03 / 05 / 2024

Konforist Edu Suits öğrenci yurdu nerede

Konforist Edu Suits öğrenci yurdu nerede

Tasarımı, dekorasyonu ve öğrencilere sunduğu yüksek standartlardaki hizmetleri ile konforlu bir yaşam alanı hazırlayan Konforist Edu Suites, engelli öğrenciler için özel mekanlar hazırladığı gibi kayıt önceliği hakkı da tanıyor.

Kuşadası My Suits'te 1+1 dairelerde 1 milyon 500 bin TL peşinat, 10 ay vadeyle!

May Grup tarafından Aydın ili Kuşadası ilçesinde yükselen My Suits'te 1+1 dairelerde 1 milyon 500 bin TL peşinat, 10 ay vadeyle satışlar devam ediyor. 

Kuşadası My Suits satışa çıktı! Yeniş proje!

May Grup tarafından Aydın ili Kuşadası ilçesinde yükselen May Suits lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. Peki May Suits konut fiyatları ne kadar? May Suits projesinde hangi konut tipleri yer alıyor?

Mints Suits Beşiktaş lansmana özel yüzde 5 indirimle satışta! Yeni proje! 

Mints Suits ALB-UGR Group imzasıyla İstanbul Beşiktaş'ta hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel yüzde 5 indirimle satışlar başladı. Peki Mints Suits Beşiktaş projesinde konut fiyatları ne kadar? 

Sinpaş More Suits&Residences fiyat!

Sinpaş More Suits&Residences fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Suits&Residences fiyat bilgisi ve proje detayları...

Sinpaş More Suits satışa çıktı! 397 bin TL'ye 1+1!

Sinpaş GYO tarafından inşa edilen More Suits&Residences projesi Ankara Çankaya'da yükseliyor. Projede teslimler Haziran 2021'de gerçekleştirilecek...

Sinpaş More Suits ön satışta! Yeni proje!

Sinpaş GYO tarafından Ankara'nın Çankaya ilçesinde inşa edilmesi planlanan More Suits&Reidences projesi ön satışa çıkıyor. Projede teslimlerin Haziran 2021'de gerçekleşmesi planlanıyor.

On4 Rooms Ve Suits Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

On4 Rooms Ve Suits Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi bugün kuruldu. 

Babacan Palace ile Babacan Prime Suits'te kira garantili dev kampanya!

Babacan Holding Babacan Palace ile Babacan Prime Suits projelerinde yepyeni bir kampanyaya imza atıyor. Kampanya kapsamında 269 bin TL değerindeki daireye aylık bin 500 TL, 370 bin TL değerindeki daireye ise aylık 2 bin TL’lik kira garantisi veriliyor.

İşte Prens Harry ve Meghan Markle'nin aşk yuvası!

İngiliz medyası Prens Harry'nin müstakbel eşi Meghan Markle'nin Suits dizisinde oynarken kaldığı evin izini buldu.

Prens Harry ile Meghan Markle Kensington Sarayı'na taşınacak!

Kraliyet ailesinin son bekar ismi Prens Harry sonunda aradığı aşkı Suits dizisinin yıldızı Meghan Markle'de buldu. İkili yakın zamanda Kensington Sarayı'na taşınacak.

ÇEİS, Liderlik Gelişim Programı ile sektörün liderlerini yetiştiriyor!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) tarafından, çimento sektörüne vizyoner ve nitelikli liderler yetiştirmek amacıyla Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi (EDU) işbirliğiyle hazırlanan “ÇEİS Liderlik Gelişim Programı” sektörün yöneticilerine kapılarını açtı.

Babacan Holding projelerini Emitt 2016’da turizmcilerle buluşturdu!

Gayrimenkul, turizm ve enerji alanında yatırımları bulunan Babacan Holding 28 -31 Ocak 2016 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Emitt 2016’da Prime Suits ve Prime Palace projelerini tanıttı.

Ediz Giray, ihtiyacı gördü yurt işine girdi!

Yurt sektöründe doğan boşluğu gören Avrupa Şirketler Grubu Başkanı Ediz Giray, Konforist yurtlarını kurdu. Giray, "Yurt yatırımı kendini 100 ayda amorti ediyor" dedi. İşte açıklamaları...

Konforist Edu Suits öğrenci yurdu nerede Haberi

Konforist Edu Suits öğrenci yurdu nerede

Öğrencilere sunduğu yüksek standarttaki imkanlarıyla ev sıcaklığında otel konforu hizmeti sağlayan Konforist, engelli öğrencilerin ihtiyaç ve beklentilerine uygun özel olarak hazırladığı yaşam alanları ile fark yaratıyor. 


Görme, İşitme ve Hareket Zorluğu Çeken öğrencilere Özel Odalar

Konforist’te engelli öğrenciler için günlük yaşantıyı kolaylaştıracak her türlü ayrıntının düşünülerek tasarlandığı odalar; görme, işitme ve hareket zorluğu çeken öğrenciler için özel olarak hazırlandı. 


Odalarda her şey engelli öğrencilerin rahatlığına uygun olarak tasarlanırken; oturma yüksekliğindeki kişilerin erişebileceği yükseklikte göz deliği, elektrik düğmesi, kapı kolu, giysi askısı ve raflar tasarlandı. Konforist’te eşiklerden arındırılmış odalarda mobilya yerleşimleri de engelli öğrencilere uygun hale getirilirken; ailelerin gönül rahatlığıyla çocuklarını emanet edebilecekleri tüm detayları en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, güvenilir bir ortam oluşturuldu....