı ve 14 mahalleyi kapsayan Beştepeler Bölgesi planları oy birliği ile onaylandı. 

Konak'ta Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmaları TBMMde!

CHP İzmir MilŞletvekili Murat Bakan, İzmir'in Konak lçesinde bulunan Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmalarında tarihi kalıntılara rastlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi binasının devredileceği iddiası TBMM'de!

İzmir Konak Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi binasının imam hatip okuluna devredileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Akçakoca'daki tarihi konak sağlık merkezi olacak!

Batı Karadeniz'in en önemli turizm merkezleri arasında yer alan Akçakoca'da, Tarihi Yukarı Mahalle'de yer alan konak, restore edilerek sağlık merkezi halinde getirilecek.

Konak'a dev tesis kazandırılacak!

İzmir Konak Belediyesi tarafından 1. Kadriye Mahallesi'e kapalı pazaryeri, çok amaçlı salon ve semt merkezinin de yer alacağı bir tesis yapılacak.

İzmit Çağırgan'a konak inşa edilecek!

Şimdiye kadar şehir merkezi ve köylerde 30’a yakın konak inşa eden İzmit Belediyesi, Çağırgan Mahallesi'nde de yeni bir konak inşa etmek için düğmeye bastı.

 Konak Belediyesi'nden bir semt merkezi daha!

Konak Belediyesi, yeni yatırımlarından biri olan Aziziye Mahallesi’ndeki semt merkezini hizmete açmak için çalışmalarını hızlandırdı. 

Konak Aziziye Semt Merkezi tamamlandı!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konak Belediyesi, Aziziye Semt Merkezi'ni tamamladı.

Harran Kültür ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Harran'da hayata geçireceği Kültür ve Gençlik Merkezi ile Semt sahasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

konak semt merkezi Haberi

konak semt merkezi

Konak Belediyesi, yeni yatırımlarından biri olan Aziziye Mahallesi’ndeki semt merkezini hizmete sokma hazırlığında.  Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; temeli 26 Mayıs 2017’de atılan binanın inşaatı 8 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. 2018’in ilk tamamlanan yatırımı olan merkez, bölgeye değer kazandıracak. 

Fen İşleri Müdürlüğü’nce yürütülen inşaat çalışmaları titizlikle gerçekleştirildi. Merkezin iki katında çeşitli alanlarda hobi ve meslek edindirmeye yönelik kurslar verilmesi planlanıyor. 

Otoparkı da bulunan merkezin teras katı, gelenlere muhteşem bir körfez manzarası seyretmeyi mümkün kılıyor. Vatandaşlar, kurslar sayesinde yeni kazanımlar elde etmenin ayrıcalığını...