06 / 05 / 2024

Konakkale West teslim

Konakkale West teslim

Kırklareli’nin en gözde markalı konut projesi Konakkale West’in 1+1 ve 2+1’leri satışa sunulduğu ilk 3 saat içinde tükendi. Torkam İnşaat’ın hayata geçirdiği projede dairelerin büyük kısmı sahiplerini bulurken inşa çalışmaları da hızla ilerliyor...

West Side Beylikdüzü ödeme kampanyası!

West Side Beylikdüzü ödeme kampanyası kapsamında peşinatsız uygun faiz oranlarıyla ödemeler yapılıyor. West Side İstanbul projesinde daireler Aralık 2017 yılında teslim ediliyor...

West Wall Marina Vilları Beylikdüzü teslim tarihi!

Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabilen West Wall Marina'da 7 farklı tipte villa seçeneği sunuluyor. İşte West Wall Marina Vilları Beylikdüzü teslim tarihi...

Beylikdüzü West Side İstanbul teslim tarihi!

Beylikdüzü West Side İstanbul teslim tarihi olarak Mart 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Toplam 73 bin 800 metrekare arsa üzerinde yükselen projede dairelerin alanları 40 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor.

West Side daire fiyatları!

West Side daire fiyatlarına göre daireler 184 bin TL'den başlıyor. Yatırım bedelinin 600 milyon TL olarak belirlendiği projede daireler Mart 2017 yılında teslim edilecek. Proje İstanbul İl'i Beylikdüzü'nde yükseliyor.

West Side satılık daire!

West Side satılık daireler 1+0'dan 1+4'e kadar farklı seçeneklerde sunuluyor. Mart 2017 yılında teslim edilecek olan projedeki dairelerin alanları 40 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor.

Beylikdüzü West Side teslim tarihi!

Beylikdüzü West Side teslim tarihi olarak Mart 2017 yılında yapılması planlandı. Toplam 166 adet dükkan ve 1.155 adet daireden oluşan projede dairelerin 1+0'dan, 1+4'e kadar farklı seçenekleri bulunuyor.

West Side Beylikdüzü fiyat listesi!

West Side Beylikdüzü fiyat listesine göre daireler 184 bin TL'den başlıyor. Toplam 166 adet dükkan ve 1.155 adet daireden oluşan projede daireler Mart 2017 yılında teslim edilecek.

Beylikdüzü West Side Evleri nerede?

West Side İstanbul Konutları 600 milyon TL yatırım bedeline sahip. Teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlenen proje 73 bin 800 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Beylikdüzü West Side Evleri nerede?

West Side İstanbul Rezidans!

West Side İstanbul Rezidans projesinde daire alanları 40 metrekare ile 210 metrekare, dükkanların alanları 20 metrekare ile 1.323 metrekare arasında değişiyor. Proje 2017 yılının Mart ayında teslim edilecek.

Westside İstanbul teslim tarihi Mart 2017!

Beylikdüzü'nde hayata geçirilen West Side Konutları Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor. 1.115 daire ile birlikte 166 dükkandan oluşan projenin teslim tarihi Mart 2017 olarak belirlendi.

West Side İstanbul Beylikdüzü ne zaman teslim edilecek?

West Side İstanbul Beylikdüzü daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. Proje 73 bin 800 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. Peki West Side İstanbul Beylikdüzü ne zaman teslim edilecek?

Konakkale West 106 daireden meydana geliyor!

AYRICALIKLI ve konforlu bir yaşam merkezi sunan Konakkale West, Kırklareli'ne nitelikli bir konut projesi kazandırdı. Az katlı mimarinin tercih edildiği Konakkale West'te geniş ve ferah kullanım alanları bulunuyor.

West Wall Marina Vilları Beylikdüzü ne zaman teslim?

West Wall Marina Vilları Beylikdüzü ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. West Wall Marina projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 350 dolardan başlıyor...

Konakkale West teslim Haberi

Konakkale West teslim

Konakkale West’te, 59 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan 1+1 ve 2+1’ler 3 saat içinde sahiplerini buldu. Projede satışı devam eden 3+1 ve 4+1’lerin yanı sıra, peyzaj ve havuz manzaralı yeni 2+1’ler ise satışa sunuluyor..


Yüksek yatırım değeriyle de dikkat çeken Konakkale West’e yoğun talebin gelmesiyle birlikte projeden ikinci kez ev almak isteyen kampanyalı fiyatlardan yararlanamadı.


Şehrin en gözde projesi olarak dikkat çeken Konakkale West, donatılarıyla ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunuyor.


Peyzaj ve havuz manzaralı yeni 2+1’ler ise 95.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...


Büyük şehirlerin yanı sıra Anadolu şehirleri ve yurt dışında yaptığı yatırımlarla öne çıkan Torkam İnşaat, Konakkale markalı ikinci projesini de yoğun ilgiyle tamamlıyor.


Şehrin en gözde konut projesi olarak dikkat çeken Konakkale West, açık yüzme havuzu,7/24 güvenlik , kapalı otopark,...