02 / 05 / 2024

KONE Kingdom Towerda çalışmalara başladı

KONE Kingdom Towerda çalışmalara başladı

Asansör ve yürüyen merdiven sektöründe dünya lideri KONE, Suudi Arabistan’ın Cidde şehrinde bulunan ve son derece etkileyici bir yapı olacak olan Kingdom Tower şantiyesinde asansör montaj çalışmalarının ilk aşamasına başladı.

Kingdom Sağlık Turizmi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kingdom Sağlık Turizmi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Baylan ve Murat Seheryıldızı ortaklığında kuruldu.

KONE asansörlere IBM Watson zekası!

Finlandiyalı asansör üreticisi KONE'nin asansörlerinin konuşması kendi başına çok çarpıcı değil ancak bunun bir öngörüsel bakım servisi ile entegre edilmesi muhteşem bir loT uygulaması unvanını hakkediyor. 

KONE ile bina modernizasyonu güvencede!

Asansör veya yürüyen merdiveniniz için, modernizasyon çalışmasına başlamadan önce mutlaka nelerin yapılması gerektiği KONE, Care for Life™ hizmeti ile sunuluyor.

Cidde Kingdom Tower en yüksek bina rekorunu kıracak!

Dubai’deki Burj Khalifa’nın en yüksek bina rekorunu 2020’de Kingdom Tower kıracak. Kingdom Tower 2020 yılında tamamlanacak.

KONE Asansör'den kişi tanıma özelliği!

Gelişen teknoloji ile birlikte her geçen gün hayat konforunu yükselten yeni bir ürün kullanıma sunuluyor. Bunların sonuncusu ise dünyaca ünlü firma KONE’nin imzasını taşıyor.

KONE'den yüzde 80 enerji tasarruflu yürüyen merdiven!

Finlandiya'da kurulan ve 1910 yılından bu yana dünyada olduğu gibi ülkemizde de asansör pazarının zirvesinde yer alan KONE, yürüyen merdiven çözümlerinde de öncü kimliğini sürdürüyor.

KONE, Türkiye'de fabrika kuracak!

Asansör, yürüyen merdiven ve otomatik bina kapıları konusunda faaliyet gösteren KONE, orta vadede Türkiye'de fabrika kurmayı planlıyor. Haldun Ulusoy, yeni yasaların asansör sektördeki büyümeye katkı sunacağı inancında olduklarını söyledi.

KONE, asansör bekleme süresini kısaltıyor!

1910 yılında Finlandiya'da kurulan Kone asansör, akıllı destinasyon sistemi ile asansör bekleme süresini kısaltıyor. KONE Polatis™ destinasyon kontrol sistemi, bekleyen yolcuların sayısını ve gidilecek katları da dikkate alıyor.

Kone, 5. kez Forbes'ın en yenilikçi şirketleri listesinde!

Ünlü ekonomi dergisi Forbes, dünyanın en yenilikçi 100 şirketini açıkladı. Asansör ve yürüyen merdiven sektöründe bir dünya lideri olan KONE, üst üste beş yıldır yer almayı başardığı listeye 48. sıradan girdi.

Pan Kingdom firması Ankara'ya 100 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Suudi Arabistan'ın önde gelen firmalarından Pan Kingdom, Ankara'ya 100 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Pan Kingdom Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman bin Salim Al Harbi, yatırım imkânları için Türkiye'de temaslarda bulundu.

KONE Kingdom Tower'da montaj çalışmalarına başladı!

Asansör ve yürüyen merdiven sektöründe dünya lideri KONE, Suudi Arabistan’ın Cidde şehrinde bulunan ve son derece etkileyici bir yapı olacak olan Kingdom Tower şantiyesinde asansör montaj çalışmalarının ilk aşamasına başladı.

Kingdom Tower 2018 yılında tamamlanacak!

Cidde'de inşa edilen Kingdom Tower 1 kilometrelik yüksekliğiyle Burç Halife'nin rekorunu kıracak. İnşaat 2018'de bitecek. DÜNYANIN en yüksek binası olma özelliği taşıyan Dubai'deki Burç Halife'nin rekoru kırılmak üzere.

Cidde'de 1 kilometrelik gökdelen inşa ediliyor!

Cidde'de inşa edilen Kingdom Tower 1 kilometrelik yüksekliğiyle Burç Halife'nin rekorunu kıracak. İnşaat 2018'de bitecek. Dünyanın en yüksek binası olma özelliği taşıyan Dubai'deki Burç Halife'nin rekoru kırılmak üzere.

KONE Kingdom Towerda çalışmalara başladı Haberi

KONE Kingdom Towerda çalışmalara başladı

Asansör ve yürüyen merpen sektöründe dünya lideri KONE, Suudi Arabistan’ın Cidde şehrinde bulunan ve son derece etkileyici bir yapı olacak olan Kingdom Tower şantiyesinde asansör montaj çalışmalarının ilk aşamasına başladı. Jeddah Economic Company’nin (JEC) sahip olduğu Kingdom Tower projesi, 2018 yılında tamamlanmasının ardından bir kilometreden fazla yüksekliğiyle dünyanın en yüksek binası olacak


KONE; dünyanın en yüksek yaşanabilir katına 52 saniye gibi bir süre içerisinde ulaşmak için, saniyede 10 metrenin üzerinde bir hızda hareket etme kabiliyeti ile dünyanın en hızlı ve yüksek çift kabinli (DoubleDeck) asansörlerini kullanacak. KONE, Kingdom Tower projesi için toplam 57 asansör ve 8 yürüyen merpenin üretim ve montajını gerçekleştirecek.  


KONE’nin Suudi Arabistan’daki ortak girişimi olan KONE Areeco; KONE’nin küresel uzmanları ile birlikte, Kingdom Tower’ın tüm dikey taşıma...